...
Hvilken Conditioner skal jeg vælge HudoghårplejeSe flere tips her

Bedste Balsam | Hvilken Conditioner skal jeg vælge?

Se efter en conditioner der er Sulfatfri, og fri af andre udtørrende stoffer. For det andet er det vigtig at vælge en balsam som passer til din hud og hårtype. Feks. Hvis du lider af tør hovedbund og hår er der masser af fugt der skal til.

Har din hovedbund en tendens til at fedtet og håret er tørt, skal det være en balsam der giver fugt,  undgå balsam ca 3 cm fra hovedbunden, start med balsam i de fugtige længder derefter vask kun ved hovedbunden.  Anvend tørshampoo ind i mellem helst ikke spray, men en mild pulver der kun fjerner det overskydende fedt. Se flotte krøller

Bedste Balsam | Hvordan behandles filtret hår?

Lær at rede dit hår korrekt, start i længderne og arbejd op mod hovedbunden. Brug en maske i fugtige længder, vask kun ved hovedbunden, og afslut med conditioner for at pleje filtret hår, der har brug for proteiner ved skadet hår.

 

Kan man bruge balsam som shampoo?

Ja, hvis du vælger en curly girl-godkendt conditioner. Vælg en balsam baseret på din hårtype, f.eks., Anti frizz for groft og kruset hår, eller Dry Hair for fint hår med behov for fylde.

 

Hvad gør balsam ved dit hår?

En conditioner lukker skællaget efter hårvask, hvilket gør det lettere at frisere og giver næring, så håret bliver stærkere, blødt, glat og glansfuldt.

 

Bedste Balsam | Sådan undgås frizzy hår

Undgå at børste tørt hår, da det kan ødelægge strukturen. Frist kun håret, når det er nyvasket, helst med en bredtandet kam. Brug fugtgivende produkter, f.eks., INsight ANTI-FRIZZ serie, specielt designet til at pleje og udglatte krøller.

 

Hvorfor ikke børste vådt hår?

Vådt hår er skrøbeligt og kan knække. Frist håret før badet, og brug en bredtandet kam med balsam i under conditioner-processen.

 

Kan man bruge balsam hver dag?

Anvend balsam ved hver vask, især for slidt og skadet hår. En hårkur kan også bruges ved hver vask, inden balsam.

Hvor lang tid skal balsam sidde?

En conditioner skal sidde i ca. 2-5 minutter for optimal effekt. For tørre spidser anbefales at lade conditioner virke i fuld tid.

 

Hvad skal man bruge først shampoo eller balsam?

Shampoo først for at fjerne fedt og snavs, derefter conditioner for pleje og næring. For længder, start med maske, vask kun ved hovedbunden, og afslut med conditioner.

 

Er det godt at sove med hårkur?

Generelt nej, men visse produkter, som silikonefri hårolie, kan anvendes. Undgå at sove med en traditionel hårkur på fugtigt hår.

 

Hvad er bedst til krøllet hår?

Plej krøllet hår med ekstra fugt og proteiner. INsight har en godkendt serie til krøller, herunder Elastic Curl og ANTI-FRIZZ, der fremhæver krøller og tilfører fugt.

 

Bedste Balsam | Conditioner til krøllet hår

Vælg hårplejeprodukter godkendt til Curly Girl metoden, som INsight tilbyder. Plej dine krøller med de rigtige produkter for at fremhæve deres skønhed.

 

Bedste billigste balsam

Tjek om balsamen er sulfatfri, silikonefri og har tilstrækkelig mængde pr. beholder. INsight tilbyder 400 ml balsam til en overkommelig pris, der er sulfatfri, naturlig og Curly Girl-godkendt.

 

Balsam til tørt hår

Plej tørt hår med hårkur ved hver vask og brug derefter en hårkur 1-2 gange om ugen. Se efter naturlige balsammer uden sulfater, som INsight og Artego Hydra fugt boost.

 

Hvilken balsam er bedst?

Vælg din conditioner efter din hårtype, f.eks., INsight Anti-frizz, Damaged hair, Artego Hydra, INsight Dry hair, eller INsight Color Conditioner.

 

Bedste Balsam | Hvordan behandles tørt hår?

Vælg INsight eller Artego for deres naturlige og sulfatfri balsammer, der plejer og fugter tørt og skadet hår

Hvilken balsam er bedst?

Se vores udvalgte INsight