...

B2B |Bliv forhandler af Glow Nordic

Ønsker at blive forhandler af Glow Nordic, skal du blot udfylde formularen, så tager vi kontakt til dig. Når du er oprettet som kunde kan du i ro og mag bestille når det passer ind i din dag, du vil få et kundenummer med kode som giver ret til B2B. Her gives gratis fragt ved køb over 1300 kr

Du kan også tage kontakt direkte på:
Lis Bergman
Tlf: 51 23 66 23
Mail: Info@hudoghaarpleje.dk

Åbningstider: Man-Fre 9.30 – 17.30

 

Hvem kunne være en potentiel forhandler- B2B |Bliv forhandler

Inviter Glow Nordic ind i dit sortiment – Et Univers af Skønhed og Velvære

Potentielle forhandlere kan være elegante frisørsaloner, stilfulde tøjbutikker, luksuriøse parfumerier, professionelle kosmetologer og som en bonus salgsmulighed ved hjemmeparties.

Uanset om du driver en lille eller en større virksomhed, kan Glow Nordic tilføje en ekstra indtægtskilde til din forretning. Vores produkter er ikke blot almindelige, de er unikke. Glow Nordic står for vegansk, naturlig skønhed med op til 80% økologiske ingredienser. Enkle i brug, enestående i resultater.

Vi sætter en høj standard for kvalitetskontrol, sikkerhed og overholder alle gældende regulativer. Alle vores produkter er veganske. Glow Nordic er en eksklusiv hudplejeserie, der imødekommer hudens naturlige behov på en multifunktionel og effektiv måde.

Rosenolie, kendt som den mest effektive planteolie for huden, er en nøgleingrediens i vores produkter. Beriget med vitaminer og antioxidanter, beroliger rosenolie og rosenvand huden, mindsker rødme og udslæt, og genopretter hudens balance på naturlig vis. Vores produkter er skræddersyet til alle hudtyper, inklusive sensitiv hud. De fremmer en strålende hud og hjælper med at fjerne urenheder, hvilket gør dem velegnede til både tør, uren, sensitiv, fedtet og normal hud.

Glow Nordic’s hudplejesystem er baseret på naturlige, veganske og økologiske ingredienser. Vores enkle og alsidige produkter dækker hudens behov, hvilket betyder, at du ikke behøver at have et hav af flasker og krukker fyldt på dit badeværelse. Tilbyd dine kunder det bedste inden for naturlig skønhed og velvære med Glow Nordic.