Tilbud

INsight Blonde Shampoo 400ml- Silver Shampoo

(1 kundeanmeldelse)

224,10 DKK

Til Lysnet hår

+ Økologisk hvede-ekstrakt + Økologisk kamille-ekstrakt + Økologisk kastanje-ekstrakt

INsight Blonde Shampoo er det samme som en Silver Shampoo. Den er perfekt til dig, der har striber i håret, lysnet, hvidt eller lys blond hår og ønsker en mere kold tone. Blonde shampoo virker særdeles godt på hårfarven, er tillige meget genopbyggende på hårstrået. På shoppen finder du en Anti Yellow shampoo som er mere velegnet til naturligt gråt hår – den finder du HER

INSIGHT Blonde Shampoo er anerkendt for sin naturlige pleje og måde at fjerne uønskede

På lager

Beskrivelse

Til Lysnet hår

+ Økologisk hvede-ekstrakt + Økologisk kamille-ekstrakt + Økologisk kastanje-ekstrakt

INsight Blonde Shampoo er det samme som en Silver Shampoo. Den er perfekt til dig, der har striber i håret, lysnet, hvidt eller lys blond hår og ønsker en mere kold tone.

Blonde shampoo virker særdeles godt på hårfarven, er tillige meget genopbyggende på hårstrået. På shoppen finder du en Anti Yellow shampoo som er mere velegnet til naturligt gråt hår – den finder du HER

___________________________

INSIGHT Blonde Shampoo er anerkendt for sin naturlige pleje og måde at fjerne uønskede gullige toner. Den vil efterlade dit hår med en smuk, kold tone, som om dit hår lige var blevet ny farvet hos frisøren.

Ved brug af INSIGHT Blonde Shampoo er du i stand til at ændre din hårfarve og opnå en lyser hårfarve. En god ide er altid at reparere dit hår efter vask og dermed opnå et blødere og bedre resultat. INsight Blonde Kur finder du HER.

INsight Blonde Shampoo hjælper med at neutralisere de gule og orange toner i afbleget hår ved at fremhæve de kølige toner.

Derudover er den ekstra plejende for håret som ingen anden. Den indeholder blandt andet  hvede-ekstrakt, som er kendt for dens blødgørende og beroligende egenskaber. Kastanje er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter, der giver fugt og beskyttelse til håret.

Kastanje-ekstrakt hjælper også med at forbedre fugtigheden i både hovedbund og hår samt øge elasticiteten i håret.

INsight Blonde Shampoo indeholder farvepigmenter Violet/ Blålig pigment er derved i stand til at forvandle dit gullige, gul/orange.

Når dit hår trækker gulligt over skyldes at vores vand blandt andet indeholder okker, som misfarver dit lysnede hår. Her er Blonde Shampoo og Blonde Mask en perfekt løsning til at bevare en flot kold farve samt giver et sundt, blankt og blødt hår

HOW TO USE

Fordel shampooen jævnt i fugtigt hår og massér det godt ind  på de områder, som er tilbøjelig til at blive gult, gulligt/orange. Lad produktet virke i 2-3 minutter og skyl håret grundigt efter vask.

Se flere INsight hårpleje til farvet hår HER

 

Ingrediensliste:

Aqua/Water/Eau, Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Magnesium Lauryl Sulfate, Coco-Glucoside
Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum/Fragrance, Hydrolyzed Chestnut Extract, Avena Sativa (Oat) Leaf/Stalk Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Acid Violet 43/Ext. Violet 2, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium, Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Yderligere information

Vægt 0.466 kg

1 anmeldelse af INsight Blonde Shampoo 400ml- Silver Shampoo

  1. Pia

    Fået det gule skær væk håret er stadig blødt i forhold til andre blonde shampooer derfor 5 stjerner

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier