...
Tilbud

Artego color conditioner -Rain Dance Balsam til farvet hår

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Artego color conditioner -balsam til farvet hår

Få en Exklusive hårplejeoplevelse med Artego Color Conditioner – den ultimative balsam til farvet hår! Med en berigende blanding af økologisk Tsubaki, Argan og Camellia-olie, samt Quinoa-ekstrakt og Silkeprotein, får dit farvede hår den kærlige pleje, det fortjener.

Artego Rain Dance-seriens økologiske balsam er din nøgle til at bevare og forstærke din hårfarve. Denne  balsam beskytter dit hår, lukker skællaget og giver en smuk glans. Det er som en luksuriøs spa-behandling for dit hår, der genopbygger og tilfører naturlig blødhed.

Så hvorfor er balsam så vigtig for dit hår? Fordi den forsegler hårets ydre lag og forhindrer skader, så dit hår forbliver smukt og sundt.! Se pakkeløsninger

PrisgarantiOriginale produkter garanti -Vi forhandler kun Originale vare

På lager

Varenummer (SKU): ATCC00250 Kategorier: ,

Økologisk balsam til farvet hår

Med Artego Color Conditioner kan du trygt omfavne dit farvede hår, vel vidende at det er beskyttet og strålende smukt. Så forkæl dig selv med denne balsam og lad din hårfarve få smuk glans.

+ Økologisk Tsubaki, Argan & Camellia-olie + Quinoa ekstrakt + Silke protein

Økologisk balsam til farvet hår er en conditioner fra  Artego Rain Dance serien. Denne balsam er meget plejende. Beskytter dit farvet hår, hårstrået får et ultimativ glans. Artego Color Conditioner  giver meget genopbygger og naturlige blødhed, alt i mens den plejer og beskytter hårfarven. Hvorfor skal jeg bruge balsam i håret ? Fordi den lukker skællaget i

________________________________________________

Fordele til håret økologisk certificeret

Artego  økologisk balsam til farvet hår indeholder certificeret økologisk olie fra Tsubaki, mens silke proteinerne sørger for at give håret et flot shine. Quinoa ekstrakt beskytter og bevarer farven Argan og Kamille til at fugte og blødgøre håret, mens silke proteinerne sørger for at give håret et flot shine. Quinoa ekstrakt beskytter og bevarer farven. Quinoa er en urteplante med oprindelse i Peru, der indeholder aminosyre, proteiner og mineralsalte, som fastholder farven inde i hårfibrene. Duften er udviklet i Indien udelukkende til Rain Dance serien. Conditioneren findes i 250 ml Størrelse

HOW TO USE

Efter hårvask med med Artego color shampoo. kom color conditioneren på et let fugtig hår. Massér let ind. Lad de aktive ingredienser have en indvirkningstid  på 2-3 minutter. Skyl grundigt.  Det kan være en stor fordel at anvende Artego Deep Repair mask ca 1 gang om ugen eller  Artego Booster Maskog afslut med Color Conditioner

Se Artego serien Her

Se INsight Til farvet hår

Se RFA Parfumefri

 

Artego Conditioner - er økologisk certificeret

ØKOLOGISK CERTIFICERET* KAMELIA-OLIE – Den ældste naturlige olie

Kamelia-olie er fremstillet ved koldpresning af Kameliafrø. Den indeholder 85% oliesyre og er rig på både A-, B- og E-vitaminer. Olien er kilde til en naturlig antioxidant-pleje, der forhindrer aldring og udtørring af hud og hår.

ØKOLOGISK CERTIFICERET* TSUBAKI-OLIE – Den Japanske skat

Tsubaki-olie er fremstillet af koldpressede frø fra en dyrebar klasse af Kamelia-blomsten, der vokser på japanske øer en koldpressede olie giver en bedre optagelse. Tsubaki-olie er også meget rig på omega-6 fedtsyrer og indeholder mange antioxidanter, som udvindes uden nogen form for kemi eller varmebehandling hvilket er en extra bonus. Tsubaki-olie er meget nærer og giver et godt blødgjort hår. Oliens regenererende egenskaber hjælper med at genopbygge ødelagt hår og giver glans og styrke.

ØKOLOGISK CERTIFICERET* ARGANOLIE – Ørkenens guld

Arganolie udvindes fra den marokkanske træsort Argan Spinos’ nødder og er rig på essentielle fedtsyrer (EFA),
Omega-3 og 6,  samt E-vitamin, som er meget  afgørende for et velplejet og sundt hår. Olien har en fugtgivende, nærende og beskyttende virkning og anti-age-effekt på hud og hår.

SILKEPROTEINER – Naturlig blødhed

Silkeproteinerne beskytter og forebygger udtørring af håret ved at omslutte hvert hårstrå med en tynd og usynlig film, der holder på fugtigheden i håret og giver et blødt og glansfuldt hår. Silkeproteinerne er udvundet af de tråde, som silkeormen, Bombyx Mori, laver.

Artego økologisk Balsam til farvet hår er fri af

 • Petrochemicals (Petroleumdestillater)
 • Parabener (Konserveringsmiddel)
 • Paraffiner (ikke vandopløselig voks)
 • Petrochemicals (Petroleumdestillater)
 • Cocamide Dea (Skummiddel)
 • Thiazolinone (Konserveringsmiddel Methylisothiazolinon, Chloromethylisothiazolinon MIT, MI)
 • SLS /SLES (Sulfater)

Artego Color Conditioner gør brug af:

 •                    Risparmio Vertuoso  – brug af bæredygtige energiprodukter
  •          Med Virtuos Savings kan vi sammen skabe besparelser, der sparer miljøet, optimerer ressourcerne, hjælper dig med at leve bedre samt skabe en bæredygtig fremtid.
  •           FSC Paper fra ansvarlig    forvaltede skove
   • FSC-mærket er forbrugerens sikkerhed for ansvarlig skovdrift. Det er derfor nødvendigt at kunne følge træet fra skov til færdigt produkt – uanset hvor mange led som er imellem skoven og det sted, hvor det bliver solgt. Det kræver certificering.
   •  Ingrediensliste
   • AQUA, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL STEARATE, MYRISTYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOL STEARATE SE, CETRIMONIUM CHLORIDE, SILICONE QUATERNIUM-22, PARFUM, ARGANIA SPINOSA OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, HYDROLYZED QUINOA, HYDROLYZED SERICIN, CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, ORIGANUM VULGARE LEAF EXTRACT, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL, GLYCERIN, HYALURONIC ACID, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ZINC GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHOSPHORIC ACID, LINALOOL, DIMETHICONOL, LIMONENE, CI 19140.

Yderligere information

Vægt 0,283 kg

1 anmeldelse af Artego color conditioner -Rain Dance Balsam til farvet hår

 1. Iben (verificeret ejer)

  4-5 stjerner

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *