...
Tilbud

Krølle creme INsight Shaping Creme – Styling Til Krøller

188,00 kr.

Krølle creme – Hårstyling med Argan Smør og Økologisk Kirsebær-ekstrakt

krøllestyling med vores INsights Shaping Curl Cream, beriget med luksuriøse ingredienser som Argan Smør og økologisk kirsebær-ekstrakt. Vores curl cream er 100% vegansk og skabt til at opfylde behovene for medium til kraftigt hår, uanset om du har krøller, bølger eller ønsker at opnå et glat look med kontrol. Med denne krøllecreme er dine styling muligheder kun begrænset af din fantasi.

Uanset om dit hår er tørt eller fugtigt, kan vores krøllecreme hjælpe dig med at fremhæve og definere dine krøller, samtidig med at den tilfører nødvendig fugt og pleje. Giv dit hår den opmærksomhed, det fortjener, og skab smukke, veldefinerede krøller.  Se også Elasti Curl 

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter

På lager

Krølle creme styling

96% naturlige ingredienser + Argan smør + Økologisk kirsebær-ekstrakt + Vegansk

Krøllecreme INsights Shaping cremen er den bedste krøllecremer som egner sig  til medium til kraftigt hår krøllecreme kan anvendes med fordel i tørt hår, hvor den kontrollerer krus, krøl eller glat hår der skal sættes på plads. Det er kun din fantasi som kan sætte grænser. INsight Shaping er en fugtgivende  krøllecreme som du ikke går fejl af som, med en god kvalitet. Ønsker du at finde en god Hårpleje til dine krøller/ kruset hår. Se INsight Anti Frizz krus og krøller

_______________________________

Krølle creme og glat hår fordele

INsight krøllecreme har et godt hold og er meget  velegnet til naturligt krøllet hår samt permanentet og bølget hår. Curl cream kan bruges til glat hår som skal holde en frisure glat samt give fugt til hårstrået. INsight Shaping Creme pleje et tørt hår og giver dine krøller et flot udseende hele dagen.

Bruge krølle creme for bedste resultat til at sætter dine krøller på plads som er  glansgivende på den rigtige måde. INsight krølle creme reparerer dit hår.

Tæm dine krøller, INsight Curl cream kan bruges i fugtigt hår, eller efter styling i det tørre hår som giver dine krøller mere samling, krøllecreme giver håret Anti frizz, og INsight krøllecremen giver fugt til hårstrået. Fremhæv dine krøller og tæm dine krøller med en god krøllecreme fra INsight så du kan få dit håret til at holde hele dagen. Særligt Naturligt krøllet hår vil have gavn af en god krølle creme.

 Det mærker du tydeligt ved brug af INsight kvalitet serie, som kommer fra Italien, hvor der bliver kredset for den fine detalje. Den henvender sig til dig, der ønsker frisør kvalitets produkter.

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT.
Denne naturlige hårpleje er fri af sulfater og uden syntetiske farvestoffer. Indeholder kun allergivenlige dufte, som gør den meget lækker og behagelig at bruge i håret.

HOW TO USE:
Shaping Cream  kan bruges  i fugtigt eller tørt hår, hvilket gør det spændende at arbejde med, fordeles jævnt i hele håret. Jeg vil anbefale at starte med en lille mængde, så du bedre kan lære dit produkt at kende.*Indeholder silikone, som er vandopløselig og som et vigtigt led for dit hårs sundhed. Se flere stylingsprodukter fra INsight

Se Artego hårpleje

Se TILBUDSPAKKER

 

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Olus (Vegetable) OilVP/DMAPA Acrylates Copolymer, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Parfum (Fragrance), PVP, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Prunus Avium (Sweet Cherry) Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citric Acid, Tocopherol, Polyquaternium-11, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Lauryl Glucoside, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt 0,165 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krølle creme INsight Shaping Creme – Styling Til Krøller”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *