Tilbud

Afro Kam stor – Bredtandet kam

80,00 kr.

Afro Kam

Bredtandet kam gør den nemmere at friserer sig

En Afro Kam er en bredtandet kam, som er ideel til krøller samt tykt, som let kruser når det bliver friseret. Du ikke er så hård imod dit hår som en Afro kam. En Afro Kam virker også særdels godt til glat kort hår. Du kan lave mange forskellige effekter i dit korte hår, så det tager sig mere stylet ud  i din frisure. God til at rede håret ud under bruseren med conditioner i

På lager

Varenummer (SKU): AKSK0100 Kategorier: , ,

Afro Kam

Bredtandet kam gør den nemmere at friserer sig

En Afro Kam er en bredtandet kam, som er ideel til krøller samt tykt, Frizz , permanentet hår, som let kruser når det bliver friseret. Du er ikke så hård imod dit hår som en kam med tætsiddende tænder. En bredtandet kam virker også særdels godt til glat kort hår. Du kan lave mange forskellige effekter i dit korte hår, så det tager sig mere stylet ud  i din frisure.

___________________________

Fordele

En Afro Kam er også meget velegnet til at bruge under bruseren hvor du har en conditioner eller en mask/kur du finder INsigh mask.i dit hår for at fordele produkterne bedre. Denne kam er også god til af fordele dine styling produkter så som hårskum m.m.

Når du anvender din Afro kam, er fordelen de fleksible tænder som giver en mere venlig måde at frisere dit hår på.

Du  kan måske genkende Afro kammen fra nogle amerikanske film. Den bliver faktisk anvendt meget  flittigt af professionelle frisører og stylister til at style kendisser med.

Med en afro kam kan du få mere volume. Afro kammen  har glatte, afrundede og brede tænder som forsigtigt masserer din hovedbund og glider let gennem dit hår. En afro kam kan benyttes ved at komme kammen ind til hårrødderne og løfte forsigtigt din frisure op. På denne måde får du mere volume til dit hår fra hovedbunden, som unægtelig giver meget mere fylde til din frisure.

Der er kommet en metode som hedder Curly Girl. Den går ud på at få dine krøller frem i håret, der anvendes meget med conditioner og mask/ kur. Her er en Afro kam også meget velegnet under bruseren hvor din hårpleje sidder i håret, så du ikke friserer for voldsomt i dit hår.

HOW TO USE

Let og enkelt tag bare din Afro kam i hånden og start dit projekt. Held og lykke med din nye afro kam.

Se flere produkter fra sundhed og stylingsredskabe

Se flere Curly Girl godkendte produkter

 

Yderligere information

Vægt 0,030 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Afro Kam stor – Bredtandet kam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *