...
Tilbud

Touperingsbørste fra Italien

Original price was: 169,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Touperingsbørste

Boost dit hår til nye højder med denne fantastiske touperingsbørste direkte fra Italien!

Med denne touperingsbørste kan du skabe en bred vifte af styles, perfekt til dig, der ønsker masser af volumen i dit hår. Den er utrolig nem og effektiv at bruge, og resultatet er et fyldigere og mere luksuriøst udseende hår. Drømmer du om den ikoniske 60’er-look med en høj nakke? Så er det bare at gå i gang! Start med at toupe sektioner af dit hår omkring hvirvlen og byg gradvist en høj nakke op. Så er du klar til at rocke den retro stil med selvsikkerhed og stil!

På lager

Varenummer (SKU): TBIT0030 Kategorier: ,

Touperingsbørste

En fantastisk og effektiv touperingsbørste som kommer fra Italien.

En fantastisk touperingsbørste som du kan lave mange stylinger med, især til dig som ønsker  meget mere volumen i håret. Børsten er utrolig nem og effektiv at håndtere og får dit hår til se og føles mere fyldigt. Ønsker du et 60er Look med høj nakke. Start med at toupere i din hvirvl i sektioner så du bygger en flot nakke op.

_______________________

Fordele

Ønsker du derimod bare fylde i dit glatte hår,  kan du inddele i sektioner der hvor du ønsker  fylden skal være. Når dit hår er touperet kan det godt se lidt Frizz ud. Brug bare din nye touperingsbørste og friser let over det ny touperede hår. Du kan med lethed få en smuk og blank overflade af dit hår, altså  ren-frisere håret  til det bliver blankt og skinnende uden at ødelægge din nye volume.

Touperingsbørsten er perfekt til anvendelse i forbindelse med frisering, toupering og styling af håret. Ved styling af dit hår kan børstens skaft med lethed inddele de partier af håret som du ønsker skal touperes. Hårene på børsten har derfor forskellige længder så du med lethed kan ren-frisere til håret bliver blankt og skinnende.

Når der sættes en hestehale under din toupering, kan du anvende spidsen på Vitaliy touperings børste og løfte din hvirvl op igen. Jeg kan anbefale dig at bruge en hårspray efter du har touperet for rigtig godt hold jeg har to styrker af hårspray. INsight  Medium Hold Ecospray eller INsights Strong Hold Ecospray

Jeg anbefaler dem fordi begge spray kan du arbejde med din frisure op 2 min efter du har kommet den i.

HOW TO USE:

Touperingsbørsten er perfekt til anvendelse i forbindelse med frisering, toupering og styling af håret. Ved styling af dit hår kan børstens skaft med lethed inddele de partier af håret som du ønsker skal touperes. Held og lykke med dit nye fyldige hår

Se flere produkter fra  stylingsredskaber

Yderligere information

Vægt 0,020 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Touperingsbørste fra Italien”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *