Hårpleje

INSIGHT – Curly Girl

Curly Girl produkter her finder du godkendte hårprodukter. .

Bedste hårprodukter til krøller Repair Curly Girl

Curly Girl er en hårmetode, der udelukker alle ingredienser, der potentielt kan tynge og udtørre naturligt krøllet hår som sulfat og silikoner.

Når du følger Gurly Girl metoden siges det at kunne fremme mere krøl i naturligt krøllet hår og opnå sundere hår. For at et produkt skal være “Curly Girl godkendt” må det ikke indeholde en lang række ingredienser, heriblandt fx silikone, udtørrende alkoholer og sulfater.

Produkterne du ser her, er Curly Girl testede og godkendte, så du trygt kan bestille dine CG-godkendte varer hjem.

Hvis du er ny og vil følge Curly Girl metoden anbefaler vi dig, at du foretager en analyse af dit hår, for at finde ud af præcis, hvad du mangler af fugt og protein. Der findes utallige artikler på nettet, der kan hjælpe dig til dette.

INSIGHT Curly-Girl

Hvilke produkter skal det til curly girl metoden?

Hudoghårpleje har godkendte Gurly Girl hårprodukter som opfylder de krav som skal til for et sundt Gurli Girl hår. Du kan også finde en pakke løsning som dækker en god start som Curly Girl . INsight Elasti Curl som i den rette mængde indeholder fugt og proteiner i form af keratin og hjælper med at holde balance i håret og derved et sundere hår.

Hvor ofte skal man vaske hår Curly Girl?

Når du starter med Elasti curl, er det nødvendigt at vask dit hår 2 gange den 1 gang den første gang, ellers kun en gang  Når dit hår og hovedbund har vendt sig til den nye metode, vil det ikke være nødvendigt at vaske mere end 1-2 gange om ugen.

Hvordan får jeg flotte krøller de dage jeg ikke vasker hår?

Men for at bibeholde det flotte look kan dine krøller have godt at blive frisket op hvor krøllerne har mistede sin form når der er sovet på det. Hudoghårpleje har nogle gode restyle produkter INsight Antioxidant Refresh,  Daily Use Dry Shampoo for fylde ved bunden styl håret hvor du evt vender hovedet nedad. Artego har en leave in Conditioner Multi Benefit all-in-1 spray  og et andet godt produkt fra Artego Sea styler som giver let hold og volume

Kan alle bruge have gavn curly girl metoden?

Selve metoden kan bruges af alle som ønsker smukke krøller, det der skal undgås er forskellige tilsætningsstoffer som sulfat silikoner, og udtørrende alkohol samt kemikalier der desuden ikke er godt for alles slags hår

Der findes forskellige produkter til co wash, du kan finde dine favoritter med INsight Curly Girl sæt  her er du hjulpet godt i gang, da den indeholder 3 forskellige produkter, som giver mulighed for at vaske dit hår, pleje og style håret, En god teknik når du styler er at have hovedet nedad

 

Hvad er Curly Girl Metoden?

Krøller er ikke bare krøller. Hvis du vil følge Curli Girl Metoden udelukker en langt række ingredienser som mange shampoo conditioner og stylings produkter indeholder, der er uden sulfat silikoner og udtørrende alkoholer, voks og børster. 

Det kan være en stor forandring at skulle bryde og ændre sine gamle rutiner, men hen over længer tid vil dine krøller takke og elske dig for det og du bliver forhåbentlig glad for dit nye look. En anden vigtig ting er føntørre her skal der skrues ned for varen som betyder fuldstændigt  at udelukke for høj varme

Kan man vaske håret med balsam?

En Co Wash skal man som udgang bare vænne sig til, at det ikke skummer. Der er intet skum men masser godt så kan der kommer gang i blodcirkulationen.  Føler du ikke, at dit hår er rent, er der ikke noget i vejen for at vaske engang mere altså med balsam. Se INsight Curly Girl sæt Her så behøver du ikke sidste vask.

Hvordan kan det være jeg har fået skæl?

Mange  hovedbunde får det svært, men her er der også en god løsning. Det kræver en let peeling for at komme dine skæl til livs. Hudoghårpleje har INsight Schalp peeling som kommes i vådt hår.

Hår får det bedre med med Curly Girl metoden, så forsæt med Co Wash, hen over længere tid vænner hovedbunden sig til det, men begynd at behandle hovedbunden

Curly Girl godkendte produkter: Dét skal du bruge
  • En low-poo (sulfatfri) shampoo.
  • En silikonefri balsam.
  • Et bambushåndklæde eller en T-shirt af bomuld.
  • En hårcreme eller hårspray/ Voks til styling af håret.

Kort guide til Curly Girl

I din Curly Girl rutine bør du som minimum have følgende tre ting:

1. Vaskebalsam. Se under Gurly Girl conditioners er gode bud på vaskebalsammer, da de indeholder få ingredienser og er relativt flydende i konsistensen og uden sulfat.

2. Plejebalsam. Vores INsight conditioners er gode bud på plejebalsammer, da de indeholder mange plejende ingredienser, har en relativt tyk konsistens, og findes i mange forskellige serier tilpasset netop dine behov.

3. Hårmaske. Vores INsight hårmasker er gode bud på CG masker, da de indeholder mange plejende ingredienser og findes i mange forskellige udgaver tilpasset netop dine behov.

Held og lykke på din Curly Girl rejse!