Hårpleje

INSIGHT – Til tørt og skadet hår

INsight Hårpleje til tørt og skadet hår, der er hjælp at hente.

Velkommen til INsight Hårpleje, hvor vi tilbyder produkter specielt designet til at pleje og genopbygge tørt og skadet hår. Vores produkter er beriget med minimum 96% naturlige ingredienser og er veganske samt baseret på økologiske ingredienser. Vi går også en ekstra mil for miljøet ved at anvende genanvendelige flasker.

Hos INsight Hårpleje ønsker vi at give dig den bedst mulige vejledning til at opnå sundt og smukt hår. Derfor vil vi gerne dele nogle nyttige tips med dig. Når du vasker dit hår, er det vigtigt at følge den rigtige procedure, især hvis du har længere hår. Start med at påføre masken i længderne af det våde hår, og brug kun shampoo ved hårrødderne. Lad det virke og skyl grundigt ud og afslut med Conditioner. Dette vil hjælpe med at undgå skrøbeligt hår og forbedre hårets tilstand.

Læs undgå skrøbeligt hår

 

INsight Antioxidant Perfekt hårplejeserie til sol salt og klorvand samt kemis skadet hår.

 

INsight Antioxidant serien henvender sig til almindeligt slidtage og kemisk skadet hår.

Håret får en antioxidant behandling, mod skadelige virkninger fra sol, vand og slitages. Der findes 5 forskellige produkter i antioxidant hårpleje serien, alle produkterne efterlader håret glansfuldt.

En hårpleje serien som passer til alle hårtyper og er en særlig god sommerserie hvor den afrenser klor og salt rester giver glans og pleje samt er varmebeskyttende.

 

Hvorfor bliver ens hår lysere af solen?

Saltvand ligger sig på håret og virker som et forstørrelsesglas. Så står ferien ved vandet, vil de fleste kunne se en lysere tone i håret. Så sol og saltvand er der hvor håret bliver lysere.
For mindst mulige skader på hårstrået er det vigtig at anvende hårpleje der afrenser og genopbygger hårstrået.

 

Hvordan får jeg lækkert hår?

For at opnå et sundt hår, er det vigtig at tænke i fugt, Gerne hårpleje produkter uden sulfater.
Om sommeren her kan du anvende på stranden antioxidant Refrech Hair & Body, et fugtgivende produkt og smart at have i strandtasken spray gerne flere gange om dagen for at undgå udtørring af håret. Når strand turen er færdig vask da håret brug altid mask og afslut med conditioner. Sådan opnår du et lækkert hår.

 

Sundt hår kræver en god plejerutine, og du skal være kræsen hvilke hårpleje produkter du vælger, Sulfatfri shampoo er at foretrække, de bedste produkter er frisørkvalitet altså produkter man nødvendigvis ikke finder i supermarked.

 

Gode råd er at rede dit hår rigtigt, start i længderne og arbejd dig op til hårrødderne.

Udsæt hårvasken med tørshampoo, og brug hårkur ved hver vask til dit hår har fået det bedre.
Længere længder: start i det fugtige hårs længder med hårmask vask kun ved hovedbunden, lad kur og shampoo sidde i 5-10 min skyld grundigt, og afslut med balsam

​Har du allerede fået skadet og tørt hår,

er det begyndt at knække, er det ikke lige meget hvad du bruger i håret.

Det er vigtig at give hårstrået en god behandling. Det hår der allerede er knækket af kan du ikke gøre noget ved, men med den rigtige pleje kan du stanse skaden.

INsight Damaged hair, genopbygger og reparerer dit skadet hår med blandt andet protein, Serien har en særlig god booster hårkur, som klart også anbefales at investerer i. Med INsight damaged hair serien vil opnå glans og stærkere hårstrå igen.

Husk altid at beskytte håret med  Heat Protecion inden styling og beskyt efter styling med en genopbyggende hårolie.