Tilbud

INsight Skin Body Oil- fugtgivende krops olie

(1 kundeanmeldelse)

169,00 kr.467,00 kr.

INsight Bodyoli, slip for tør hud på kroppen

Mangler din kropshud fugt og næring ? Få en lækker blød hud igen.

+ Økologisk rooibos-ekstrakt + Økologisk arganolie + Økologisk solsikkeolie

Har du tør hud på kroppen? Er du til blide naturlige dufte samt milde produkter. INsight Bodyoli får fugtniveauet til at stige, Bodyoli giver huden pleje så du kan slippe af med tør hud. For at holde kropshuden blød og smidigt kræver det en blid massage med INsight skin oli der efterlader huden silkeblød dette kan gøres inden sengetid eller når du har lyst

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

INsight Bodyoli, slip for tør hud på kroppen

Mangler din hud fugt og næring ? Få en lækker blød hud igen.

+ Økologisk rooibos-ekstrakt + Økologisk arganolie + Økologisk solsikkeolie

Er du til blide naturlige dufte samt milde produkter, er du havnet et helt rigtigt sted. Insight Bodyoli giver din hud et rigtig godt fugtniveauet, så hvis din hud på kroppen mangler fugt og blødhed, giver INsight Body olie det du mangler for at slippe af med tør hud.

____________________________

Tør Hud- Få en blød hud igen

For at holde kropshuden holdes blød og smidigt kræver det en blid massage med Insight skin oli der efterlader huden silkeblød dette kan gøres inden sengetid eller når du har lyst. Din hudpleje bliver rigere, jo flere produkter du bruger på huden derfor anbefaler jeg at peeling Glow Nordic Korund Crystal Peeling som du finder Her 

Ønsker du også en hudplejeserie, som er mild samt beroliger, afhjælper tør og fedtet hud. Velegnet til alle hudtyper selv sart hud finder du Glow Nordic Naturlige Hudpleje Her

INsight bodyoli Fordele- tør hud

INsights  Regenerating Body Oil giver din hud  beskyttelse og fugtighed i et og samme produkt, så du slipper af med tør hud. INsight Body olie indeholder blandt andet økologiske olier, som er specielt udvalgte til blød og tør hud. Denne formular giver dyb næring og elasticitet til huden. INsight Bodyolie indeholder naturligt antioxidant kompleks, som modvirker frie radikaler og gør at du derved bevarer hudens vitalitet.

INsight body olie er desuden også Eco Bio Comestics certificeret og indeholder derfor bl.a. planteafledt glycerin, certificerede økologiske ekstrakter & olier. INsight body olie er dermatologisk og nikkeltestet på sensitiv hud, og indeholder udelukket allergivenlige dufte.

Ønsker du andre pakkeløsninger finder du dem Her

HOW TO USE

Sådan kommer du af med tør hud

Tilføres på den varme rene hud. Insight body olie absorberes let ved at massere blidt og du opnår en dejlig blød hud, så farvel til tør hud . Held og lykke med din nye body olie.

INSIGHT Skin Body Cleanser

 + Økologisk rooibos-ekstrakt + Økologisk lakrids-ekstrakt + Økologisk venereris-ekstrakt

INSIGHTs Body Cleanser er meget mild med en hudvenlig formel, der mildt renser din hud, bevarer hudens hydro-lipid balance. INsight Body Cleanser har en  beroligende og blødgørende effekt på din hud.

INsight Body Cleanser er Eco Bio Cosmestics certificeret, som indeholder bl.a. planteafledt glycerin, certificerede økologiske ekstrakter & olier og allergivenlige dufte. Derudover er INsight skin produkter også dermatologisk og nikkeltestet på sensitiv hud.

HOW TO USE

Påfør en tilstrækkelig mængde af produktet på din våde hud, vask  og skyl grundigt.

Yderligere information

Vægt N/A
Muligheder

400ml body cleanser+150ml bodyoli, 400ml Cleanser + 50mlbodyolie, 400ml cleanser, 150mlbodyolie, 50mlbodyolie

1 anmeldelse af INsight Skin Body Oil- fugtgivende krops olie

  1. Bodil

    Endelig en perfekt body oil! Efter at jeg har udskiftet min bodylotion med denne fantastiske body oil, vender jeg aldrig tilbage til lotion. Olien trænger hurtigt ind og huden forbliver blød! I starten bruges der mere, men efterhånden som huden er mættet, kræves der ikke de store mængder! Den er så absolut en Must Have!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *