...
Tilbud

INsight Skin Body Oil- fugtgivende krops olie

(1 kundeanmeldelse)

170,00 kr.458,00 kr.

INsight Bodyoli, slip for tør hud på kroppen

Oplever du tør og trist hud på din krop? Trænger den til lidt kærlig pleje og næring? Lad mig introducere dig for INsight Bodyoli – den ultimative løsning for at slippe af med tør hud og opnå en dejlig blød og velplejet hud.

Vi har sammensat en fantastisk blanding af naturlige ingredienser, herunder økologisk rooibos-ekstrakt, økologisk arganolie og økologisk solsikkeolie. Disse skønne elementer arbejder i harmoni for at øge fugtniveauet i din hud og give den den næring, den behøver.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

INsight Bodyoli, slip for tør hud på kroppen

Mangler din hud fugt og næring ? Få en lækker blød hud igen.

+ Økologisk rooibos-ekstrakt + Økologisk arganolie + Økologisk solsikkeolie

Er du til blide naturlige dufte samt milde produkter, er du havnet et helt rigtigt sted. Insight Bodyoli giver din hud et rigtig godt fugtniveauet, så hvis din hud på kroppen mangler fugt og blødhed, giver INsight Body olie det du mangler for at slippe af med tør hud.

____________________________

Tør Hud- Få en blød hud igen

Vores Bodyoli er ikke kun effektiv, men den er også skånsom mod din hud. Vi ved, at du sætter pris på naturlige og milde produkter, og derfor har vi sørget for, at INsight Bodyoli er netop det. Du vil elske de blide og naturlige dufte, der kun tilføjer til den vidunderlige oplevelse.

For at opnå den bedste effekt, anbefaler vi, at du masserer INsight skin olien blidt ind i din hud. Denne kærlige massage vil ikke kun efterlade din hud silkeblød, men det vil også give dig en skøn følelse af velvære. Du kan forkæle dig selv med denne behandling inden sengetid eller når du har lyst – det er op til dig!

Så hvis du ønsker at sige farvel til tør hud og byde velkommen til en lækker blød hud, så prøv INsight Bodyoli i dag. Din krop vil takke dig for det!

For at holde kropshuden holdes blød og smidigt kræver det en blid massage med Insight skin oli der efterlader huden silkeblød dette kan gøres inden sengetid eller når du har lyst. Din hudpleje bliver rigere, jo flere produkter du bruger på huden derfor anbefaler jeg at peeling Glow Nordic Korund Crystal Peeling som du finder Her 

Ønsker du også en hudplejeserie, som er mild samt beroliger, afhjælper tør og fedtet hud. Velegnet til alle hudtyper selv sart hud finder du Glow Nordic Naturlige Hudpleje Her

INsight bodyoli Fordele- tør hud

INsights  Regenerating Body Oil giver din hud  beskyttelse og fugtighed i et og samme produkt, så du slipper af med tør hud. INsight Body olie indeholder blandt andet økologiske olier, som er specielt udvalgte til blød og tør hud. Denne formular giver dyb næring og elasticitet til huden. INsight Bodyolie indeholder naturligt antioxidant kompleks, som modvirker frie radikaler og gør at du derved bevarer hudens vitalitet.

INsight body olie er desuden også Eco Bio Comestics certificeret og indeholder derfor bl.a. planteafledt glycerin, certificerede økologiske ekstrakter & olier. INsight body olie er dermatologisk og nikkeltestet på sensitiv hud, og indeholder udelukket allergivenlige dufte.

Ønsker du andre pakkeløsninger finder du dem Her

HOW TO USE

Sådan kommer du af med tør hud

Tilføres på den varme rene hud. Insight body olie absorberes let ved at massere blidt og du opnår en dejlig blød hud, så farvel til tør hud . Held og lykke med din nye body olie.

INSIGHT Skin Body Cleanser

Opdag INSIGHT Skin Body Cleanser – Beriget med økologisk rooibos-ekstrakt, økologisk lakrids-ekstrakt og økologisk venereris-ekstrakt.

INSIGHTs Body Cleanser er skånsom og skaber en harmonisk oplevelse for din hud. Vores hudvenlige formel renser skånsomt din hud og opretholder hudens hydro-lipid balance. Denne Body Cleanser fra INSIGHT tilbyder en beroligende og blødgørende virkning på din hud.

Vores INsight Body Cleanser er stolt Eco Bio Cosmetics-certificeret og indeholder nøje udvalgte ingredienser såsom planteafledt glycerin samt certificerede økologiske ekstrakter og olier. Vores duft er allergivenlig og skånsom mod din hud. Derudover er alle INsight skin-produkter dermatologisk testet og gennemgår nikkeltestning for at sikre, at de er velegnede selv til sensitiv hud.

Sådan bruger du det:

Påfør en tilstrækkelig mængde af produktet på din fugtige hud, massér blidt, og skyl derefter grundigt af.

Yderligere information

Vægt N/A
Muligheder

400ml body cleanser+150ml bodyoli, 400ml Cleanser + 50mlbodyolie, 400ml cleanser, 150mlbodyolie, 50mlbodyolie

1 anmeldelse af INsight Skin Body Oil- fugtgivende krops olie

  1. Bodil

    Endelig en perfekt body oil! Efter at jeg har udskiftet min bodylotion med denne fantastiske body oil, vender jeg aldrig tilbage til lotion. Olien trænger hurtigt ind og huden forbliver blød! I starten bruges der mere, men efterhånden som huden er mættet, kræves der ikke de store mængder! Den er så absolut en Must Have!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.