...
Tilbud

INsight – Lenitive Scalp Comfort Cream 100 ml-Hudpleje

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 139,00 kr..

Beroligende Kur til Irriteret og Sensitiv Hovedbund

Opnå lindring til din irriterede og sarte hovedbund med INsights Scalp Comfort Cream, der indeholder hele 98% naturlige ingredienser, herunder økologisk Indisk figen-ekstrakt, økologisk aloe-ekstrakt og økologisk katost-ekstrakt. Vores Scalp Comfort Cream er skabt til at genoprette din hovedbund og give en behagelig og beroligende fornemmelse af friskhed.

Denne kurbehandling er ideel, når din hovedbund er ekstra irriteret og har brug for at komme i balance igen. INsights Scalp Comfort Cream er den perfekte løsning til at pleje og berolige din hovedbund, så du kan nyde velvære og komfort. Giv din hovedbund den opmærksomhed, den fortjener, med vores naturlige produkt, der er skabt til at lindre ubehag og genoprette balance. Kan anvendes alle steder på kroppen

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

På lager

Til irriteret og sart  hovedbund 

98% naturlige ingredienser + Økologisk Indisk figen-ekstrakt + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk katost-ekstrakt

INsights Scalp Comfort Cream genopretter din hovedbund og giver en behagelig og beroligende fornemmelse af friskhed på irriteret hovedbund. INsights Scalp Comfort Cream er en kurbehandling af din hovedbund, når den er meget irriteret og skal i balance igen.

Vegan INsight vegan hårpleje vegan spray vegan stylingsprodukter vegan

_________________________

Fordele

Et unikt produkt til en meget følsom hovedbund og kan også anvendes i alle hårkanter og på huden. For optimal behandling med INsights Scalp Comfort Cream Anbefaler jeg INsights Dermo-Calming shampoo som er meget beroligende. INsights Scalp Comfort Cream kan med fordel anvendes over alt på kroppen hvor din hud er tør

Lenitive serien er Cosmos Natural certificeret, som bl.a. betyder, at minimum  98% af produktet skal indeholde ingredienser fra naturligt oprindelige, emballagen skal være minimal for at mindske indflydelse på miljøet,  produktet er dermatologisk testet på sensitiv hud det er din garanti for, at vi overholder det, vi siger.

INsights Scalp Comfort Cream er et frisørkvalitet produkt og som er godkendt til Grøn Salon og er Gurly Girl Godkendt

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT. Denne naturlige hårpleje er fri af sulfater.

HOW TO USE

Efter hårvask med INsights Dermo-Calming beroligende Shampoo eller den shampoo som passer din hårtype, påføres cremen på de irriterede og røde  områder i hovedbunden og alle hårkanter. Massér blidt og lad den blive på din hovedbund. For at pleje din hud er det derfor vigtigt at den ikke skylles ud.

Hvis du har tør hud på knæ /albuer  kan du med fordel også bruge denne creme der.

Jeg vil anbefale dig at den bruges efter behov. Held og lykke med en mere behagelig hovedbund Se Hovedbundspleje produkter

Se flere Curly Girl godkendte produkter

Se Artego hårrpleje

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Glycerin, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Bentonite, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower/Leaf Extract, Myristyl Lactate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum,Citric Acid, Glyceryl Laurate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Arginine, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene.

*Økologisk

Yderligere information

Vægt 0,112 kg

1 anmeldelse af INsight – Lenitive Scalp Comfort Cream 100 ml-Hudpleje

  1. Mads

    Virkede rigtig godt på min irriterede hovedbund i kombination med Lenitive shampooen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *