...
Tilbud

INsight – Volumizing Ecomousse Shaping – Volume Hårskum

(4 kundeanmeldelser)

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 155,00 kr..

Skab din hårstyling med volume

Få den ønskede hårstyling med imponerende volumen med INsight Shaping Ecomousse.

Dette produkt er sammensat af hele 96% naturlige ingredienser og beriget med økologisk karkade-ekstrakt samt økologisk havtorn-ekstrakt.

INsight Shaping Ecomousse er det ideelle stylingprodukt til både krøllet og glat hår, der kræver ekstra hold og fylde. Det tilbyder et medium hold, der sikrer, at din frisure holder hele dagen.

Skab dit ønskede look med INsight Shaping Ecomousse og oplev en imponerende volumen og hold, der passer perfekt til din stil. Optimer din hårpleje med vores innovative mousse i dag.

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter

På lager

Hårskum -Til hårstyling 

96% naturlige ingredienser + Økologisk karkade-ekstrakt + Økologisk havtorn-ekstrakt

INsights shaping Ecomousse giver dit hår et godt stærkt hold og masser af volume til dit fine hår. Her er et stylings produkt der både kan bruges til krøller og glat hår som mangler hold og fylde. Giver medium- hold

____________________________________

Fordele ved INsights shaping Ecomousse

INsights shaping Ecomousse er også særdeles velegnet til at definere krøller. INsight Ecomoussen er meget velegnet til fint til medium tykt hår og til hår der mangler fylde. Med Ecomoussen får du et kvalitetsprodukt som er meget drøj i brug og ikke nok med det passer du på dig selv og vores miljø.

Når du har stylet dit hår og mangler evt. mere hold eller samling på krøller kan jeg anbefale INsight Elastic Fibre Paste, som er Curly Girl godkendt. Er dit hår glat kan jeg anbefale efter styling med INsights shaping Ecomousse anvende INsights Medium Hold Ecospray til at style det sidste look til din frisure og giver et let hold.

HOW TO USE

Omrystes godt før brug, et pump er nok-fordeles jævnt på fugtigt hår og føn derefter. Volumizing Ecomousse kan også bruges i tørt hår( føles som en saltvandspray). Du kan anvende den styling du ønsker og passer til din type.

Med INsight Ecomousse kan du style dit hår og opnå meget fylde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Naturlig hårpleje, naturlige ingredienser og Bæredygtighed

INsight Ecomousse indeholder ikke drivgas (kunstig aerosol) dette er en del af bæredygtighed. Beholderen er lavet af genanvendt polyester-flasker og ud over det er den godkendt til Grøn Salon.

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener, MIT og uden sulfater.
INsights Volumizing Ecomousse naturlige hårpleje, er helt uden syntetiske farvestoffer og har kun allergivenlige dufte i.

Se flere stylingsprodukter fra INsight

Se flere INsight pleje til kruset og krøllet hår

Se Glow Nordic hudpleje

Ingrediensliste:

Aqua (Water), AMP-Acrylates/ally Methancrylane Copoplymer, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Macadamia Seed Oil Glucereth-8 Esters, Polysorbate 20, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Crataegus Oxyacantha Extract, Polyester-11, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt 0,206 kg

4 anmeldelser af INsight – Volumizing Ecomousse Shaping – Volume Hårskum

 1. Lone

  Lækker mousse – give god fylde og er meget drøj i brug.

 2. Line

  Super lækker mousse! Den er virkelig nem at arbejde med i håret, giver fylde og struktur, samtidig med at håret ikke bliver tørt. Drøj i brug og frisuren holder hele dagen. Kan klart anbefale! Stort +++ at den er 96% naturlig!

 3. Linda Mortensen

  Jeg vil give den fire stjerner den er neget god

 4. Charlotte Egeborg

  Holder hvad den lover..gør virkelig ens hår blødt og fyldigt og nemmere at sætte. Meget drøj i brug

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *