...
Tilbud

Shampoo Rosenserien – Økologisk med Arganolie –

(4 kundeanmeldelser)

Original price was: 169,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Shampoo økologisk volumen sart hud

“Boost dit hår med økologisk volumen-shampoo til sart hud!

Vi præsenterer vores fantastiske økologiske volumen-shampoo, som er den perfekte blanding af naturlige og organisk certificerede ingredienser – hele 100%! Og ja, den er 100% vegansk også!

Rosenserien har skabt denne shampoo, der er beriget med aloe vera i stedet for vand, for at give dit hår den ultimative volumen! Og det bedste af det hele er, at den er utrolig mild og skånsom for både dit hår og hovedbund.  Vi har tænkt på alle! Uanset din hårtype kan du nyde godt af denne fantastiske shampoo.

 

 

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): RSØSA0200 Kategorier: , ,

Shampoo Rosenserien

100% naturligt og 68% organisk certificeret indhold. 100% vegansk.

Vores shampoo tilfører en vidunderlig glans til dit hår, samtidig med at den genskaber hårets naturlige balance. Du vil elske, hvordan dit hår føles revitaliseret og friskt!

Shampoo fra Rosenserien er Økologisk med Arganolie. Denne shampoo er meget mild og skånsom for dit hår og ved din hovedbund. Giver en fantastisk glans og samtidig genskaber hårets balance.

100%vegans svensk mærke Rosenserien 100% naturlig

_________________________________

Shampoo Fordele

Rosenolien fugter og normaliserer ph værdien i hovedbunden samt hårstrået. Du kan som oftest slippe af med en irriteret hovedbund med Rosenserien - Økologisk shampoo. Rosenserien - Økologisk shampoo med Arganolie er meget drøj i brug og skummer meget, så derfor skal der blot anvendes en lille dosering af gangen. Arganolie er rig på omega fedtsyrer, E-vitamin og Pro A vitamin. Rosenserien - Økologisk shampoo indeholder ikke vand. Godkendt af Animal Rights og International PETA.

Mangler du Fylde i håret

Mangler du fylde i håret er Shampooen fra Rosenserien en rigtig god løsning den nærer og styrker håret, egner sig til alle hårtyper lige fra normalt til farvet hår, giver volume en god shampoo til samt tør og sart hovedbund

De vegetabilske vaskesubstanser Rosenserien anvender er alle milde og let nedbrydelige i naturen.
Den Sodium Laureth Sulfate som bruges, er fremstillet af kokosfedt. Man kan fremstille SLS på forskellige måder og almindeligvis anvendes der ethylene ioxide fra olieindustrien ved fremstilling. Den ethylene oxide som bruges ved fremstilling af  SLS kommer fra sukkerroer. Derfor er er denne SLS godkendt til anvendelse i økologiske produkter.

Økologisk Shampoo Naturlig hårpleje skal føles godt. Bedst til test af shampoo i Cure 2014 og Cure 2019.

HOW TO USE

Kom godt og rigeligt med vand i håret inden du kommer shampooen i. Massér det grundigt ind i håret og skyl ud, afslut gerne med lidt køligt vand.

Find alle Hudplejeprodukter med Rosenolie

Læs mere om Rose-seriens organiske mærkning

Ingredients:
Camellia sinensis leaf extract, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerin, Caprylyl/Capryl glucoside, Argania spinosa kernel oil, Simmondsia chinensis seed oil, Panthenol, Hydrolyzed wheat protein,Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Lactic acid, Rosa damascena flower oil*, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sorbitan caprylate, Sodium benzoate, Parfum, Pantolactone, C12-13 Alkyl lactate, C12-13 Alcohols, Aqua.

*Ingredient from organic farming according to EEC 834/2007 and USDA/FDA standard.

Yderligere information

Vægt 0,241 kg

4 anmeldelser af Shampoo Rosenserien – Økologisk med Arganolie –

 1. Jannie

  Dejlig shampoo, god konsistens og giver fylde i håret

 2. Michael

  En god skummende shampoo. Kan stærkt anbefales

 3. Bente Holm

  Dejlig shampoo, mild duft, drøj i brug og så er den vegansk. Et must at have i sit skab ??

 4. Birgit Petersen

  Denne shampoo, skal prøves, giver er flot glansfuldt hår.
  Et ekstra plus er den meget drøj i brug.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *