...
Lis Bergmann ejer af Glow Nordic og Hud og Hårpleje

Lis Bergmann – Erfaren Frisør siden 1983

Velkommen til min hjemmeside! Jeg er Lis Bergmann, en erfaren frisør med en lang karriere og omfattende viden indenfor frisørbranchen. Gennem årene har jeg holdt mig opdateret med de seneste trends og udviklinger indenfor frisørverdenen. Min passion for faget har ført mig til deltagelse i forskellige konkurrencer, hvor jeg har opnået flotte placeringer, og jeg har også haft fornøjelsen af at uddanne mange dygtige frisørelever.

Velkommen til min hjemmeside! Jeg er Lis Bergmann, en erfaren frisør med over 40 års erfaring i branchen. Gennem årene har jeg vedvarende opdateret mig med de seneste trends og udviklinger inden for frisørfaget. Min lidenskab for dette fag har ført mig til deltagelse i adskillige konkurrencer, hvor jeg har opnået imponerende resultater. Derudover har jeg haft fornøjelsen af at uddanne adskillige talentfulde frisørelever.

Jeg stræber altid efter at levere den bedste vejledning og pleje til mine kunder, hvilket afspejles i mit omfattende udvalg af hår- og hudplejeprodukter. Med årene har jeg arbejdet med forskellige hårplejeserier og følger fortsat nøje med i udviklingen inden for dette område. Du kan derfor forvente omhyggelig vejledning, når du handler hos mig, og jeg er altid klar til at hjælpe dig yderligere. kontakte mig her /kontakt

Min nøje udvalgte hudplejeserie, Glow Nordic, er en personlig favorit og er beriget med naturlige ingredienser, herunder rosenolie. Jeg tror på, at produkter uden syntetiske stoffer er bedre både for din hud og for vores miljø. Gennem min egen erfaring har jeg selv oplevet fordelene ved Glow Nordic-serien, og nu deler jeg den glædeligt med dig.

 

Derfor ejer jeg denne skønne hudplejeserie, Glow Nordic, som jeg stolt står bag i min stræben efter sund og strålende hud

Efter mange års kamp med tør hud og utallige forsøg med forskellige mærker stod jeg tilbage med en frustrerende oplevelse. Trods tidligere positive anmeldelser blev min hud stram og tør igen efter bare to måneder. I min søgen efter hudplejeprodukter uden parabener, hormonforstyrrende stoffer, silikone og skadelige plastikstoffer, stødte jeg for syv år siden på Glow Nordic på en helsemesse i Holbæk.

Jeg blev tilbudt at forhandle produkterne, men først ønskede jeg at teste dem grundigt for at se, om de kunne leve op til deres løfter. Efter omkring to og en halv måned var jeg overbevist. Jeg har siden da aldrig haft tør hud, mine urenheder er forsvundet, og min hud stråler af friskhed og klarhed.

For to år siden fik jeg tilbudt at overtage Glow Nordic, og da jeg personligt mener, at det er de bedste hudplejeprodukter, jeg nogensinde har brugt, kunne jeg ikke lade den mulighed gå fra mig.  Glow Nordic hudplejeserie.

 

Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af mine produkter og håndplukker omhyggeligt hver enkelt. Jeg stræber altid efter at tilbyde de bedste produkter til mine kunder, og du kan være sikker på, at jeg altid vil præsentere nye og forbedrede produkter, der matcher både kvalitet og pris. Hold øje med min shop for at være blandt de første til at opdage de seneste og bedste produkter på markedet.

Tak for dit besøg, og jeg ser frem til at hjælpe dig med dine hår- og hudplejebehov!