...
Tilbud

INsight Antioxidant Rejuvinating Conditioner- Balsam Til Skadet Hår

(4 kundeanmeldelser)

75,00 kr.169,00 kr.

INsight balsam til skadet hår, en naturlig og vegansk hårplejeløsning, der er sammensat af over 98% naturlige ingredienser.

Vores unikke formel er beriget med økologisk gulerods-ekstrakt og et kraftfuldt antioxidant Phytocomplex, der omfatter sojasmør, jojobaolie og hasselnøddeolie.

For at bevare et sundt og glansfuldt hår er korrekt brug af en conditioner afgørende. Ved at vælge INsight Antioxidant conditioner beskytter du dit hår effektivt. Denne conditioner forsegler hårstråets skællag, tilfører intens glans og reparerer dit hår, hvilket gør det let at rede ud efter vask. Oplev den ultimative pleje til dit skadede hår med vores balsam. Se også hvilken Conditioner skal jeg vælge

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

Balsam til Skadet Hår - Naturligt Skadet Hårpleje

Opdag INsight's balsam til skadet hår med en imponerende sammensætning af over 98% naturlige ingredienser, der er 100% vegansk. Vores formel er også beriget med økologisk gulerods-ekstrakt og et kraftfuldt antioxidant Phytocomplex, der inkluderer sojasmør, jojobaolie og hasselnøddeolie.

For at opretholde sundt og skinnende hår er det afgørende at bruge en conditioner korrekt. Når du vælger INsight Antioxidant conditioner, beskytter du dit hår effektivt. Denne conditioner forsegler hårstråets skællag, giver intens glans og reparerer dit hår, så det nemt kan redes ud efter vask.  Hvis dit hår har brug for ekstra pleje og genopbygning, kan vi anbefale at begynde med vores

Hvis dit hår har brug for ekstra pleje og genopbygning, kan vi anbefale at begynde med vores INsight Antioxidant Mask 

___________________________________-

Gurly Girl Godkendt

Conditioner fra Antioxidant serien beskytter hårets fibre mod skader og efterlader håret blankt og blødt. Egner sig til hår der har været udsat for div. kemiske behandlinger (så som permanent, farve, striber i håret, blond hår og balayage hår.) samt naturlige skader på håret og varme skader   (slidte spidser)

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT
Denne Naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer, der er kun et produkt (anti-gul shampoo), hvori der bruges af farvestoffer som er uundgåelig, fordi det er nødvendigt for at produktet virker. Antioxidant conditioner er Gurly Girl Godkendt

HOW TO USE

Produktet fordeles jævnt på alle længder og spidser i vådt hår. Indvirkningstid 3-5 min. Skyl grundigt efter indvirkningen. Du kan også anvende den metode hvis du har længere længder. Start med at komme conditioner i længderne, kom feks. INsight Antioxidant shampoo kun i hovedbunden og vask kun der. Hvis du ønsker yderligere en  reparation kan du efter grundig skyl af håret give dit hår INsight Antioxidant mask /Kur  og du vil virkelig kunne mærke en betydelig forskel! lad den sidde 5-15 min  Se flere Curly Girl godkendte produkter

Find hårpleje til tørt og skadet hår

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Corylus Avellana (Hazel) Nut Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Hydrogenated Vegetable Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum (Fragrance), Glycerin, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Glyceryl Laurate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

100 ml, 400 ml

4 anmeldelser af INsight Antioxidant Rejuvinating Conditioner- Balsam Til Skadet Hår

 1. Anne-Marie

  Virkelig lækkert produkt med en mild og behagelig duft.
  Helt klart kommet øverst på listen over et godt produkt, der efterlader håret glat og blødt uden at fedte. Har benyttet shampooen i sammme serie sammen med denne.

 2. Sanne Skifter

  Jeg har i en periode brugt denne og tilhørende shampoo. Jeg er meget vanskelig med dufte men jeg er vild med den milde friske duft. Produkterne er fantastiske. Normalt vasker jeg hver dag men med disse produkter kan jeg nøjes med hver anden dag.

  Mit hår har tildens til at fedte og klaske sammen men det er ikke tilfældet med disse lækre produkter.

  Lis svarer hurtigt på mine spørgsmål og kommer med gode tips,

 3. Charlotte Egeborg

  Ligesom Carolina er jeg også ret kræsen med hvad jeg bruger til håret
  Men denne conditioner er et absolut must at bruge efter shampooen i samme serie
  Så godt at Lis introducerede mig for insight serien
  Bruger ikke andet end produkter fra hudoghårpleje

 4. Carolina Andersen

  Det er ikke ligegyldigt, hvad jeg bruger af produkter til mit hår, så jeg er meget kræsen med kvaliteten. Men denne conditioner er virkelig god! På alle måder.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *