...
Tilbud

INsight Shampoo Volume Up – Fylde Fint Hår

(5 kundeanmeldelser)

80,00 kr.197,00 kr.

Optimer dit hår med INsight Shampoo Volume Up for øget fylde

Ønsker du at tilføje mere volumen til dit hår?

INsight Shampoo Volume Up er specielt designet til fint og tyndt hår samt til hår, der mangler fylde. Den renser håret skånsomt og er ideel til dig, der søger øget fylde i håret. Når du står over for udfordringer som fint hår eller mangel på volumen, er det afgørende at starte med en shampoo, der kan give håret den nødvendige fylde helt fra roden.

Med Volume Up shampooen vil dit hår efterlades blødt, fyldigt og med en imponerende glans. Optimer dit hårs volumen med INsight Shampoo Volume Up og oplev en forvandling i dit hårs udseende og tekstur. Se Volume up leva-in Connditioner .

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

 

Varenummer (SKU): INVUS0400 Kategorier: , , ,

Volume til fint hår 

97% naturlige ingredienser + Økologisk ginseng-ekstrakt + Økologisk psylliumekstrakt (Kostfibret ”husk”)+ Økologisk hvid nælde-ekstrakt

Hvordan får jeg mere fylde i mit hår?

INsights Volume Up Shampoo til fint hår er en meget mild rensende shampoo og egner sig til dig, der ønsker mere fylde i dit hår uden at gå på kompromis med en høj kvalitet af naturlige ingredienser, og som skåner dig og vores miljø.  INsight volume up shampoo efterlader håret blødt, meget fyldigt og med en fantastisk glans. INsight hårpleje har stort udvalg til fint hår, alle shampoo, mask og conditioner er sulfatfri og giver fugt til tørre hovedbund.

_______________________

Fordele

Den stor forskel på hvilken shampoo du vælger billige shampoo har ikke den samme pleje som en volume shampoo fra din frisør når du vasker håret med rigtige shampoo som der er kredse for, er selve opbygningen af produkterne med gode ingredienser og er fri af en lang række stoffer. Ud over det holder shampooer og alt hårpleje fra frisøren  længere, dels skal du ikke bruge så meget af produktet og du kan gå længere mellem dine hårvaske.

Når du anvender INsights Shampoo Volume Up  og INsight leave in conditioner giver håret volume oplever du ikke bare mere fylde i dit hår, men også at det bliver meget nemmere at håndtere og får samtidig en flot glans, som dit hår vil elske dig for.

Brug en shampoo der ikke indeholder sulfater, silikoner og tilfører håret masser af fugt fra rod til spids uden at tynge dit hår ned. Jeg kan samtidig anbefale stylingsprodukter der giver fylde INsight Volumizing shaper Ecomousse 

Med minimum 96% naturlige ingredienser, fri af syntetiske farvestoffer, 0% sulfater.  INsight volume up er godkendt til grøn salon.

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT, Naturlige hårpleje, bæredygtig hårpleje.

How TO USE

INsight shampoo volume up skal Fordeles jævnt på vådt hår og skylles derefter grundigt. Må gerne sidde i dit hår lidt.

Se hårpleje til fint hår

Find hårpleje til tørt og skadet hår

Se TILBUDSPAKKER

Se Hudpleje Her

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Sodium Coceth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate. Cocamidopropyl Betaine, Lamium Album Extract, Panax Ginseng Root Extract. Plantago Psyllium Seed Extract. Glycerin, Parfum (Fragrance), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Citric Acid. Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Yderligere information

Vægt 0,470 kg
Størrelse

100 ml, 400 ml

5 anmeldelser af INsight Shampoo Volume Up – Fylde Fint Hår

 1. Stine Elvang (verificeret ejer)

  Er total fan af denne shampoo!! Jeg har sart hovedbund, og har tidligere haft problemer med den tørrede ud, og fik sår. Denne shampoo kan jeg blive ved med at bruge, uden at hovedbunden tørre ud. Udover klasker håret ikke sammen, men giver fylde til os der ikke har en manke? Kan kun anbefale at købe denne shampoo!!

 2. Tina Hennings

  En virkelig god shampoo nem at bruge giver håret glans og fylde. Kan varmt anbefales

 3. Jette

  Skøn shampoo , kan varmt anbefaldes

 4. Susan

  Jeg er yderst tilfreds med shampooen. Jeg har altid haft problemer med, at mit hår klaskede sammen efter få timer. Fik en snak med Lis fra Hudoghaarpleje .dk om hvad hun kunne anbefale til mit hår og hun Spurgte ind til mit problem og endte med at anbefale den. Den er suveræn. Den giver mit hår fylde uden at gøre det stift og flyvsk.kan endvidere anbefale balsammen i samme serie. Mit hår er blødt og glansfuldt.

 5. Birgit Petersen

  Har brugt denne lækre champoo i længere tid, den giver håret glans og fylde.
  Som et lille plus er den meget drøj i brug. Kan kun med stor glæde anbefale dette produkt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *