...
Tilbud

INsight – Styling Oil (non Oil) 250 ml- Anti Frizz

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 189,00 kr..

INsight Oil Non Oil er en unik stylingløsning,

Der ligger et sted mellem gel og olie i konsistens, ideel til dig, der søger blødt og glansfuldt hår. Med et imponerende indhold af 96% naturlige ingredienser og beriget med økologisk aloe-ekstrakt og økologisk ginkgo biloba-ekstrakt, giver dette produkt en skønhedsbehandling til dit hår.

Reducer krus og opnå en smuk form og glans med INsight Oil Non Oil. Perfekt til at definere og forbedre dine krøller, dette produkt tilfører også volumen til håret, hvilket giver det et fyldigere udseende.

Opnå din ønskede frisure med INsight Oil Non Oil og lad dit hår skinne naturligt med glans. Investér i en stylingoplevelse, der plejer og fremhæver dit hår med et produkt, der er skabt med omtanke for naturlige ingredienser og optimal ydeevne.

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter

På lager

INsight Oil (non Oil)

96% Naturlige igredienser + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk ginkgo biloba-ekstrakt

INsights Oil Non Oil er et produkt, som er tyndere end gele, men tykkere end olie. Et perfekt stylingsprodukt til dig der ønsker blødt og glansfuldt hår. Den reduceret dit krusede hår og derfor særdeles velegnet til at giver dine krøller en smuk form, glans.

INsight Oil Non Oil - Blødgør og Giv Glans til Dit Hår

Få smukt og glansfuldt hår og reducerer krus med INsight Oil Non Oil, et unikt produkt, der ligger et sted mellem en gel og en olie i tykkelsen.

Dette produkt indeholder hele 96% naturlige ingredienser og er beriget med økologisk aloe-ekstrakt og økologisk ginkgo biloba-ekstrakt.

INsight Oil Non Oil er det ideelle stylingprodukt til dig, der ønsker at opnå blødt og glans i håret. Den hjælper med at reducere krus i håret og er særligt velegnet til at give definition og glans til dine krøller. Desuden skaber Oil Non Oil fylde på håret.

Opnå den ønskede frisure med INsight Oil Non Oil, og lad dit hår få fylde med naturlig glans

_______________________________________

Fordele INsights Oil Non Oil

INsights Oil Non Oil er også velegnet til glat hår der mangler fylde, igen lægger den skællaget ned og derved reducere kruset hår. INsights Oil Non Oil Giver fylde til alle hårtyper

INSIGHT Styling Oil (non Oil) definerer og former håret på en naturlig måde. Kom lidt i hænderne af gangen, kram det ind i dit krøllede hår og opnå et fantastisk resultat. INsight Styling Oil (non Oil) har anti-krus effekt samtidig med at give volume som tit er nødvendig, så håret ikke falder sammen.

Hvis du har glat hår og ønsker fylde er INsights Oil Non Oil er særlat føntørre dit hår i. For yderlige hold kan jeg anbefale INsights Strong Hold Ecospray som er en Hårspray at sætte håret med.

 INsight Oil (non Oil) er Godkendt til Grøn salon

INsight Styling Oil (non Oil) er lige blevet godkendt til Grøn Salon. For at få denne godkendelse skal  produkterne indeholder minimum 96% naturlige ingredienser. Være fri fra syntetiske farvestofferer i dag stiller kunder højere og højere krav, og dem stræber vi på at efterkomme. 

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT.
INsight naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer, fri af sulfater og henvender til sig til der vil passe på vores miljø og dig selv

HOW TO USE

INsight Styling Oil (non Oil) Fordeles jævnt på fugtigt hår. Men den kan også bruges på tørt hår. Kom lidt af gangen i så du har en god føling med dit nye produkt. Gentag til du har opnået det resultat som du ønsker. Rigtig god fornøjelse  Se flere stylingsprodukter fra INsight

Se flere INsight pleje til kruset og krøllet hår

Find Artego økologisk hårpleje

Ingrediensliste:

Aqua (Water) Alcohol Denat. Propylene Glycol, Polyquaternium-28, Glycerin. 1,2-Hexanediol, Panthenol, Ginkgo Biloba Leaf Extract. Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.  Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt 0,270 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight – Styling Oil (non Oil) 250 ml- Anti Frizz”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *