...
Tilbud

Artego Hydra Conditioner Rain Dance -Balsam til tørt hår

179,00 kr.

Få en skøn håroplevelse med vores fugtgivende og miljøvenlige Artego Hydra Balsam!

Med en luksuriøs blanding af økologisk tsubaki, argan og kamille-olie, sammen med økologisk kastanjeekstrakt og silkeprotein, får dit hår den ultimative pleje.

Rain Dance har skabt denne fantastiske balsam, der efterlader dit hår silkeblødt, strålende og fuld af glans. Ikke kun vil du få en conditioner, der giver øjeblikkelig fugt til dit tørre hår, men den genopbygger også dit hår fra rod til spids. Med Artego Hydra Balsam bliver tørre lokker en saga blot!

Vores formel er ikke kun effektiv, men også økologisk certificeret, så du kan tage vare på dit hår med god samvittighed. Vi ved, at ansvarlig skønhedspleje er vigtig for dig og vores planet, og derfor har vi sammensat denne balsam med omtanke for naturen.

På lager

Varenummer (SKU): ATHC00250 Kategorier: ,

Fugtgivend Conditioner Eco certificeret

Så forkæl dit hår med vores skønne Artego Hydra Balsam, og lad det skinne af sundhed. Du vil elske den silkeagtige følelse og glansen, denne balsam giver dit hår. Glem alt om tørt og trist hår, for nu er det tid til at omfavne den fugtgivende magi fra Rain Dance!

Klar til at opleve den ultimative hårvækker? Vælg vores Artego Hydra Balsam og giv dit hår den kærlighed, det fortjener. Med vores naturlige og skånsomme ingredienser kan du stole på, at du giver dit hår den bedste behandling. Hop med på vores Artego Rain Dance af fugt og pleje, og få håret til at stråle som aldrig før!

 

+ Økologisk tsubaki, argan & kamille-olieb+ Økologisk kastanjeekstrakt + Silkeprotein

Artego Hydra balsam fra Rain Dance er en fugtgivende  balsam, der efterlader håret silkeagtigt, blødt og skinnende.

Hydra balsam genopbygger håret samtidig med at fugte det og er derfor velegnet til tørt hår.  Se pakkeløsninger

____________________________________

Artego Hydra Conditioner -Fordele for håret

Conditioner hydra  fra Artego indeholder certificeret økologisk olie fra Tsubaki, Argan og Kamille til at fugte og blødgøre håret, mens silke proteinerne sørger for at give håret et flot shine. Derudover består conditioneren  også af  økologisk certificeret kastanjeekstrakt, der fugter og reparerer håret. Kastanje er rig på kulhydrater, mineralsalte, vitaminer, proteiner og aminosyrer, der holder på fugten i håret

Artego Hydra Conditioner- er økologisk certificeret

SILKEPROTEINER – Naturlig blødhed
Silkeproteinerne er udvundet af de tråde, som silkeormen, Bombyx Mori, laver. Silkeproteinerne beskytter og forebygger udtørring ved at omslutte håret med en tynd og usynlig film, som holder på fugtigheden og giver et blødt og glansfuldt hår.

ØKOLOGISK CERTIFICERET* KAMELIA-OLIE – Den ældste naturlige olie
Kamelia-olie er fremstillet ved koldpresning af Kameliafrø. Olien er kilde til en naturlig antioxidant-pleje, der forhindrer aldring og udtørring af hud og hår. Den indeholder 85% oliesyre og er rig på både A-, B- og E-vitaminer.

ØKOLOGISK CERTIFICERET* ARGANOLIE – Ørkenens guld
Argan-olie udvindes fra den marokkanske træsort Argan Spinos’ nødder og er rig på essentielle fedtsyrer (EFA),Argan- Olien har en fugtgivende, nærende og beskyttende virkning og anti-age-effekt på hud og hår.
E-vitamin, Omega-3 og 6, som er afgørende for et sundt og velplejet hår.

ØKOLOGISK CERTIFICERET* TSUBAKI-OLIE – Den Japanske skat
Tsubaki-olie er fremstillet af koldpressede frø fra en dyrebar klasse af Kamelia-blomsten, der vokser på japanske øer. Kamelia-Olien er rig på omega-6 fedtsyrer og indeholder talrige antioxidanter, som udvindes uden nogen form for kemi eller varmebehandling. Tsubaki-olie nærer, blødgør og beroliger håret. Oliens regenererende egenskaber hjælper med at genopbygge ødelagt hår og giver glans og styrke.

HOW TO USE

Efter hårvask med Artego Rain Dance hydra shampoo,for tørt hår for mere volume  eller for farvet hår . Artego Hydra conditioner  påføres Artego Hydra Conditioner på et fugtig hår  (håndklædetørt hår) . Massér let ind i håret indvirkningstid  2-3 minutter. Skyl grundigt. Et alternativ er thermo leave in conditioner eller en extra behandling

I perioder trænger håret  til mere pleje, Rain dance har udviklet 2 mask Deep Repair mask som er meget dybdevirkende maske og Hydra Booster som primært leverer fugt men også proteiner og giver også et godt dybdevirkende resultat. Ved længer længder start i det fugtige hår med mask i længderen og vask kun ved hovedbunden lad virke 3min skyl grundigt  afslut med med hydra conditioner

Se Hele Artego Serie

Er du til Parfumefri Her

Artego Hydra Conditioner -Rain Dance er fri af

 • Parabener (Konserveringsmiddel)
 • Paraffiner (ikke vandopløselig voks)
 • SLS /SLES (Sulfater)+++
 • Cocamide Dea (Skummiddel)
 • Petrochemicals (Petroleumdestillater)
 • Thiazolinone (Konserveringsmiddel Methylisothiazolinon, Chloromethylisothiazolinon MIT, MI)
 • Tsubaki olie* er fremstillet af koldpressede frø fra en dyrebar klasse af Kamelia blomsten (kaldet Tsubaki på japansk) uden nogen form for varmebehandling eller kemi. Olien er rig på Omega-6 fedtsyrer samt talrige antioxidanter. Tsubaki olie er nærende, beroligende, blødgørende og har regenererende egenskaber. Olien giver glans og vitalitet til ødelagt hår.
 • Argan olie* – ørkenens guld – er rig på essentielle fedtsyrer (EFA) E-vitamin, Omega-3, Omega-6, som er afgørende for et sundt og plejet hår. Argan olie har mange kvaliteter bl.a. anti-aging, afslappende, fugtgivende, silkeagtig, nærende og beskyttende effekt på håret og på huden.
 • Camellia olie* – den ældste naturlige olie – er fremstillet ved koldpresning af camellia frø. Olien består af 85% oliesyre, og A, B og E-vitaminer. En naturlig antioxidant, der forhindrer ældning og udtørring af hår og hud.Silkeprotein – naturlig blødhed – er udvundet af de tråde som silkeormen (Bombyx Mori) laver. Silkeproteiner giver en tynd og usynlig film, der beskytter håret. Olien holder på fugtigheden og giver et blødt og lækker hår.
 • Silkeproteinolien forebygger udtørring og gør håret fløjlsblødt og skinnede.
 • Artego Hydra Conditioner - gør brug af
 • FSC-mærket er forbrugerens sikkerhed for ansvarlig skovdrift. Det er derfor nødvendigt at kunne følge træet fra skov til færdigt produkt – uanset hvor mange led som er imellem skoven og det sted, hvor det bliver solgt. Det kræver certificering.
 • Risparmio Vertuoso  – brug af bæredygtige energiprodukter
  • Med Virtuos Savings kan vi sammen skabe besparelser, der sparer miljøet, optimerer ressourcerne, hjælper dig med at leve bedre samt skabe en bæredygtig fremtid.
 •            FSC Paper fra ansvarlig forvaltede skove

  Ingrediensliste:

  AQUA, CETEARYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DECYL OLEATE, GLYCOL STEARATE SE, PPG-3 CAPRYLYL ETHER, HYDROLYZED CHESTNUT EXTRACT, CETRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT, DIMETHICONOL, ARGANIA SPINOSA OIL, HYDROLYZED SERICIN, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, ORIGANUM VULGARE LEAF EXTRACT, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL, GLYCERIN, HYALURONIC ACID, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ZINC GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE, CI 19140, CI 42051.

Yderligere information

Vægt 0,283 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Artego Hydra Conditioner Rain Dance -Balsam til tørt hår”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *