...
Tilbud

INsight –Dry Hair Nourishing Shampoo – Tørt Hår

(5 kundeanmeldelser)

75,00 kr.169,00 kr.

Optimer din håndtering af tørt hår med INsight Dry Hair Care-serien.

Vores omfattende sortiment af produkter er skabt til at bekæmpe tørrhed og genskabe din hårs naturlige skønhed.

Hvordan opnår du et håndterbart og strålende hår? Det begynder med den rigtige shampoo, der nænsomt renser uden at strippe håret for dets naturlige olier. For at forstærke effekten anbefaler vi en nærende hårmaske, efterfulgt af vores skræddersyede conditioner specielt designet til tørt hår. Udforsk INsight Dry hair mask & Conditioner for en dybdevirkende behandling, der genopretter fugtighedsbalancen og fremhæver din hårs naturlige fylde og glans.

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Effektiv håndtering af tørt hår - Opdag INsight Dry Hair Care

Søger du løsninger på udfordringen med tørt hår? INsight præsenterer en komplet tør hårplejeserie, der er designet til at bekæmpe tørhed og genoplive dit hårs skønhed.

Vores produkter er sammensat med omhu, bestående af 96% naturlige ingredienser, inklusive organisk hvede-ekstrakt samt vores nærende Phytocomplex. Denne unikke blanding omfatter kokosolie, illipebutter (vegetabilsk smør fra shorea stenoptera-træet) og sød mandelolie – alt sammen udvalgt for deres plejende egenskaber.

Hvordan kan du opnå et håndterbart og glansfuldt hår? Det starter med en passende shampoo, der ikke udtørrer dine lokker. Derefter kan du forstærke effekten med en nærende hårmaske og fuldende processen med en conditioner, der er skræddersyet til tørt hår. Jeg vil varmt anbefale INsight Dry Hair Mask & Conditioner. Disse produkter er udviklet til at tackle dit tørre hårproblem uden at gå på kompromis med dets fylde og naturlige glans.

Udforsk mulighederne med INsight Dry Hair Care og giv dit hår den næring og pleje, det fortjener, for at opnå en forvandling fra tørt til strålende.

________________________________

Tørt hår Normal til kraftig

Har du normal til kraftig hår og tørt hår vil jeg anbefale Anti frizz   Styler du dit hår meget med varmeredskaber er det nødvendigt med et stylings produkt som har varmebeskyttelse i. Jeg kan anbefale INsight Liquid Crystals

INsight shampoo fordele

INsight Dry Hair Shampoo renser dit hår mildt og genopbygger elastisiteten mens den tilfører volume  samt giver flotteste glans, selv på det tørreste hår. INsight Dry Hair Nourishing Shampoo indeholder desuden kokosolie, som efterlader dit hår med en skøn og frisk duft af kokos. INsight shampoo er særdeles velegnet til meget tørt og til fint-medium hår, og fri af silikoner og sulfater.

Dry Hair shampoo indeholder minimum 96% naturlige ingredienser, er veganske og fri af syntetiske farvestoffer og sulfater. Med allergivenlige dufte er INsight Dry Hair shampoo godkendt til grøn salon.

Den store forskæld på supermarkedet hårprodukter og frisørens er selve opbygningen og råmaterialer som hos frisøren  er ikke fortyndet med forskellige midler.

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT
Denne naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer, sulfater. til dig der passer på vores miljø og dig selv.

HOW TO USE

Produktet fordeles jævnt på vådt hår og skylles grundigt efter vask

Find hårpleje til tørt og skadet hår

Se hårpleje til fint hår

Se Artego hårpleje

Se RFA Parfumefri

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Shorea Stenoptera Seed Butter, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Citric AcidSodium Chloride, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

100 ml, 400 ml

5 anmeldelser af INsight –Dry Hair Nourishing Shampoo – Tørt Hår

 1. Line

  Super lækker shampoo, der dufter fantastisk! Drøj i brug og er hele 96% naturlig – så lækkert!

 2. Teza

  Jeg har mellemlangt krøllet hår, og efter jeg er begyndt at bruge den her shampoo, har mit hår fået glans og liv igen og filtrer ikke længere. Og nu kan jeg slet ikke undvære den i min hverdag.
  5 stjerner!

 3. Zilas

  Virkelig en all-round god shampoo. Den har virkelig næret mit ellers ret tørre hår og holdt liv i mine krøller. Derudover dufter den også skønt!

  Kan klart anbefales!

 4. Charlotte Egeborg

  jeg vil også rose denne shampoo, som har gjort underværker for mit hår.
  håret bliver mere glansfuldt og jeg kan tydeligt mærke at den tilfører volumen til håret.
  det er jo en klar fordel, at man kan starte med at købe den lille størrelse, for at prøve produktet af.
  jeg skal helt klart have den store flaske, når jeg har brugt den lille på 100 ml.
  og så den dejlige og friske af kokos må man ikke glemme.
  balsammen i samme serie, lever også fuldt op til forventningerne, og gør at håret bliver nemmere at rede ud

  og en ekstra bonus er at man lige

 5. Helene Højlund

  Virkelig en god shampoo der redder dit hård, når det er rigtig slidt. Jeg kan klart anbefale det! Det har reddet mig

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *