Hår/Hudpleje

RFA Procare+

RFA Procare+ – Hår/Hudpleje er dansk producerede produkter af høj kvalitet.

RFA Procare+, som henvender sig til personer med sart til meget sart hud. Disse produkter er specielt udviklet til dem, der ikke tåler parfume og mange andre ingredienser. Med RFA Procare+ – Hår/Hudpleje serien får du en løsning til både god hårpleje og hårbundsproblemer. Derudover finder du også yderst effektiv og skånsom kropspleje.

Alle RFA produkterne er milde og fri for silikone. Dette betyder, at lotionen trænger godt ind i huden og giver en god fugt uden at fedte

Har du Parfume allergi ?

Når skaden er sket og du ikke længere tåler parfume, skal du tjekke alle dine pleje produkter som så skal være Parfumefri.

Der er forskellige grader af parfume allergi, hvor hos nogle er det en bestemt parfumeduft som ikke tåles eller nogle enkelte dufte som godt tåles.

stadigvæk skal der ikke overdrives med dufte.

Så hvis du leder efter danske produkteksperten inden for hår- og hudpleje, der er skånsomme og fri for parfume samt andre skadelige ingredienser, så er RFA Procare+ et godt valg. Deres produkter er udviklet til at imødekomme behovene hos personer med sensitiv hud, samtidig med at de opretholder en høj kvalitet og effektivitet.

Hudoghårpleje har Rfa serien og Glow Nordic peeling som er total Parfumefri. Ud over dette finder du INsight Hårpleje som er fri for Allergene fra dufte og har en minimum indhold af naturlige ingredienser på 96%.