Curly Girl

Curly Girl godkendte hårprodukter. Curly Girl er en hårmetode, der udelukker alle ingredienser, der potentielt kan tynge og udtørre naturligt krøllet hår.

Se mere om Curly Girl

Metoden siges at kunne fremmane mere krøl i naturligt krøllet hår. For at et produkt skal være “Curly Girl godkendt” må det ikke indeholde en lang række ingredienser, heriblandt fx silikone, udtørrende alkoholer og sulfater.

Produkterne du ser her, er Curly Girl testede og godkendte, så du trygt kan bestille dine CG-godkendte varer hjem.

Hvis du er ny til Curly Girl anbefaler vi dig, at du foretager en analyse af dit hår, for at finde ud af præcis, hvad du mangler af fugt og protein. Der findes utallige artikler på nettet, der kan hjælpe dig til dette.

Kort guide til Curly Girl

I din Curly Girl rutine bør du som minimum have følgende tre ting:

1. Vaskebalsam. Vores Pure Nan conditioners er gode bud på vaskebalsammer, da de indeholder få ingredienser og er relativt flydende i konsistensen.

2. Plejebalsam. Vores INsight conditioners er gode bud på plejebalsammer, da de indeholder mange plejende ingredienser, har en relativt tyk konsistens, og findes i mange forskellige serier tilpasset netop dine behov.

3.

4. Hårmaske. Vores INsight hårmasker er gode bud på CG masker, da de indeholder mange plejende ingredienser og findes i mange forskellige udgaver tilpasset netop dine behov.

Held og lykke på din Curly Girl rejse!

[]