...
Tilbud

Afro Kam stor – Bredtandet kam

Original price was: 95,00 kr..Current price is: 69,00 kr..

Skab friske krøller og en cool stil med Afro Kam!

Vores bredtandede kam er den ideelle stylingpartner til at løfte dit hår til nye højder. Uanset om du har krøllet eller tykt hår, er Afro Kam din nøgle til smukt definerede lokker, der giver dig den perfekte frisure!

Afro Kam er ikke kun designet til krøllet hår; den er alsidig og fungerer også effektivt til styling af kort og glat hår. Med vores kam kan du opnå en bred vifte af forskellige looks og effekter, der passer til din stil. Fra super stylet til trendy – mulighederne er uendelige!

Tip: Brug Afro Kammen under bruseren sammen med en god conditioner. Det vil hjælpe dig med at rede håret ud og efterlade det blødt.

Varenummer (SKU): AKSK0100 Kategorier: , ,

Afro Kam

Bredtandet kam gør den nemmere at friserer sig

Så lad os komme i gang med at frisere! Grib din Afro Kam, og lad dit hår få ny stil. Med denne kam ved din side er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan rocke dit hår! Så tag hånd om dit hår, og lad Afro Kammen blive din nye bedste ven!

En Afro Kam er en bredtandet kam, som er ideel til krøller samt tykt, Frizz , permanentet hår, som let kruser når det bliver friseret. Du er ikke så hård imod dit hår som en kam med tætsiddende tænder. En bredtandet kam virker også særdels godt til glat kort hår. Du kan lave mange forskellige effekter i dit korte hår, så det tager sig mere stylet ud  i din frisure.

___________________________

Fordele

En Afro Kam er også meget velegnet til at bruge under bruseren hvor du har en conditioner eller en mask/kur du finder INsigh mask.i dit hår for at fordele produkterne bedre. Denne kam er også god til af fordele dine styling produkter så som hårskum m.m.

Når du anvender din Afro kam, er fordelen de fleksible tænder som giver en mere venlig måde at frisere dit hår på.

Du  kan måske genkende Afro kammen fra nogle amerikanske film. Den bliver faktisk anvendt meget  flittigt af professionelle frisører og stylister til at style kendisser med.

Med en afro kam kan du få mere volume. Afro kammen  har glatte, afrundede og brede tænder som forsigtigt masserer din hovedbund og glider let gennem dit hår. En afro kam kan benyttes ved at komme kammen ind til hårrødderne og løfte forsigtigt din frisure op. På denne måde får du mere volume til dit hår fra hovedbunden, som unægtelig giver meget mere fylde til din frisure.

Der er kommet en metode som hedder Curly Girl. Den går ud på at få dine krøller frem i håret, der anvendes meget med conditioner og mask/ kur. Her er en Afro kam også meget velegnet under bruseren hvor din hårpleje sidder i håret, så du ikke friserer for voldsomt i dit hår.

HOW TO USE

Let og enkelt tag bare din Afro kam i hånden og start dit projekt. Held og lykke med din nye afro kam.

Se flere produkter fra sundhed og stylingsredskabe

Se flere Curly Girl godkendte produkter

 

Yderligere information

Vægt 0,030 kg
Størrelse N/A
Stor| Lille

Stor, Lille

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Afro Kam stor – Bredtandet kam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *