...
Tilbud

Glow Nordic Hudplejesæt tør hud & uren hud

(3 kundeanmeldelser)

Original price was: 926,00 kr..Current price is: 716,00 kr..

Slip af med tør & Uren ansigtshud-rens 3 dele hudplejesæt

Forny din tørre hud med Glow Nordic Naturlig Hudplejesystem – Opnå den naturlige glød!

Kæmper du med tør og uren hud, og har din hud mistet sin naturlige glød?

Vores ansigtsrens er skræddersyet til tør hud, og når du vælger Glow Nordic hudpleje, går vi virkelig i dybden. Du vil straks kunne se og mærke en forskel. Hudens blødhed forbedres markant, og fugtniveauet løftes til nye højder. Resultatet- En strålende glød og et friskt udseende, der forvandler din hud. Beriget med intensive, nærende aktive ingredienser for at sikre komforten af tør og meget tør hud. For extra pleje Dry Rose serum -Fugt booster

Varenummer (SKU): GNPS480 Kategorier: , , , ,

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ansigtsrens til tør hud - Glow Nordic Naturlig Hudpleje?

Det er en mild og naturlig ansigtsrens, der er specielt designet til at rense og pleje tør hud. Produktet er formuleret med milde ingredienser og er fri for skadelige kemikalier, som kan irritere huden.

Hvordan virker Ansigtsrens til tør hud - Glow Nordic Naturlig Hudpleje?

Produktet indeholder naturlige ingredienser, der arbejder i harmoni med huden for at fjerne snavs og urenheder, samtidig med at den bevarer hudens naturlige fugtighed. Det bidrager også til at forbedre hudens elasticitet og glød. Fedt opløser fedt, fjerner urenheder og make up helt uden at udtørre huden

Er Ansigtsrens til tør hud - Glow Nordic Naturlig Hudpleje velegnet til alle hudtyper?

Ja, produktet er specielt formuleret til især tør hud samt alle hudtyper. Det kan også anvendes på normal hud, hvis man har brug for ekstra fugtighed.

Hvilke ingredienser er der i Ansigtsrens til tør hud - Glow Nordic Naturlig Hudpleje?

Produktet indeholder en blanding af naturlige ingredienser, herunder Hypen olie mandelolie, rosenvand og vitamin E. Disse ingredienser bidrager til at berolige, fugte og genoplive huden.

Er Ansigtsrens til tør hud - Glow Nordic Naturlig Hudpleje testet på dyr?

Nej, produktet er ikke testet på dyr, og der anvendes kun ingredienser fra producenter, der ikke tester på dyr.

Hvordan bruger jeg Ansigtsrens til tør hud - Glow Nordic Naturlig Hudpleje?

Produktet er nemt at bruge. Først fugter du en vatrondel med vand. Derefter sprayer du en passende mængde 2IN1 rens på og tørre godt af på ansigtet. Brug produktet morgen og aften for de bedste resultater. 1 til 2 gange om ugen peeler du hunden ca 1 min lad masken sidde op til 10 min skyl godt af og dup med en blødt håndklæde

Slip af med tør & Uren ansigtshud-rens 3 dele hudplejesæt

Ansigtsrens til tør hud- Glow Nordic Naturlig Hudplejesystem 

Har du tør hud og mistet din naturlige glød og er dit ansigtshud  ?

Ansigtsrens til tør hud, når du renser din hud med Glow Nordic hudpleje godt og grundigt i dybden vil du både se og mærke en forskel. Huden bliver blødere og fugtniveauet stiger, så du får en flottere glød og et friskt udseende tilbage, slipper af med tør hud.

Vores Glow Nordic Naturlig Hudplejesystem er designet til at pleje din hud på en skånsom og effektiv måde. Lad os hjælpe dig med at genvinde den naturlige glød, du fortjener. Vælg ansigtsrens til tør hud og oplev forskellen i dag!

_________________

Ansigtsrens til tør hud

Sådan undgår du tør og uren hud?

Glow Nordic Korund Crystal Peeling kan anvendes  1-2 gange om ugen. Se vores fine eco gavepose

Glow Nordic Korund Crystal Peeling er en utrolig eksfolierende creme med meget fine korundkrystaller, som meget blidt peeler og renser din hud.

Korund Crystal Peeling udglatter din hud, helt uden at ridse på bare få minutter. Korund Crystal Peeling har en microdermabrasions-effekt (meget mild hudslibning). Peeling renser dine blokerede porer og fjerner de døde hudceller. Mindsker de fine linjer og forbedrer din huds tekstur. Er velegnet til alle hudtyper.også tør og sart hud

Ansigtsrens tør hud- Hvordan kommer jeg af med tør hud ?

Glow Nordic naturlig hudpleje giver en mærkbar forbedring af din hud. Plej huden med en god hudplejerutine

Sådan peeler du din hud:

 1. Massér blidt på huden med Korund Crystal Peeling i 1-2 minutter, ved sart hud kan du fugte huden med vand.
 2. Skyl din hud med lunkent vand, og dup huden med et rent håndklæde. Da Korund Crystal Peeling er både til ansigt og krop anbefaler jeg at gøre det inden en tur under bruseren. Når du har peelet huden, plej derefter din hud med  Glow Exclusive Anti-age Creme, for bedst muligt resultat.

2-IN-1 Ansigt og Hals Hydra Cleanser

Ansigtsrens til tør hud anvendes  morgen og aften er det en god ide at rense ansigtet og halsen med Glow Nordic 2-in-1 Cleanser som er en MULTIFUNKTIONEL  rens  der meget blidt og effektivt renser huden, fugter tillige og fornyr din hud, er velegnet til alle hudtyper.

Sådan renser du dit ansigt: fugt en vatrondel, spray 2-5 gange Glow Nordic 2-in-1 Cleanser på og tør den henover dit ansigt og hals. Nemmere kan det vist ikke blive. Fjerner også øjenmakeup.

Hvorfor oliebaseret ansigtsren?

Hvorfor renser man huden i olier fedter det ikke?   Du skal ikke frygte fedtet hud hvis du renser i oliebaseret ansigtsrens. 

Fedt opløser fedt, fjerner urenheder og makeup. Det vigteste er den udtørre ikke huden.  Skulle du have brug for efter rense dit ansigt anvend blot rosenmist toner som renseprodukt.

Meget tør hud Tip.

Vinter tiden eller  bruges Hydra således hvor der ingen makeup er på huden. Evt om morgen spray passende mænge hydra Cleanser i hånden, masser det ind i huden lad 2IN1 sidde 3-5 min  og rens af med opvredet vatrondeller, denne metode giver mere fugt i huden.  se også vores prøvesæt  rejsesæt

Dette pakketilbud er også egnet til dig, som mangler fugt og ønsker at få din glød tilbage. For at få det, er det nødvendigt med en god hudpleje rutine, hvor der bliver renset godt, så din creme kan komme til sin ret. Om du har en Uren hud, Moden hud ,Ung hud, er dette altid nødvendigt.

Held og lykke  med dit nye start kit for sund hud og flot glød. Læs om tør hud 

Se flere Glow Nordic hudplejeprodukter

Nomalpris 863kr

Yderligere information

Vægt 0,700 kg
Størrelse 15 × 12 × 14 cm

3 anmeldelser af Glow Nordic Hudplejesæt tør hud & uren hud

 1. Tilfreds kunde

  Jeg vil gerne rose denne serie med mere end 5 stjerner, da jeg i årevis har kæmpet med hudallergier og Rosacea.
  Endelig har jeg fundet en serie med alle produkter og har fået fantastiske resultater. slut med rødme,kløe og udslet. Nu har jeg fået dejlig fugtet, blød hud med glød. Jeg troede før at hvis jeg bare brugte forskellige gode olier og formuer på gode produkter gik det godt men nej ! Ikke før nu med Glow Nordic. Jeg er så begejstret at jeg som behandler har valgt at bruge dem til mine klienter og har fået mulighed for at sælge Glow Nordic til mine klienter.
  Endelig en produktserie jeg hver dag glæder til at bruge.
  De varmeste anbefalinger herfra.

  Virkelig nogle lækre produkter der dufter fantastisk. Min hun er blevet meget mere blød og lækker. Jeg kan kun anbefale disse hudprodukter
  skal have resten af serien næste gang

 2. Pia

  Har fået meget finere hud klart den lækreste og bedste hudpleje jeg har prøvet

 3. Dorte

  Rigtig gode produkter der giver fugt til huden

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *