Tilbud

INsight– Hair Repair Complex 50 ml -Reparerer Hårolie

(1 kundeanmeldelse)

189,00 kr.

Hårstyling og Hårpleje til Tørt Hår med INsight Hair Repair Complex

Opnå smuk hårstyling og intens hårpleje med INsight Hair Repair Complex, en serum/hårolie i praktisk 50 ml størrelse. Denne unikke produkt går ind og genopretter dit hår ved at reparere de spaltede spidser og forbedre dets tilstand.

Hair Repair Complex er en essentiel del af din hårplejerutine, da den forsegler og beskytter håret mod fugtighed samt varmeredskaber som f.eks. fladjern, føntørrer og andre stylingsredskaber. Dette produkt er det perfekte valg for dem, der ønsker sundt og velplejet hår.

Se også vores INsights Liquid Crystals for yderligere hårpleje muligheder og skab den ønskede stil . Investér i dit hår med INsight Hair Repair Complex for smuk og velplejet hår hver dag.

 

På lager

Hårstyling og Hårpleje til tørt hår

96% naturlige ingredienser + Hybenolie + Økologiske ekstrakter fra katost, althea og calendula + Vegansk

Hair Repair Complex er en serum/hårolie. Den går ind og genopretter håret så den reparerer de spaltede spidser. Hair Repair Complex forsegler og beskytter håret mod fugtighed og varmeredskaber, så som fladjern, føntørrer og andre stylingsredskaber.

Vegan INsight vegan hårpleje vegan spray vegan stylingsprodukter vegan

__________________________________

Fordele

Hair Repair Complex  er også god til at bevare din fugtighed glans, og beskytte din længder og spidser. Du kan se det som en extra pleje af dit hår ( Kur) som også afhjælper spaltede spidser. Jeg anbefaler også en god shampoo og kur/ mask fra INights Damaged Hair som der reparerer dit hår HER eller INsight Antioxidant som du finder HER.

Det er vigtigt at beskytte dit hår, hvis du bruger varmeredskaber, især når håret er langt så slidte bliver mere. Især når hårlængderen er lange, er tørre eller har fået lavet kemi i håret -Balayage hår, striber i håret.

Hair Repair Complex  serum giver dit hår fugt  og efterlader det blødt og glansfuldt. Hair Repair Complex er en serum som er meget drøj i brug og god til tørt hår.

Fri for sulfater,  syntetiske farvestoffer, parabener og MIT. Denne naturlige hårpleje indeholder kun allergivenlige dufte.

HOW TO USE

Tilfør et par dråber i længder og spidser på fugtigt eller tørt hår. Hair Repair Complex er nem at anvende i dit hår, den er udstyret med en lille pumpe så dosering ikke bliver for stor. Start altid med et pump så kan du nemmere se hvor langt produktet rækker.

Tillykke med dit nye produkt med Hair Repair Complex serum/ hår olie, "går du ikke galt i byen"

*Indeholder silikone som er et vandopløseligt produkt.

Se flere stylingsprodukter fra INsight HER

Find hårpleje til tørt og skadet hår HER

Se Artego hårpleje Her

Se pakkeløsninger Her

Ingrediensliste:

Cyclopentasiloxane, Dimenthiconol, Cyclohexasiloxane, Rosa Moschata Seed Oil. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Althaea Officinalis Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Malva Sylvestris (Mallow).  Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

Yderligere information

Vægt 0,070 kg
Stk

1Stk, 2Stk, 4Stk

1 anmeldelse af INsight– Hair Repair Complex 50 ml -Reparerer Hårolie

  1. Marie

    Denne olie er virkelig lækker til de spaltede spidser og tynger ikke håret! Virkelig dejlig og drøj i brug

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *