...
Tilbud

Glow Nordic lille Eco Exklusive -gavepose

Original price was: 26,00 kr..Current price is: 17,00 kr..

Glow Nordic ECO Luksus pose

ECO Luksuspose – Sart lyserød gavepose lavet af robust karton med håndtag.

Vores Glow Nordic lille ECO Luksuspose måler 20 x 15 x 7 cm. Når du skal forære en gave fra Glow Nordic hudpleje, kan du gøre det endnu mere betagende med denne eksklusive Glow Nordic ECO Luksuspose. For gaver imellem mennesker udtrykker vi vores hjerte, og med denne smukke indpakning tilføjer du en ekstra form for forkælelse til modtageren.

Skab en uforglemmelig oplevelse med vores vidunderlige gavepose, der gives med kærlighed og omsorg fra start til slut. Hos Glow Nordic er vi stolte af at præsentere vores produkter på den mest forførende måde, og vores luksuriøse gavepose er ingen undtagelse. Giv dine gaver med stil og elegance – fordi øjeblikke af glæde fortjener at blive fejret med en strålende indpakning!” Gaveide, gaver, gaven, venindegave. Pak dine gaver fint ind i flotte gaveposer

På lager

Varenummer (SKU): ECO100SARTROSA Kategorier: , , ,

Sød lyserød ECO Luksus pose - kraftig karton med hank.

Glow Nordic ECO lille Luksus pose måler 20 x 15 x 7 cm. Skal du give en gave fra Glow Nordic hudpleje kan den forskønnes med denne Glow Nordic ECO Luksus pose. Gaver mellem mennesker gives med hjertet, giver en extra forkælelse til modtageren med en smuk indpakning.

Gaveide, gaver, gaven, venindegave. Pak dine gaver fint ind i flotte gaveposer

____________________________________________________

Glow Nordic ECO - Luksus pose

Med ECO gaveposer  kan du hurtigt klare indpakningen vi sørger for silkepapir. En Sød lyserød ECO Luksus pose gaveposen med hank er perfekt til de små gaver

Hvorfor giver man en gave?
Gaver knytter mennesker sammen og skaber relationer ind i fremtiden, fordi naturloven er at give tilbage, når man har modtaget en gave

Hvad er godt af give ens mor i gave?

Man kan selvfølgelig sagtens give lige præcis det du ved hun mangler. Forkæl hende med lækker hudpleje der har en diskret duft af rose kærlighedens blomst eller købe hende en lækker shampoo der passer hendes hårtype, en vippeserum. Din mor elsker dig og vil højst sandsynligt blive lykkelig for lige meget hvad du tager med til hende, så længe den er fra dig.

Her finder du luksus papirposer . Ensfarvede papirposer og neutrale sort og rosa gaveposer findes også i sortimentet.

Glow Nordic - Find Exclusive hudpleje system.

Til dig der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når du giver gaver

Glow Nordic er et naturlig hudplejesystem, der indeholder økologisk ingredienser af højeste kvalitet! Hele systemet arbejder i harmoni med hudens naturlige ph værdi. Glow Nordic er et simpelt hudplejesystem der består af 3 enkelt trin. Rens - Fugt- Pleje.

Vi mener en hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig. Nemt fordi det tager under 1 minuter at rense og fugte. Effektivt fordi Glow nordic arbejder i harmoni med huden og renser i dybden. Simpelt er fordi Glow Nordic indeholder 5 produkter der dækker hudens behov.

Gaveindpakning skal være flottet og sjove for både dig og din modtager.

Se Glow Nordic hudplejesystem

Yderligere information

Vægt 0,039 kg
Størrelse 15 × 7 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glow Nordic lille Eco Exklusive -gavepose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *