...
Tilbud

Aktive shampoo Dandruff Dansk produkt -skæl shampoo

(3 kundeanmeldelser)

Original price was: 159,00 kr..Current price is: 139,00 kr..

Skæl Shampoo -Dansk produkt 

Velkommen til Aktive – skæl shampoo den danske skæl shampoo skræddersyet til dig med sart hud og et ekstra mildt samt godkendt parfume. Dette produkt er specielt udviklet til at tage hånd om meget sart, følsom og irriteret hovedbund, så du kan sige farvel til skæl og hovedbundsproblemer! Skæl shampoo

Aktive shampoo er ikke som andre shampooer, for den har en dobbelt-effektiv virkning. Ikke alene hjælper den med at løse hovedbundsproblemer, men den tilfører også glans til dit hår.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): RAFPA0200 Kategorier: , ,

Skæl Shampoo -Dansk produkt 

Velkommen til Aktive shampoo  den danske skæl shampoo skræddersyet til dig med sart hud og et ekstra mildt samt godkendt parfume. Dette produkt er specielt udviklet til at tage hånd om meget sart, følsom og irriteret hovedbund, så du kan sige farvel til skæl og hovedbundsproblemer! Skæl shampoo

Aktive shampoo er ikke som andre shampooer, for den har en dobbelt-effektiv virkning. Ikke alene hjælper den med at løse hovedbundsproblemer, men den tilfører også glans til dit hår.

Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge produkter, der passer til sart hud og ikke indeholder unødvendige stoffer. Derfor er Aktive shampoo velegnet til alle, der ønsker et produkt med godkendt en let duft. Og det bedste er, at vores skæl shampoo ikke er testet på dyr, så du kan bruge den med god samvittighed!

______________________________

Fordele

Skæl shampoo Aktive shampoo Dandruff Dansk produkt  er så mild at du kan anvende den dagligt uden at skade din hovedbund. Jeg anbefaler dog ikke at vaske hår hver dag men hvis din hovedbund er meget skælbelagt er det godt at bruge aktive skæl shampoo  dagligt i en periode på ca 14 dage for at komme dine skæl til livs. Trap da op til hver anden dag i ca 10 dage og yderligere op til hver 3. dag i 12 dage ovs til du er i den periode af hårvask som du ønsker. Jeg vil anbefale af bruge RFA ProCare+ - Conditioner  efter hver vask fordi dit hårstrå vil få det mærkbart bedre RFA Conditioner

Sart hud

skæl shampoo  Aktive er en særdeles god skæl shampoo til meget sart, følsom og irriteret hovedbund. Aktive skæl shampoo har en dobbelt-effektiv virkning da den hjælper til med at løse hovedbundsproblemer og giver glans i dit hår

Er  særdeles velegnet til alle med sensitiv hud der ikke ønsker/ tåler kraftige duft i deres produkter.  Henvender sig til dig der undgår hormonforstyrrende stoffer-silikoner-farvestoffer-. Aktive -skæl shampoo er ikke testet på dyr. 

.Har du Interesse i RFA Procare  

Find INsight Skæl shampoo og treatment 98% Naturlig

Find INsight Hovedbundsbunds problemer

Se hudpleje til sart hud

 

HOW TO USE

Kom Aktive skæl shampoo i håret, masser det ind. Lad det sidde i 2-10 minutter som er vigtigt for en skæl shampoo, og skyl herefter håret grundigt. Kan gentages 2 gange, dog ikke ved daglig hårvask. Anvendes efter behov, er så mild at den kan bruges dagligt.

Se alle produkter fra RFA PROCARE+  

Ingredienser:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium. Cocoamphoacetate, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract. Panthenol, Cocamide DEA, Glycol Distecarate, PEG-7 Glyceryl Cocoate .Tetrasodium Iminodisuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium. Chloride, Piroctone Olamine, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid,. Sodium Chloride, Dicaprylyl Carbonate.

Yderligere information

Vægt 0,291 kg

3 anmeldelser af Aktive shampoo Dandruff Dansk produkt -skæl shampoo

  1. Lone Bendtsen

    Min mand har før haft problemer med tør hovedbund og skæl. Min teenagesøn har haft en meget irriteret hovedbund med tykt lag skæl. Begge er nu skælfri og fri for kløende hovedbund. En rigtig mild og drøj shampoo, kan kun anbefales.

  2. Liselotte Nielsen

    Jeg tåler ikke parfume. Da jeg opdagede, at jeg havde skæl, valgte jeg denne shampoo. Efter 14 dage var jeg skælfri og havde ikke haft allergiske reaktioner. Det perfekte valg.

  3. Jane Kristensen

    Min teen-age datter har haft problemer med meget tør hovedbund, nærmest ALTID, og et massivt lag skæl. Det er først med denne fantastiske shampo, at vi omsider har fået bugt med dette. Hun er også overfølsom over for parfumer og har en meget sart hud og hovedbund. Derfor har denne shampo været perfekt for hende.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *