...
Tilbud

INsight Damaged Hair Restructurizing Booster – PROF. Hårkur

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Genopret dit beskadigede hår med INsight Hair Booster, en professionel hårkur i praktiske 35g.

Denne unikke blanding af naturlige planteekstrakter er designet til at give dit hår øjeblikkelige og mærkbare resultater, især egnet til skadet og porøst hår.

Vores Hair Booster tilfører ikke kun volumen, men styrker også dit hår, hvilket gør det ideelt til hår, der har været udsat for kemiske behandlinger som striber eller balayage. Med cirka 70 behandlinger i en pakke, er dette produkt en økonomisk og effektiv løsning til at genopbygge og forvandle dit hår.  Mix ca. 0,5 g. pulver med 30 g. i INsights Restructurizing Mask

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

På lager

Til ødelagt & skadet hår professionel kur 35 g 

Professionel kur til dit skade hår nok til ca 70 behandlinger

100% naturlige ingredienser + Akacie pulver+ Kel Tang pulver + Vegansk

INsight Damaged Hair Restructurizing  Hair Booster fra Damaged Hair serien er et mix af plantepulver. Som der giver dit hår et øjeblikkeligt resultat det kan både mærkes og ses. Denne Booster er særdeles velegnet til et skadet og porøst hår. Velegnet til  hår der har fået en kemibehandling som striber i håret/Balayage hår.

Investér i din hårs sundhed og skønhed med INsight Damaged Hair Restructurizing Hair Booster, og oplev synlige forbedringer, du kan mærke og se. Med vores professionelle kur kan du genoprette og styrke dit hår med lethed.

____________________________________________

HOW TO USE

Mix ca. 0,5 g. pulver med 30 g. i INsights Restructurizing Mask. Påføres i længder og spidse kom pose og håndklæde om hoved og lad det virke 5-10 min. Skyl grundigt efter indvirkningen. Kan gentages efter behov. Held og lykke med det nye bløde hår.

Fordele

. INsight Damaged Hair Restructurizing  Booster er en rigtig god  professionel hår kur. Du føler at du har været en tur hos frisøren, hvis du endnu ikke har prøvet den kur behandling til skadet hår kan jeg anbefale det.  Restructurizing  Booster rækker til ca 70 behandlinger pr.dåse.

INsight Damaged Hair Booster efterlader håret blødt med meget volumen. Pulveret skal blandes i en hårmaske for at give masken et ekstra boost i forhold til at genopbygge dit hår. Jeg anbefaler INsight Damaged Hair Mask  som er en nødvendighed for at anvende Damaged Hair Restructurizing  Booster.

INsight Damaged Hair Restructurizing  Booster Kur er Rolls-Royce inde for opbyggende hjemmekur på den naturlige måde. Egner sig til dig med skadet, tørt, og porøst hår og som vil have dit flotte hår tilbage. Dit Hår vil ikke ser trist og ødelagt ud, til dig der ønsker at forkæle dit hår med en god kur indimellem. INsight Damaged Hair Restructurizing  Hair Booster er godkendt til Grøn Salon

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT. Denne naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer

Find hårpleje til tørt og skadet hår

Ingrediensliste:

Acacia Seyal Gum, Maltodextrin, Fucus Vesiculosus Extract

Yderligere information

Vægt 0,045 kg

1 anmeldelse af INsight Damaged Hair Restructurizing Booster – PROF. Hårkur

  1. Pia

    Får det blødeste hår og er en meget ren/god duft

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *