...
Tilbud

INSIGHT – Damaged Hair Restructurizing Spray 100 ml- Til Skadet Hår

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 161,00 kr..

Få sundt og stærkt hår med INsight Restructurizing Spray fra vores Damaged Hair-serie

Der er beriget med økologisk bambus-ekstrakt, økologisk hvede-ekstrakt og havkelp-ekstrakt. Vores spray fungerer som en kraftfuld genopbyggende behandling, der specielt målretter skadet og porøst hår.

INsight Restructurizing Spray tilbyder en nem og effektiv måde at pleje dit hår på. Denne spray bidrager til at genopbygge og styrke dit hår, hvilket gør det mere håndterbart og let at style. Vælg vores produkt for at opnå smukt og sundt hår med minimal indsats.

Invester i dit hår med INsight Restructurizing Spray og oplev forvandlingen til sundt og stærkt hår. Vores genopbyggende behandling er skabt med omhu og er baseret på naturens kraftfulde ingredienser, der elsker dit hår lige så meget som du gør.

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

På lager

Til skadet og porøst hår

97% naturlige ingredienser + Økologisk bambus-ekstrakt + Økologisk hvede-ekstrakt+ Hav kelp-ekstrakt

Restructurizing Spray fra INsights Damaged Hair anvendes som en behandling der er yderst genopbyggende for dit hår. INsight Damaged Hair Restructurizing Spray er en rigtig nem og effektiv måde at kur behandle dit hår på.

Det er en leave-in proteinspray som styrker og genopretter dine hårstrå. Den er derfor god til dig med spaltede spidser og skadet og porøst hår som følge af kemibehandlinger stylingsredskaber eks. (striber i håret).

__________________________________

INsight Damaged hair spray Fordele

Den genopbyggende spray er også god at komme i håret lige før du skal style dit hår, alt i alt en rigtig god Extra kur. Egner sig også til dig som har en travlt hverdag og vil gøre extra for dit hår i en fart. Vil sige at INsight Damaged Hair Restructurizing Spray er et produkt du bliver afhængig af et "MUST HAVE" produkt. har du meget skadet hår finder du INsight Damaged hair serien under pakketilbud

Så er du på udkik efter effektive naturlige hårprodukter, som har naturlige dufte der også er allergivenlige, er der rige muligheder her hos hud og hårpleje.

INsight  Damaged Hair Spray er vegansk naturlig fri af sulfater.

HOW TO USE

Omrystes før brug. Sprayes på nyvasket håndklæde tørt hår og styl derefter. Skal ikke skylles ud. Hvis dit hår er meget skadet kan Damaged spray godt bruges mellem dine hårvaske. God fornøjelse med dit nye produkt.
*En lille ændring i udseende er en indikation af de naturlige råmaterialer som er brugt i formularen. Se flere stylingsprodukter fra INsigh

Se Artego mask

Ingrediensliste:

Aqua (Water) Alcohol Denat., Polysorbate 20, Hydrolyzed Sweet Almond Protein. Hydrolyzed Vegetable Protein, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Fucus Vesiculosus Extract. Sasa Kurilensis Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Chestnut Extract, Glycerin, Panthenol, Sodium PCA, Parfum (Fragrance). Sodium Lactate PCA Glycine Alanine, Serine, Arginine, Aspartic Acid. Proline, Threonine, Phenylalanine, Isoleucine, Histidine. Valine, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

Yderligere information

Vægt 0,110 kg

1 anmeldelse af INSIGHT – Damaged Hair Restructurizing Spray 100 ml- Til Skadet Hår

  1. Charlotte Egeborg

    Dette er helt klart et produkt, jeg vil anbefale. Det holder, hvad det lover. Jeg bruger det hver gang, jeg har vasket hår, før jeg skal til at styre det.
    Kan virkelig mærke, at det gør en forskel, og samler spidserne. Og så er de utroligt nemt at anvende.
    Så det vil jeg i hvert fald ikke undvære.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *