...
Tilbud

Saltvandsspray parfumefri-RFA ProCare+ Dansk Hårpleje

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 139,00 kr..

Saltvandsspray parfumefri –Få det friske og vilde beach look med RFA ProCare+ Saltvandsspray – Dansk produkt!

Drømmer du om at få fylde i håret og opnå det frække og vilde beach look, som om du lige havde tilbragt hele dagen på stranden? Så er RFA ProCare+ Saltvandsspray det perfekte valg for dig! Dette produkt er udviklet specielt til os her fra vores breddegrader, hvor vi elsker den naturlige og legende styling.

Vi har alle oplevet, at vores hår sidder perfekt efter en dag på stranden, men nu behøver du ikke længere at vente på strandturen for at få det look. RFA ProCare+ Saltvandsspray er din genvej til den eftertragtede beach-styling, som får dit hår til at se fyldigt og fyldt med liv ud. Det unikke ved RFA ProCare+ Saltvandsspray er, at det er skånsomt og tåles af mange, selv kunder med sart hud. Så du kan trygt bruge dette produkt uden at bekymre dig om ubehagelige reaktioner på huden.

 

På lager

Varenummer (SKU): RAFPSA0200 Kategorier: , ,

Saltvandsspray parfumefri - Styling Dansk produkt 

En af de største fordele ved RFA ProCare+ Saltvandsspray er, at det er et godt og effektivt stylingsprodukt, der hjælper med at tæmme selv det mest ustyrlige og nyvaskede hår. Med denne saltvandsspray kan du nemt style dit hår og undgå, at det bliver for flyvsk og uroligt.

Så hvis du ønsker det perfekte beach look med fylde og tekstur, er RFA ProCare+ Saltvandsspray det ultimative valg for dig. Skab det look, du altid har drømt om, uden at gå på kompromis med kvalitet og skånsomhed. Prøv RFA ProCare+ Saltvandsspray i dag og mærk forskellen på dit hår!

Saltvandsspray  RFA ProCare+  er en rigtig god måde for at få fylde i håret som mange her fra vores breddegrader. Til dig der ønsker det frække og vilde beach look godt med fylde som havde du været på stranden hele dagen.

Tit når vi har besøgt en strand sidder vores hår bare meget bedre, det har RFA ProCare+ - Saltvandsspray løst ved at skabe dette produkt som samtidig tåles af mange, selv kunder med sart hud. Det er et rigtig godt stylingsprodukt, så det nyvaskede hår ikke er så flyvsk. En  saltvandsspray er et stylingsprodukt, som navnet fortæller. RFA Saltvandsspray er velegnet til sart hud 

_____________________________-

Saltvandsspray parfumefri - Fordele

En saltvandsspray er lavet til at give en  god tekstur i håret som svarer til en dukkert i vandet. Mange får smukt hår med naturlige bølger, når håret har været i saltvand. RFA ProCare+ - Saltvandsspray er velegnet til alle med sensitiv hud som ikke ønsker parfume i deres produkter. RFA ProCare+ - Saltvandsspray har en duft som er på den positive liste ellers ville saltvandsspray have en harsk duft. Denne saltvandsspray er fri af hormonforstyrrende stoffer - silikoner - farvestoffer - (parfume). Ikke testet på dyr. Alt i alt et skønt dansk stylingsprodukt som er meget nemt at anvende i dit hår.

Eksklusive stylingsprodukter leveret fra frisøren. Er du på udkik efter frisør produkter som er allergivenlige 

HOW TO USE

Kan anvendes i vådt og tørt hår. Gentag til din styling sidder lige som du ønsker. Kommer du saltvandsspray i tørt hår kan du straks efter føntørre dit hår for mere volume.

Husk at anvende RFA ProCare+ Shampoo og Conditioner før styling med Salt Spray for at vedligeholde dit hår optimalt.

Se alle produkter fra RFA PROCARE+  

Se Artego Saltvand spray 

Se Tilbudspakker

Ingredienser:

Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Magnesium Sulfate, Macadamia
Ternifolia Seed Oil, Sea Salt, Pearl Powder, Parfume, Sodium Benzoate,
Citric Acid.

Yderligere information

Vægt 0,300 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saltvandsspray parfumefri-RFA ProCare+ Dansk Hårpleje”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *