Hvad er forskellen på en balsam og en conditioner ?

INsight Conditioner, Balsam

Hvad er forskellen på en balsam og en conditioner ?

Ja det korte svar er det er det samme, det er bare på to forskellige sprog, Formålet med en Conditioner / balsam er håret bliver blødt.

Hvad gør en balsam/ Conditioner endeligt ved håret ?

Bedste Balsam Til Tørt Hår –  8 Fugtgivende Conditioners

Det prima formål er at lukke skællaget på hårstrået, ud over det bliver håret blødt og glansfuldt. Brug altid conditioner/ balsam efter hver vask.  Læs om Balsam uden sulfat, silikone og parabener

Conditioner Balsam INsight Gurly girl godkendt

En Balsam/ Conditioner har det formål at lukke hårstrået så håret bringes i god tilstand.

En god tilstand på hårstrået er nødvendigt for god balance/ Ph værdi på håret.

En balsam kan ikke alene reparerer håret for at undgå spaltet spidser og derfor er nødvendigt med en Mask/ Hårkur jævnligt.

Hvis du følger at din shampoo alene er perfekt, skal du vide at det eneste en shampoo gør er at rengøre håret og hovedbunden. En conditioner/Balsam indeholder forskellige gavnlige formler som beskytter håret gør det smukker og bløder som er en god tilstand for at opnå glans i håret.

 

Hvorfor skal jeg bruge en Balsam ?

Hvis du kun vasker dit hår i shampoo, sker det at skællager står let åben og hvis du bare bliver ved med det, ender du med at slide håret markant og denne tilstand er håret mere udsat for skadelige påvirkninger fra sol vind varmeredskaber, hvorimod hvis du bruger en conditioner har det en positiv virkning på hårstrået, den lukker skællaget og giver en god beskyttelseslag. Håret er mere klar til dagens styling uden at lide alvorlige skader.

Du kan samling det med et stykke læder eller andre naturlige materialer der aldrig får fedt og olier.

Hvorfor både Conditioner og Mask ?

Hvis du udelukket kun anvender conditioner efter vask, giver det ikke håret det faktiske behov, håret har også brug for en hårkur, for at genopbygge dette gøres gerne 1-2 gange ugeligt i langt hår for at undgå slidt hår, så gør Hårkur/mask til en del af din hårpleje rutine

Hvad er forskellen på en shampoo conditioner og en hårmask ?

En shampoo rengør, en mask genopbygger med olier og plejeformler, og giver længer varigt positiv effekt på håret, en balsam lukker skællager og giver pleje og holder kun til næste vask.

Den rigtige rækkefølge er shampoo mask conditioner.

Lang hår kan du anvende en teknik hvor du starter i de fugtige længderne med mask vask kun ved hovedbunden lad virke og afslut med Balsam.

Hvornår skal der bruges Balsam ?

Da Balsam lukker skællaget skal den bruges til allersidst efter hver vask.

Hvis du anvende Mask/ Hårkur skal rækkefølgen være Shampoo Mask og balsam til sidst. Har du længere længder i håret start i det fugtige hår med at komme mask i alle lægterne vask kun ved hovedbunden lad virke skyl grundigt og afslut med Conditioner.

Sådan bruges conditioner rigtigt ?

Insight Conditioner / balsam er naturlige baseret og uden sulfater samt Curly girl Godkendt, Så Aller Conditioner fra Insight må gerne kommes i hovedbunden, Så hvis du tidliger har hørt at Balsam ikke må kommes i hovedbunden, skal du lære at tænke anderledes hvad det angår. For hvis du bruger Curly Girl godkendte må de meget gerne kommes i hovedbunden så snyder du ikke den for en god pleje.

Find blot den conditioner der passer din hårtype.

Hvordan fordeler jeg bedst balsam i håret?

Brug en passende mængde og fordel den i hænderne og arbejd den ind i håret brug gerne en Afrokam eller kør fingrene gennem håret den metode er bedst for at opnå blødt og glansfuldt hår.