Tilbud

INSIGHT – Damaged Hair Restructurizing Spray 100 ml

(1 kundeanmeldelse)

179,10 DKK

Til skadet og porøst hår

Eksklusive frisørprodukter leveret fra frisøren

97% naturlige ingredienser

+ Økologisk bambus-ekstrakt
+ Økologisk hvede-ekstrakt
+ Hav kelp-ekstrakt

Restructurizing Spray fra INsights Damaged Hair anvendes som en behandling der er yderst genopbyggende for dit hår. INsight Damaged Hair Restructurizing Spray er en rigtig nem og effektiv måde at kur behandle dit hår på. Det er en leave-in proteinspray som styrker og genopretter dine hårstrå. Den er derfor god til dig med spaltede spidser og skadet og porøst  hår som følge af kemibehandlinger stylingsredskaber

På lager

Beskrivelse

Til skadet og porøst hår

Eksklusive frisørprodukter leveret fra frisøren

97% naturlige ingredienser

+ Økologisk bambus-ekstrakt
+ Økologisk hvede-ekstrakt
+ Hav kelp-ekstrakt

Restructurizing Spray fra INsights Damaged Hair anvendes som en behandling der er yderst genopbyggende for dit hår. INsight Damaged Hair Restructurizing Spray er en rigtig nem og effektiv måde at kur behandle dit hår på. Det er en leave-in proteinspray som styrker og genopretter dine hårstrå. Den er derfor god til dig med spaltede spidser og skadet og porøst  hår som følge af kemibehandlinger stylingsredskaber vejr forhold eks. (striber i håret). Den genopbyggende spray er også god at komme i håret lige før du skal style dit hår, alt i alt en rigtig god extra kur til dit hår. Egner sig også til dig som har en travlt hverdag og vil gøre extra for dit hår i en fart. Vil sige at INsight Damaged Hair Restructurizing Spray er et produkt du bliver afhængig af et “MUST HAVE” produkt. har du meget skadet hår finder du INsight Damaged hair serien HER

Så er du på udkik efter effektive naturlige hårprodukter, som har naturlige dufte der også er allergivenlige, er der rige muligheder her hos hud og hårpleje.

INsight  Damaged Hair Restructurizing Spray er vegansk naturlig fri af sulfater.

 

HOW TO USE
Omrystes før brug. Sprayes på nyvasket håndklæde tørt hår og styl derefter. Skal ikke skylles ud. Hvis dit hår er meget skadet kan Damaged spray godt bruges mellem dine hårvaske. God fornøjelse med dit nye produkt.
*En lille ændring i udseende er en indikation af de naturlige råmaterialer som er brugt i formularen.

Ingrediensliste:

Aqua (Water) Alcohol Denat., Polysorbate 20, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Hydrolyzed Vegetable Protein, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Sasa Kurilensis Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Chestnut Extract, Glycerin, Panthenol, Sodium PCA, Parfum (Fragrance), Sodium Lactate PCA Glycine Alanine, Serine, Arginine, Aspartic Acid. Proline, Threonine, Phenylalanine, Isoleucine, Histidine, Valine, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg

1 anmeldelse af INSIGHT – Damaged Hair Restructurizing Spray 100 ml

  1. Charlotte Egeborg

    Dette er helt klart et produkt, jeg vil anbefale. Det holder, hvad det lover. Jeg bruger det hver gang, jeg har vasket hår, før jeg skal til at styre det.
    Kan virkelig mærke, at det gør en forskel, og samler spidserne. Og så er de utroligt nemt at anvende.
    Så det vil jeg i hvert fald ikke undvære.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier

Andre har haft interesse i disse produkter
[]