...
Tilbud

Artego Color Shampoo Rain Dance – Shampoo til farvet hår

(1 kundeanmeldelse)

179,00 kr.

Artego Color Shampoo Rain Dance – Eco certificeret

 

Friske og strålende hår med Artego Color Shampoo Rain Dance – nu også ECO-certificeret! Opdag den skønne kombination af økologisk Tsubaki, Argan og Camellia-olie samt berigende Quinoa ekstrakt og Silke protein.

Lad dit farvede hår nyde godt af kærlig pleje med Artego Rain Dance Farveshampoo. Denne  shampoo giver dit hår den ultimative glans og forlænger farvens holdbarhed. Når du har forkælet dit hår med farvning, er det vigtigt med særlig pleje, og det er netop det, Artego Colors serie tilbyder.

PrisgarantiOriginale produkter garanti -Vi forhandler kun Originale vare

På lager

Varenummer (SKU): ATCS00250 Kategorier: ,

Artego Color Shampoo Rain Dance - Eco certificeret

Friske og strålende hår med Artego Color Shampoo Rain Dance - nu også ECO-certificeret! Opdag den skønne kombination af økologisk Tsubaki, Argan og Camellia-olie samt berigende Quinoa ekstrakt og Silke protein.

Lad dit farvede hår nyde godt af kærlig pleje med Artego Rain Dance Farveshampoo. Denne  shampoo giver dit hår den ultimative glans og forlænger farvens holdbarhed. Når du har forkælet dit hår med farvning, er det vigtigt med særlig pleje, og det er netop det, Artego Colors serie tilbyder.

Med ECO-certificering er du ikke blot venlig mod dit hår, men også mod miljøet. Så du kan med god samvittighed nyde den skønne oplevelse af velplejet, farvebehandlet hår. Giv dit hår den omsorg, det fortjener, og lad Artego Color Shampoo Rain Dance være dit hemmelige våben for strålende og sundt hår.
_________________________________________________________

Artego Color Shampoo Rain Dance - Fordele for håret

Artego Color Shampoo fra Rain Dance indeholder certificeret økologisk olie fra argan ,  Tsubaki, og Kamille som fugte og blødgøre håret, Indholdet af  silke proteinerne sørger for at give håret et flot glans. vil du passer på dit farvet  hår er det en god ide at anvende hårpleje som passer der til, dit hår får det markant bedre og du forlænger dit ny farvet hårs holdbarhed og glans samt blødhed Duften er udviklet i Indien udelukkende til Rain Dance serien.

 

 Artego Shampoo til farvet hår er økologisk certificeret

ØKOLOGISK CERTIFICERET* KAMELIA-OLIE –
Den ældste naturlige olie er Kamelia-olie som er fremstillet ved koldpresning af Kameliafrø. Olien er kilde til en naturlig antioxidant-pleje, der forhindrer udtørring af hud og hår og aldring. Kamelia olie  indeholder 85% oliesyre indeholder desuden både A-, B- og E-vitaminer
.ØKOLOGISK CERTIFICERET* TSUBAKI-OLIE – Er  den Japanske skat
Tsubaki-olie er fremstillet af koldpressede frø der er en dyrebar klasse af Kamelia-blomsten, som vokser på japanske øer. Tsubaki-olie  indeholder desuden omega-6 fedtsyrer og et talrige af antioxidanter, der udvindes uden nogen form for kemi eller varmebehandling. Tsubaki-olie  har en utrolig god nærende, beroliger og blødgør virkning håret. Tsubaki-olie regenererende egenskaber som hjælper med at genopbygge ødelagt hår og giver glans og styrke.
ØKOLOGISK CERTIFICERET* ARGANOLIE – Ørkenens guld
Arganolie  indeholder E-vitamin, Omega-3 og 6, som er et afgørende for et sundt og velplejet hår .Arganolie  har en fugtgivende, nærende og beskyttende virkning samt anti-age-effekt på hud og hår. Argan olien udvindes fra den marokkanske træsort Argan Spinos’ nødder og er rig på essentielle fedtsyrer (EFA),
SILKEPROTEINER – Naturlig blødhed
Silkeproteinerne er udvundet af de tråde, som silkeormen, Bombyx Mori, laver. Silkeproteinerne har en beskyttende og forebygger virkning mod udtørring ved at den omslutte håret med en tynd og usynlig film, som holder på fugtigheden og giver et blødt og glansfuldt hår.

 

HOW TO USE

Påføre Artego color shampoo i et fugtigt hår og massér let skyl grundet ud, anvend Artego Color balsam for optimal hårpleje og beskyttelse af farvet hår. Farvet hår kan godt trænge til et boost. Artego har en fantastisk Mask som booster fugt og pleje i dit farvede hår

Se alle Artego produkter

Se INsight Hårpleje til farvet hår

Artego shampoo til farvet hår er fri for:

  • SLS /SLES (Sulfater)
  • Paraffiner (ikke vandopløselig voks)
  • Parabener (Konserveringsmiddel)
  • Cocamide Dea (Skummiddel)
  • Petrochemicals (Petroleumdestillater)
  • Thiazolinone (Konserveringsmiddel Methylisothiazolinon, Chloromethylisothiazolinon MIT, MI)

Artego Color Shampoo gør brug af:

Med Virtuos Savings kan vi sammen skabe besparelser, der sparer miljøet, optimerer ressourcerne, hjælper dig med at leve bedre samt skabe en bæredygtig fremtid.

FSC Paper fra ansvarlig forvaltede skove

FSC-mærket er forbrugerens sikkerhed for ansvarlig skovdrift. Det er derfor nødvendigt at kunne følge træet fra skov til færdigt produkt – uanset hvor mange led som er imellem skoven og det sted, hvor det bliver solgt. Det kræver certificering.

Risparmio Vertuoso  – brug af bæredygtige energiprodukter

Ingrediensliste:

AQUA, SODIUM COCO-SULFATE, BETAINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, LAURYL GLUCOSIDE, ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERYL OLEATE, GLYCOL DISTEARATE, PEG-12 DIMETHICONE, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, DIMETHICONE, HYDROLYZED QUINOA, CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, SODIUM ARGANAMPHOACETATE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, ORIGANUM VULGARE LEAF EXTRACT, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLPROPANE TRIOLEATE, HYDROLYZED SERICIN, HYALURONIC ACID, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ZINC GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, TETRASODIUM EDTA, LINALOOL, LIMONENE, CI 19140.

Yderligere information

Vægt ,275 kg

1 anmeldelse af Artego Color Shampoo Rain Dance – Shampoo til farvet hår

  1. Iben (verificeret ejer)

    4-5 stjerner

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *