...
Tilbud

Uren og fedtet hud naturlig hudpleje -Ansigtsrens

Original price was: 486,00 kr..Current price is: 360,00 kr..

Uren og Fedtet hud – Naturlig hudpleje

Få huden i balance – uren, fedtet hud hudplejerutine, Naturlig Aknebehandling

Kickstart din vej mod en sund og strålende hud ved at rense den to gange om dagen med vores milde produkter. Vi forstår, at uren og fedtet hud kræver ekstra opmærksomhed, så vores renseprodukter er specielt designet til at sætte din hud i balance og rense i dybden.

Men vi stopper ikke der! For at opnå den ultimative hudplejeoplevelse, anbefaler vi at supplere din hudplejerutine med vores fortryllende ansigtsserum og lette dagcreme ved at tilføre rosenmist med Glow exclusive, der er perfekt til fedtet og uren hud. Disse produkter arbejder i harmoni med din hud for at give den den nødvendige pleje og næring.  se også vores prøvesæt  rejsesæt

Varenummer (SKU): GNRP00500 Kategorier: , , ,

Uren og Fedtet hud - naturlig hudpleje

Få huden i balance - uren, fedtet tør hud hudplejerutine, Naturlig Aknebehandling

Det handler om at rense huden 2 gange om dagen helst i milde produkter, og supplerer med serum og dagcreme til fedtet og uren hud. Glow Nordic har 2 milde renseprodukter der sætter huden i balance og renser i dybden.

Glow Nordic er dedikeret til at give dig den bedst mulige hudpleje, og vores sæt er skabt med naturlige og skånsomme ingredienser, der vil forvandle din hudplejerutine til en ren fornøjelse.

Så vær med på rejsen mod en balanceret og strålende hud med Glow Nordic's hudplejesystem. Din hud vil takke dig, og du vil elske den nye glød, du opnår. Tøv ikke med at forkæle dig selv med vores milde renseprodukter og lad din hud stråle som aldrig før!

__________________________________________

Hvorfor Glow Nordic Rosenmist toner ?

Alt det gør ægte rosenvand

Renser skånsomt og fjerner snavs og fedt fra tilstoppede porer.   Regulerer talg produktionen og afhjælper fedtet hud. God naturlig Aknebehandling

Beroliger sart hud og afhjælper eksem og uren hud. Fugtmætter huden og hjælper med optagelsen af andre hudplejeprodukter.

Opretholder hudens PH-balance.

For at hudens beskyttelsesfunktion kan fungere optimalt og for at bekæmpe gener som acne, sår, tørhed, rødme og irritation, så skal hudens PH holdes lavt.

Ifølge hudeksperter og andre kilder, så skal den være under 6. En høj PH niveau kan nemlig resultere i ovennævnte gener.

Og nej, du kan ikke rigtig ved hvad din huds PH ligger på men hvis du har nogle af ovenstående gener, så er der noget der kan tyde på, at du skal nedbringe PH niveauet. Rosenvand er antiflamatorisk og antibaktuele og derved go naturlig Aknebehandling.

Hvordan gør du så det?


Du kan i hvert fald bruge hudpleje med lav PH niveau.

Glow Nordic Rosemist, som netop beroliger rødme og tørhed og bekæmper inflammation har en PH værdi på 5,6. og indeholder 5 slags vitaminer som huden elsker.

Glow Nordic Korund Crystal peeling

Eksfoliering Maske frisk glød.

Et minut fra fornyet glød og opnå en smuk glat og ren hud igen

Du får fornyer glød, silkeblød og Glad hud i vente, når du lader dit ansigtet og krop nyde den blide Korund Crystal Exfoliering maske fra Glow Nordic. Eksfolierer huden og er yderst effektiv, mild som henvender sig til alle hudtyper selv følsom hud. Den indeholder fine korund krystaller, som blidt fjerner de døde hudceller og efterlader huden blød.

Ansigtsmaske fra Glow Nordic har en microdermabrasion effekt. Eksfolierer huden som forbedrer hudens tekstur, mindsker fine linjer, samt renser blokerede porrer. Dette er en 99% naturlig effektiv måde at rense din hud i dybden på.

Peeling maske alle hudtyper

Glow Nordic er en eksfolierende hudpleje som er yderst effektiv, og henvender sig til alle hudtyper tør huduren hud, fedtet hud, sart hud som heller ikke tåler parfume. Den indeholder fine korund krystaller, som blidt fjerner de døde hudceller (uden at ridse hudens overflade), kornene er runde og ikke sætter sig i porrerne (som ellers ridser huden).fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver blød igen.  Anvendes 1-2 gange om ugen

Kan voksne få bumser?

Svaret er ja men det er mest unge der er plaget af bumser, men nogle voksne kan også få uren hud. Det menes at skyldes ændringer i  hormonudskillelsen i de fleste tilfælde ved stress, overgangsalder og menstruation 

1.Rens grundig huden mindst 2 gange dagligt

2.Drik rigeligt med vand, huden har en tendens til at overproducere talg, hvis den føles dehydreret
3. Hvis du anvender rengørings svampe skal de vaskes tit, samt makeupbørsten 
4. En god hudpleje er at holde huden fugtigt ved brug af en creme og eller serum

 

Sådan bekæmper du uren hud i ansigtet

Resultatet efter 4-8 uger ugers
1. Rens huden grundigt
2.Rens huden med ph venlig toner som samtidige er antiflamatorisk
3. Tilfør huden fugt
4. Tag bumserne i opløbet Giv extra rens med milde hudplejeprodukter eller spray rosenmist direkte på flere gange om dagen
5.  Anvend peeling 1-2 gange om ugen med en peeling der ikke ridser huden
6. Spis og lev sundt antiflamatorisk kost helst  7. kom af med cigaretterne --Søg læge, hvis intet andet virker

Hvad får man uren hud af?

Bumser kommer, når hudens talgkirtler producerer for meget fedtstof. Talg produktionen er en vigtig og naturlig del af hudens funktion. Når den bliver for aktiv, bliver kirtlerne stoppet til. De tilstoppede talgkirtler er guf for hudens bakterier, derved er rosenvand en naturlig Aknebehandling. Vigtigt af alt er at fastholde en god hudplejerutine

Yderligere information

Vægt 0,390 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Uren og fedtet hud naturlig hudpleje -Ansigtsrens”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *