...
Home parties med hud og haarpleje

Home parties

Kære Alle Interesserede

Glow Nordic er en yderst unik hudplejeserie, og simpel hudpleje system som absolut bør prøve. Glow Nordic har en fin og forførende duft, og fremmer hudens naturlige glød og udstråling.

Rig på antioxidanter, som også bekæmper, at huden bliver grå og kedelig. Huden fyldes med fugt og efterlader den blød og smidig.

En naturlig hudpleje  som er velegnet til alle hudtyper, også sart hud.

Er du til ren hudpleje UDEN parabener, mineralske olier, flydende plastik, og andre stoffer, som på nuværende tidspunkt er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kunne du tænke dig at holde et homeparty – for dine venner/familie/kollegaer eller naboer? Så kommer jeg hos jer efter aftale.

I vil høre om Rosenoliens egenskaber og hvorfor den er god for huden.
I vil få mulighed for at prøve produkterne og gøre et godt køb – direkte fra dagligstuen.

Der garanteres høj standard indenfor produktion og kvalitetskontrol, samt konkurrencedygtige priser.
Vil du vide mere om produkterne inden du beslutter dig, så kan du læse mere under Glow Nordic her

Hårpleje er blevet en jungle at finde rundt i

Hårpleje er blevet en jungle at finde rundt i, og oftest resulterer det i for mange fejlkøb over nettet, hvor der ikke er en veluddannet professionel, som kan gejde  dig til det rigtige køb, så både din hovedbund og håret får det godt.

Oven i det findes der mange produkter, som ikke er ægte, (altså kopivarer) og dette vil i den sidste ende ikke give dig det rette resultat. Jeg ønsker at hjælpe dig/jer til det rigtige køb, hvor jeg ser dit hår, så du får en korrekt vejledning.

Her har jeg en fantastisk serie fra INsight af meget høj kvalitet, er bæredygtig, vegansk, miljøvenlig, allergivenlig , og minimum 96% naturlig. De fleste produkter er kommet på positivlisten og er godkendte til GRØN salon.

INsight finder du her

Jeg forhandler også RFA serien som er dansk og til dig med allergi over for parfume. Mere info om RFA finder du her

*Rosenserien kommer fra Sverige og er en økologisk, vegansk, bæredygtig og miljøvenlig serie som består af både krops-, hud- og hårpleje. Den har en behagelig mild duft af rose, som har en rigtig gunstig virkning på huden og tåles af mange hudtyper, selv sart hud. Ønsker du at vide mere kan du læse her

I alle serier findes der også produkter til manden
– Der gives værtindegave i form af produkt eller rabat (afhænger af salget på homeparty)

Ring på tlf: 51236623 
Eller udfyld kontakt formular her

Jeg ser frem til at møde jer!

– Og Stadig Corona venlige restriktioner

Home parties med hud og haarpleje - champagne