Tilbud

INsight – Strong Styling Gel 250 ml- Glansgivende

188,00 kr.

Hårgele styling

96% naturlige ingredienser + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk ginkgo biloba-ekstrakt

Hårgel fra INsight Strong Styling er glansgivende, der giver håret et kraftigt hold. Den er samtidig  god ved styling og til at give struktur til håret. INsight Strong Styling hårgele egner sig til dig der vil have et godt hold i dit hår uden af efterlade mat. INsight Strong Styling Gel er egnet til alle hårtyper, som trænger til et hold.

På lager

Hårgel- styling

96% naturlige ingredienser + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk ginkgo biloba-ekstrakt

Hårgele fra INsight Strong Styling er  glansgivende, der giver håret et kraftigt hold. Den er samtidig  god ved styling og til at give struktur til håret. INsight Strong Styling hårgele egner sig til dig der vil have et godt hold i dit hår uden af efterlade mat. INsight Strong Styling Gel er egnet til alle hårtyper, som trænger til et hold.

Vegan INsight vegan hårpleje vegan spray vegan stylingsprodukter vegan

_________________________________________

Hårgele fordele

Den efterlader et knapt så kraftigt hold som INsight Hold Cement Gel. Så ønsker du meget hold skal du vælge INsight Hold Cement Gele  INsight henvender sig til dig der vil gøre en forskel på vores miljø og passe på dig selv. INsight hårgele er meget glansgivende som sjælden er set med en gele.

Godkendt til Grøn salon

INsight Strong Styling hårgele er godkendt til Grøn salon det får kun de produkter som indeholder minimum 96% naturlige ingredienser, fri fra syntetiske farvestofferer, snart har alle INsight produkter Grøn Salon mærket  

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT. Naturlig hårpleje, naturlige ingredienser, Vegansk og Bæredygtighed
Denne naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer, sulfater,

HOW TO USE

Fordeles jævnt på fugtigt eller tørt hår. Prøv dig frem med mængden. Jeg anbefaler altid at starte med lidt så du får en føling med dit produkt. Held og lykke med dit nye produkt fra INsight.

Se flere stylingsprodukter fra INsight

Se TILBUDSPAKKER

Se Artego hårpleje Her

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Alcohol Denat, PVP, Propylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt 0,270 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight – Strong Styling Gel 250 ml- Glansgivende”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *