hudpleje siden 2016

Glow Nordic – Hudpleje

Glow Nordic Hudpleje er den perfekte hudpleje

– til at genvinde hudens glød samt at fremme fugtniveauet i huden.

Glow Nordic Hudpleje får din hud til at se friskere ud, den er rig på naturlige antioxidanter, som bekæmper huden i at blive grå og kedelig.

Den stimulerer blodcirkulationen og styrker din huds udseende samt beskytter og opstrammer huden. Derudover har hudplejen en blid, diskret duft af roser. Rosenbladene indeholder en olie, som skaber en helt særlig effekt på vores hud. En Effekt som ikke mange andre planter på samme måde kan ”prale af”

Glow Nordic har udviklet egen produkter

Effektive hudplejeprodukter

Derfor har Glow Nordic udviklet sine helt egne naturlige og effektive hudplejeprodukter, som netop indeholder den eksklusive fine rosenolie.

Rosa Damascena er fremstillet af aktive planteingredienser, som består af meget små molekyler. Disse trænger i dybden af huden, som er altafgørende for de bedste resultater.

Rosen i sig selv kan berolige huden, har en helbredende effekt, selv på sensitiv hud. Den bekæmper inflammationer, mindsker eksem, og reducerer rødme.

Rosa Damascena i den helt rigtige blandingsform giver huden sin naturlige glød og fine linjer reduceres og elasticiteten øges.

Glow Nordic - hudpleje
Glow Nordic Ansigtsrens 2-In-1 rens renser fugter reparere huden vegansk naturlig økologisk

De 3 simple trin i Glow Nordics Hudpleje er: Rense – Fugte og Pleje.

Produkterne er yderst effektive og har en fin og forførende duft – er meget nem at anvende.

Bulgarien er kendt for sine enorme store rosenplantager. (Rose Valley)

Det er derfra, at man eksporterer den fine Rosa Damascena olie til Frankrig, som er en af de største producenter indenfor hudpleje og parfume.

Glow Nordic er en skøn og effektiv hudplejeserie, som samtidig giver følelsen af luksus og velvære.

Interessante fakta – vidste du at:

  • Der bruges 3000-3500 kg rosenblomster til at fremstille 1 kg. rosenolie.
  • Verdens højeste kvalitet i rosenolie kommer fra Bulgarien.
  • Rosenolie er en af de dyreste planteolier, der eksisterer og med størst indvirkning på huden – men må aldrig bruges i ren form.
Kan hudplejeprodukterne bruges til alle hudtyper?

Glow Nordic hudplejesystem er udviklet til alle hudtyper, det er et simpel hudplejesystem  som gør det væsentligt lettere for dig som forbruger.

Jeg anbefaler dog, hvis du har meget tør hud, at bruge Glow Nordic dry rose serum under din Glow Nordic Exclusive creme, både dag og nat de første måderne.

Derefter kan de fleste benytte kun Glow Exclusive creme om morgenen og Glow Dry rose Serum om Natten, da huden finder en ny og bedre balance.

Brug Rosenmist også fordi den indeholder vitaminer og antioxidanter og har en perfekt måde at genskabe ph Balance. Glow Creme og Glow serum tilfører de aktive ingredienser og næringsstoffer i hudlaget.

Er din hud fedtet og uren?, eller tør og uren?

– er det også her vigtig med en ordenligt rense rutine 1-2 gange om ugen Anvend Glow Crystal korund Peeling,  Rens hver morgen og aften i Glow 2in1 Rens meget uren hud er det også meget vigtig at bruge Rosenmist her kan du evt. kun bruge Rosenmist om morgen til at rense huden i, spray derefter direkte på huden og lad Rosenmist selv trænge ind i huden, gentag gerne det flere gange dagligt dette hjælper både til tør og uren hud.

Du kan med fordel bruge Glow creme på halsen og brystet både morgen og aften,  da huden her har brug for ekstra fugt og næring.

Hvem kan have behov for hudpleje ?

Stort set alle har brug for en god hudpleje. Det gælder for både børn og voksne, unge og ældre og såvel mænd som kvinder.

Der er dog en stor forskel på, hvad vi har behov for og om vi har fokus på hudpleje. Det er ikke alle der har en hudplejerutine, den kommer så som regel hvis der opstår et hudproblem.

Ca fra 25 års alderen falder kroppens naturlige produktion af kollagen og der begynder de første ældningstegn at vise sig  i form af små rynker ved øjnene.

Mange oplever med alderen at huden bliver meget mere tør og mister sin glød og elasticitet.

Så ønsker du bevare en smuk blød og sund hud, kan du med stor fordel begynde med en gode hudpleje rutine allerede i de yngre år. Glow Nordic hudplejesystem henvender sig til alle hudtyper selv sart hud.

Hvordan behandler jeg acne , uren hud og bumser ?

Uren hud, Acne  og bumser skal behandles ordenligt med milde renseprodukter, uheldigvis er der nogle plaget af uren hud og acne de har en tilbøjelighed til at rense huden alt for meget og med for kraftige og udtørrende produkter.

Det gør ofte problemet kan blive værre og nogle gange skal disse udbrud også løses indefra. Ved at reducere mængden af sukker og drikke rigeligt med vand.

Mit bedste råd

1.Brug en cleanser som ikke er for skrap. Til den mere modne og tørre hud anvend

Glow Nordic 2IN1 Rens, den renser reparerer og plejer huden, her er det nemlig meget vigtig at renser og plejer samtidig ellers kan der opstår et nyt problem som tør hud. Afslut med Rosenmist

2. Brug gerne en plejende og fugtgivende CremeGlow Nordic Exclusive Cremeindeholder rosenolien som er antiinflammatorisk og antibakteriel med aktive og plejende ingredienser hvis du her syntes du får for meget pleje brug da kun Rosenmist om natten spray gerne på flere gange.

3 .Rens helst 2 gange om ugen med Glow Nordic korund Crystal på den måde kommer du af med de døde hudceller som også lægger som et lag på huden og derved kan plejen ikke kommer til sin ret.

Hvis din hud er hårdt angrebet anbefaler jeg at få en udrensende kur.

De helt unge har ofte problemer med uren og fedtet hud. Her er det vigtig at få renset huden ordenligt Glow Nordic Rosenmist et det perfekte naturlig eliksir, den er nemlig antiinflammatorisk og antibakteriel og meget fugtgivende som også er vigtig da den ikke fedter.

Glow Nordic Rosenmist kan anvendes som ansigtsrens og kan med fordel bruges mange gange dagligt ved at spray direkte på huden, en rigtig god ide er at rense i dybden 1-2 gange om ugen med Glow Nordic  korund krystal Peeling,  hudpleje systemet er meget mildt men meget effektivt.

Glow Nordic hudpleje system beroliger huden.

Hvad skal man gøre hvis man har tør hud?

Glow Nordic hudplejesystem er som skabt til tør hud, men det handler om at følge disse 3 trin

1.Rens morgen og aften i 2IN1 Cleanser- ansigtsrens, den renser fugter og reparerer huden.

Allerrede her starter du med at fugte hudlaget. Læs om tør hud

Anvend Glow Nordic Korund Crystal 1-2 gange om ugen så tørre skalle og døde hudceller kommer af huden bliver renset godt i dybden, bliver dejlig blød samt få en flot glød igen, derved kan huden optage resten af hudplejeserien meget bedre

Glow Nordic Rosenmist bruges som en toner, skintonic, mist, Rosenmist kan sprays direkte på huden og lad den trænge ind, rosenmist bruges som en skintonic på en vatrondel efter 2in1 rens hvis du anvender makeup.

Afslut med et spray Rosenmist direkte på huden den fugter og for hænder tilstoppede porre samt genskaber en god ph balance på huden .

Jeg anbefaler, hvis du har meget tør hud, at bruge Glow Nordic dry rose serum under din Glow Nordic Exclusive creme, både dag og nat de første måderne.

Derefter kan de fleste benytte kun Glow Exclusive creme om morgenen og Glow Dry rose Serum om Natten, da huden finder en ny og bedre balance.

Hvad skal man gøre hvis man har uren hud?

Glow Nordic er et effekt hudpleje system som kan normaliserer din huds balance, Det handler om at rense din hud ordenligt og 2 gange dagligt morgen og aften!

Ca 1-2 gange om ugen  er det vigtig at Eksfoliering din hud med Glow Nordic korund peeling her bliver din hud renset mere i dybden og afslut med Rosenmist ved begge typer rens, Rosenmist søger også for at genskabe en rigtig ph balance give fugt og regulere talg produktionen

Rosenolien som er nøgleingrediens i Glow Nordic Hudplejeprodukterne bortafskaffer uren hud så det er en god ide at anvende Glow Nordic exclusive creme om dagen og dry rose serum om natten.

 

Kan tør hud give bumser?

En tør hud, der ikke får fedt og fugt nok, vil risikere at få flere bumser. Det gælder også at bumser og tør hud som er noget af det sværeste at behandle.

Fortvivl dog ikke, for det kan lade sig gøre! Udfordringen er blot, at dét, at finde et hudpleje system som normaliserer ph værdien så den tørre hud får fugt Rosenmist fra Glow Nordic fugter huden har den egen skab at det er antiinflammatorisk og antibakteriel  som afhjælper en uren hud.

Glow  Nordic hudpleje

Indeholder rosenolie som genskaber hudens balance, hele serien er naturlig, vegansk og har et indhold op til 80% økologi, Rosenolien er den dyreste planteolie som har en meget stor virkning på huden ( det er der ikke mange planter der kan ”prale” med)

Hvorfor får man uren hud?

Uren hud opstår af overproduktion af hormoner, som medfører tilstoppede talgkirtler (eller porer) i huden, forøget talg produktion og bakterier i huden.

Uren hud rammer mest af unge i puberteten, men kan sagtens ramme i alle aldre. Læs mere om uren hud