Hvilken Conditioner skal jeg vælge HudoghårplejeSe flere tips her

Bedste Balsam | Hvilken Conditioner skal jeg vælge?

Se efter en conditioner der er Sulfatfri, og fri af andre udtørrende stoffer. For det andet er det vigtig at vælge en balsam som passer til din hud og hårtype. Feks. Hvis du lider af tør hovedbund og hår er der masser af fugt der skal til.

Har din hovedbund en tendens til at fedtet og håret er tørt, skal det være en balsam der giver fugt,  undgå balsam ca 3 cm fra hovedbunden, start med balsam i de fugtige længder derefter vask kun ved hovedbunden.  Anvend tørshampoo ind i mellem helst ikke spray, men en mild pulver der kun fjerner det overskydende fedt.

Bedste Balsam | Hvad gør man ved filtret hår?

Lær at rede dit hår rigtigt, start i længderen og friser opefter mod hovedbunden, håret er langt mere skrøbeligt i våd tilstand og dermed bliver mere filtret. Så en god ide at rede håret inden badet. Rækkefølgen for filtret hår er mask i de fugtige længder vask kun i shampoo ved hovedbunden, lad denne proces sidde i ca 5 min, skyl af og afslut med Conditioner, Filtret hår har også brug for Proteiner Se har du fået skadet hår

Kan man bruge balsam som shampoo?

Ja hvis du vælger Conditioner som er Curly girl godkendte, de kaldes vaskebalsam, dog i dag findes der også curly girl shampoo som jeg kan anbefale at anvende ind i mellem. Vælg en balsam som passer til din hårtype Groft og kruset hår skal have extra fugt de conditioner finder du under Anti frizz. Fint hår som også ønsker fylde i håret og mangler fugt finder du under Dry Hair, sommer skadet og almindelig skadet hår der også mangler extra glans finder du under antioxidant ovs…

 

Hvad gør balsam ved dit hår?

Det en conditioner gør at lukke skællaget  efter en hårvask, det gør det nemmer at friserer håret bagefter. Derudover giver en conditioner næring pleje så håret bliver stærkere, blødt, glat og mere glansfuldt.

 

Bedste Balsam | Hvordan undgår man frizzy hår?

Har dit hår en tilbøjelighed til krus og krøller, er det ikke godt at børste håret når det er tørt, det giver meget mere kruset hår, fordi det ødelægger strukturen i håret. Friser kun håret når det er nyvasket i det våde og helst med en bredtandet kam.

Det bedste du kan gøre er at friser det når der er mask- og conditioner er i håret.

Frizzy hår skal plejes med masser fugtgivende hårplejeprodukter, det bedste er at bruge hårpleje det passer til hårstruturen INsight har en serie ANTI-FRIZZ der er meget nærende og fugtgivende samt let udglattende.

Eller det sidste nye  Elastic Curl hvor der findes en curl creme der samtidigt funger som en leave-in conditioner . Se hvad er Gurly Girl

 

Hvorfor skal man ikke børste vådt hår?

Når håret er vådt er det langt mere skrøbeligt, det betyder at det nemmer kan knække, jeg anbefaler at frisere håret før badet og den sidste proces er conditioner hvor du kan med en bredtannet kam kan rede igennem  med balsam i

Kan man bruge balsam hver dag?

Har du slidt og skadet hår er det et MUSH at pleje håret med balsam ved hver vask. Gør du håret vådt under bruseren er det en god hårplejerutine at anvende balsam hver gang håret er vådt også de dage du ikke vasker.

En hårkur må meget gerne anvendes ved hver vask og den bruges før balsam.

 

Hvor lang tid skal balsam sidde?

En Conditioner skal helst sidde ca 2-5 min det står bag på beholderen, oftest bliver det kun til et min før plejen skylles ud, det giver ikke din conditioner gode vilkår, så vil du være sikker på dine tørre spidser får næring og pleje fra produktet, skal din conditioner have lov at virke i den fulde tid.

 

Hvad skal man bruge først shampoo eller balsam?

En shampoo skal først i håret, shampooen`s opgave er at fjerne fedt, snavs og rester fra stylingsprodukter, der efter trænger håret til pleje og næring.

Har du længer længder er det en god ide ikke at vaske hele håret hver gang, start i det fugtige hår med mask i alle længder, vask kun ved hovedbunden, lad det sidde i i ca 5 min skyl af og afslut med conditioner.

 

Er det godt at sove med hårkur?

Overordnet er svaret nej, det findes dog nogle produkter du kan sove med som er special er udviklet til dette. Jeg kan det anbefales at bruge en hårolie der er silikonefri som reparer håret over natten, hårolie er ikke vand, en fugtigt hår er mere skrøbeligt og derfor er det ikke godt at sove med en hårkur.

Hvad er bedst til krøllet hår?

Et krøllet hår er meget mere tørt end et glat hår, derfor skal et krøllet hår plejes med extra fugt, INsight har skabt en special serie til krøller som både giver fugt men også de rette proteiner som krøller har brug for, den er ovenikøbet godkendt til Curly girl metoden og meget simpel at anvende,  Bestående af en fast shampoo, en leave-in creme som også aktiverer krøllerne, en hårolie til styling som også kan anvendes som en overnight Repair olie hvis du ønsker mere pleje og fugt.

 

Bedste Balsam | Conditioner til krøllet hår

 Bedste hårpleje til krøllet hår Det du bør vide

Hvis du ønsker velplejet krøller handler det om den rigtige hårpleje, som kræver at du er omhyggelig med dine valg, hvem ønsker ikke flotte krøller. Så vælg de bedste hårplejeprodukter til at fremhæv dine krøller et godt råd at se efter er Curly Girl godkendte hårplejeprodukter. Det kan være en jungle at lede efter Heldigvis har INsight gjort det nemt.

Der findes et hav af krølletyper som er beskrevet 1 fra A til C- meget lidt bevægelse, 2 fra A til C-, 3 fra A til C-, 4 fra A til C

 

Bedste billigste balsam

Dette bør du se efter, når du vælger balsam, tjek om den er fri af sulfater, og andre udtørrende stoffer. For at få optimal pleje ind i hårstrået er det også vigtig den er silikonefri. Tjek ml per beholder, for at få den bedste og billigste conditioner. Udsalgsprisen er ikke nok for at en god og billig conditioner.

INsight har 400ml balsam pr beholder og ligger vejledende udsalgspris pris 249- for den ægte vare, på tilbud til omkring 200kr. INsight er sulfatfri og minimum 96% naturlig samt Curly girl godkendt og tilladt i grøn salon.

 

Balsam til tørt hår

Bedste Balsam Til Tørt Hår se vores 8 plejende og fugtgivende Conditioners fra INsight

INsight udvalgte balsammer til tørt og skadet hår  Har du tørt hår er det bedst at pleje med hårkur hver gang til problemet er løst derefter kan du anvende en hår kur 1-2 gange om ugen. Rækkefølgen er Shampoo- Mask- og afslut med conditioner.  Se også vores serie fra Artego Hydra fugt boost

Vores udvalgte balsammer til tørt hår, er naturlige og fri sulfater som udtørre hårstrået

 

Hvilken balsam er bedst?

Se vores udvalgte Conditioner

Vælg din Conditioner efter din hårtype

Nsight Anti- frizz Conditioner

INsight Damaged hair Conditioner

Artego Hydra Conditioner

Artego Thermo-Active Repair Leave-in Conditioner

INsight Dry hair Conditioner

Artego Multi-benefit leave- on spray

INsigth Color  Conditioner

INsight sensitive onditioner