...
Hårpleje

INsight – Til farvet hår

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

Find hårplejeprodukter, der er specielt designet til farvet hår.

INsight til farvet hår tilbyder skræddersyede hårplejeprodukter til at bevare din hårfarve. Vores Blonde Hair-serie er specielt designet til lys eller afbleget hår, neutraliserer gule toner og tilfører en kølig nuance for en smuk og unik farveoplevelse.

 

INsight hårplejesystem er en professionel plejeserie og for at opnå bedst holdbarhed og resultat af et indfarvet hår finders der en særlig serie til farvet hår.

Så idet du vælger at få farvet dit hår skal der noget til at farvepigmenterne bliver inde i hårstrået. Det gælder at holde på farven og den flotte glans et ny farvet hår har så længe som muligt.

Det gøres allerbedst med en pleje serie til farvet hår, den er special udviklet med en meget mild formulering som vasker blidt og skånsomt.

Hvilken Shampoo er bedst til farvet hår?

De bedste shampooer til farvet hår er sulfatfri shampoo, som generelt er mere milde og skånsomme for dit hår. Men et farvet hår kan ikke nøgnes med en shampoo alene for at holde et smukt glansfuldt farvet hår.

Brug altid mask og conditioner i dit hår som giver blødt og glansfuldt hår. Beskyt altid dit mod sol klor og saltvand

Hvordan kan jeg holde på min farve bedst ?

En god måde at holde din farve på er at friske farven med Farvepigmenter. Hudoghårpleje har professionelle Farvepigmenter hvor du kan skabe din egen mask med farvepigmenter og ændre din farve i forskellige toner. Der findes forskellige varme og kolde farver evt pink hair, kold sand, rød….

Hvordan plejer man afbleget hår ?

Afbleget hår er meget mere porøs end indfarvet hår. Og kræver en særlig god pleje til skadet hår som indeholder protein der er et led af keratin. INsight har sulfatfri Hårpleje til skadet hår (Damager Hair)som indeholder protein der genopbygger dit skadet hår igen. Her er det en god ide at købe en kur booster og bruge altid før styling Heat protection. Ud over en kur booster en gang i mellem skal der ved hver vask anvendes mask og conditioner. Sådan plejer man et afbleget hår

Hvorfor bliver afbleget hår gult ?

Først og fremmes er det på grund af det porøse hår og det lyse hår ses alt i.
Vores vand indeholder klor/ okker som er med til at gøre afbleget hår gult/ gulligt/ orange
Når håret er afbleget sår skællaget åben så håret let modtager ting for vores vand.

Heldigvis er det en simpel løsning INsight Blonde hair som indeholder violette / blålige Farvepigmenter som er det samme som silver shampoo og silver mask.

Fordelen ved INsight Blonde Hair er den er opbygget således at den passer til et prorøst afbleget hår, Den går samtiden med den fjerner det gullige skær ind og genopbygger hårstrået

INsight colored hair er meget glansgivende samt farvebeskyttende. Har du har et hovedbunds problem kan alle INsight hårprodukter mixes så du får optimal udbytte af dit køb.