...
Tilbud

INsight Clarifying skæl shampoo- Anti- dandoff- Hudoghårpleje

(2 kundeanmeldelser)

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Opnå en skælfri hovedbund med INsight Skælshampoo Clarifying, der er beriget med 97% naturlige ingredienser.

Vores anti-skæl shampoo er skabt til at tilbyde en mild, men effektiv rensning, der fjerner skæl uden at tørre hovedbunden ud.

Vores ingredienser er omhyggeligt udviklet for at opretholde en sund hovedbund og undgå yderligere skældannelse. Ved at vælge INsight Skælshampoo Anti-Dandruff Purifying sikrer du en skånsom behandling, der fremmer en sund hovedbund.

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

 

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): INADS0400 Kategorier: , , ,

Skæl Shampoo

+ 97% naturlige ingredienser +Rensende Phytocomplex +Rosmarin-ekstrakt :stimulerer hårsækken + øko salvie-ekstrakt: øger blodcirkulationen , bekæmper bakterier og betændelse i hårbunden,

INsight Anti-Dandruff Purifying Shampoo renser mildt skæl af hovedbunden som er nødvendigt for en sund hovedbund. Hvis du anvender en meget stærk skæl shampoo, risikerer du at udtørre din hovedbund og i mange tilfælde at provokere din hovedbund så meget, at den bare danner flere skæl, dermed bliver du rigtig afhængig af den slags skæl shampoo som på sigt forværre tilstanden i din hovedbund. Og i nogle tilfælde kan opstå irriteret hovedbund, tør hovedbund ved brug en skarp skæl shampoo.

Forkæl din hovedbund med vores skånsomme pleje og naturlige ingredienser. Vælg INsight Skælshampoo Anti-Dandruff Clarifying for at opnå en skælfri hovedbund og en forbedret hårbundsoplevelse. Se vores skælbehandling i dag for at opleve resultaterne.

_____________________________

Fordele

Med en mild skæl shampoo kommer du stille og roligt dine skæl til livs og modvirker at det kommer igen. Gør du ingenting ved dit skælproblem risikerer du ovenikøbet et hårtab. 

Hvorfor får man skæl?

Skæl kan være meget generende, men som regel helt ufarligt, skæl skyldes i rigtig mange tilfælde en overproduktion af gærsvampen pityrosporum ovale kan være årsag til skæl. Gærsvampen pityrosporum ovale er en svamp, der naturligt findes i hovedbunden hos alle voksne, ligeledes som vi har mange andre svampe på på huden, som er helt normalt. det er først når en overvækst af svampen at du kan få skæl og skællene så bliver et problem.

Hvordan går skæl væk?

Skæl skyldes en form for afskalning af døde hudceller der kommer fra hovedbunden. Det du kan gøre er at vaske hår med en skæl shampoo og behandle mellem hårvaskene med en treatment direkte ned i problemet. Skæl ligner små hvide korn på størrelse med melis op op efter.

Hvad kan jeg selv gøre ved skæl ?

Det bedste du  kan gøre er at købe en skæl shampoo, har du ovenikøbet parfume allergi og derved hovedbunden kan have svært ved skarpe skælshampooer har hudoghårpleje en parfume fri mild skælshampoo.

Hvad er årsagen til skæl?

Årsagen til skæl kan også skyldes seboroisk eksem, det klør i hovedbunden og opstår der hvor der er en overproduktion af talg. Seboroisk eksem som kaldet skæleksem, hovedbundshuden afgiver døde hudceller de har en rødlig farve. Som "kaldet skæleksem" det er en helt almindelig hudsygdom som mange lider af, det klør i hovedbunden og kaldes skæleksem.

Jeg anbefaler dig sammen med INsight Anti-Dandruff Purifying skæl shampoo at anvende  INsight  Dandruff Purifying Treatment for bedst mulige resultat. En anden fordel er at du kan anvende INsight Anti-Dandruff Purifying Treatment i dit hår mellem hårvaskene.

Både Treatment  og skæl shampoo fra INsight er godkendte til Grøn Salon. Derudover plejer INsight shampoo også dit hår ved at give det fugt og efterlader det silkeblødt. Dette er en sjældenhed for skæl shampoo og endnu en god kvalitet hos INsight hårpleje.

INsight shampoo skæl vil jeg anbefaler, at den bruges efter behov gerne 2-3 gange om ugen. Ved meget skæl bedst med en minimum 6 ugers kur.

Ydermere anbefales brug af  INsight Anti-Dandruff Purifying Treatment

Der er stor forskel på supermarkedets hårprodukter og frisørens produkter.

Insight shampoo er Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT
Denne naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer,

 

HOW TO USE

Fordeles jævnt på vådt hår lad virke ca 5 min og skylles grundigt efter vask. Tip, for langt hår pas på håret bedst muligt  Start med en plejende Mask i det våde hår og i alle længder vask kun med skælshampooen ved hovedbunden lad denne proces sidde i 5 min det skyl grundigt  og afslut med en conditioner. alle de dage du ikke vasker håret brug  skæl treatment

Se Flere produkter fra INsight MEN

Se Hovedbundspleje produkter

 

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Piroctone Olamine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Yderligere information

Vægt 0,470 kg

2 anmeldelser af INsight Clarifying skæl shampoo- Anti- dandoff- Hudoghårpleje

  1. Bjarne

    Indtil nu den bedste shampoo til behandling mod skæld

  2. kurt fledelius

    en god champo der hjælper min hovedbund og ikke ødelægger mit hår

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *