Hårpleje

INSIGHT – Krus og krøller

Kruset og krøller hår kan være svært at håndterer. INsight hårplejeprodukter

Det er meget vigtig du lære at vaske dine krøller rigtig. Især ved længer længder.

God idé er start med mask i længderne kom kun shampoo ved hovedbunden, skyl grundigt kom Conditioner i hele håret til sidst, det er en metode som giver langt flotter og meget mere fugtede hårstrå, den teknik kan du anvende ved rigtig mange hårvaske. Det samme gælder kort hår. Hvordan du få krøllede hår til at se sundt ud med et naturligt look kan komme ved at følge en god hårpleje rutine.

Denne metode giver hår meget mere fugt til hårstrået som dermed reducerer krus.  INsight hårpleje er vegansk, bæredygtig og med et indhold på minimum 96 % naturlige ingredienser de fleste produkter er godkendt til GRØN SALON og sulfat fri. Du finder også gode stylingsprodukter som giver dine krøller mere liv og fugt og dermed et smukke krøller .

Sådan tæmmer du kruset og krøllet hår

Ustyrligt kruset og krøllet hår er der mange der kæmper med i hverdagen. Især om vinteren og foråret hvor der er frost / eller kolde uger.

Håret bliver meget mere tørt jo koldere det er, som så også giver elektrisk hår dette gælder også lige så for glat hår.

Skællaget åbner sig, på hårstrået når håret er tørt. Det filter mere fordi hver hårstrå bliver mere ru i overfladen, Sådan er et naturlig krøllet hår hele året og være i sådan perioder. Og er alt modsat et velfugtet og sundt hårstrå, hvor overfladen er meget mere blank.

Det handler i høj grad at undgå sulfater så brug en sulfatfri shampoo, og det meste hårpleje du anvender giver fugt til dit krølle og kruset hår. God ide er at tør håret forsigtigt Se Flow hårtørre

Når du vasker håret bør du starte med mask( Hårkur) i alle længderne, vask kun med shampoo ved hovedbunden, lad virke skyl grundigt og afslut hver gang med Conditioner, Gør dette til din hårplejerutine alle de gange om ugen du vasker hår. Dit hår vil få det langt bedre.

Et tørt hår er meget mere udsat for at spaltet og knække så de dage du ikke vasker håret spray en fugtgivende spray i og afslut med en leave in balsam, på den måde kan du vinke farvel til tørt hår

INsight Har en startpakke til Curly Girl som virkelig giver krøllet hår fugt og pleje