Tilbud

RFA ProCare Saltvand Spray 250 ml Dansk Hårpleje

161,10 kr.

Til Styling – Saltvandsspray Dansk produkt 

Saltvandsspray  RFA ProCare+  er en rigtig god måde for at få fylde i håret som mange her fra vores breddegrader. Til dig der ønsker det frække og vilde beach look godt med fylde som havde du været på stranden hele dagen.

Tit når vi har besøgt en strand sidder vores hår bare meget bedre, det har RFA ProCare+ – Saltvandsspray løst ved at skabe dette produkt som samtidig tåles af mange, selv kunder med sart hud. Det er et rigtig godt stylingsprodukt, så det nyvaskede hår ikke er så flyvsk. En  saltvandsspray er et stylingsprodukt, som navnet fortæller. RFA Saltvandsspray er velegnet til sart hud 

På lager

Varenummer (SKU): RAFPSA0200 Kategori:

Til Styling - Saltvandsspray Dansk produkt 

Saltvandsspray  RFA ProCare+  er en rigtig god måde for at få fylde i håret som mange her fra vores breddegrader. Til dig der ønsker det frække og vilde beach look godt med fylde som havde du været på stranden hele dagen.

Tit når vi har besøgt en strand sidder vores hår bare meget bedre, det har RFA ProCare+ - Saltvandsspray løst ved at skabe dette produkt som samtidig tåles af mange, selv kunder med sart hud. Det er et rigtig godt stylingsprodukt, så det nyvaskede hår ikke er så flyvsk. En  saltvandsspray er et stylingsprodukt, som navnet fortæller. RFA Saltvandsspray er velegnet til sart hud 

_____________________________-

Fordele

En saltvandsspray er lavet til at give en  god tekstur i håret som svarer til en dukkert i vandet. Mange får smukt hår med naturlige bølger, når håret har været i saltvand. RFA ProCare+ - Saltvandsspray er velegnet til alle med sensitiv hud som ikke ønsker parfume i deres produkter. RFA ProCare+ - Saltvandsspray har en duft som er på den positive liste ellers ville saltvandsspray have en harsk duft. Denne saltvandsspray er fri af hormonforstyrrende stoffer - silikoner - farvestoffer - (parfume). Ikke testet på dyr. Alt i alt et skønt dansk stylingsprodukt som er meget nemt at anvende i dit hår.

Eksklusive stylingsprodukter leveret fra frisøren. Er du på udkik efter frisør produkter som er allergivenlige 

HOW TO USE

Kan anvendes i vådt og tørt hår. Gentag til din styling sidder lige som du ønsker. Kommer du saltvandsspray i tørt hår kan du straks efter føntørre dit hår for mere volume.

Husk at anvende RFA ProCare+ Shampoo og Conditioner før styling med Salt Spray for at vedligeholde dit hår optimalt.

Se alle produkter fra RFA PROCARE+  

Se Artego Saltvand spray 

Se Tilbudspakker

Ingredienser:

Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Magnesium Sulfate, Macadamia
Ternifolia Seed Oil, Sea Salt, Pearl Powder, Parfume, Sodium Benzoate,
Citric Acid.

Yderligere information

Vægt 0,300 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RFA ProCare Saltvand Spray 250 ml Dansk Hårpleje”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *