...
Tilbud

INsight – Anti Yellow Shampoo 400 ml Til naturligt gråt hår

(1 kundeanmeldelse)

179,00 kr.

Opdag INsight Anti-Yellow Shampoo, også kendt som Silver Shampoo -Naturligt Gråt Hår

Et eksklusivt produkt designet specielt til at bekæmpe uønskede gyldne og gule nuancer i naturligt gråt hår. Med en imponerende sammensætning af 96% naturlige ingredienser, herunder økologisk kamille-ekstrakt, safran-ekstrakt og økologisk citron-ekstrakt, er vores shampoo den ultimative løsning til at bevare din hårfarves naturlige skønhed.

Denne særlige shampoo er udviklet til at adressere misfarvning, der kan opstå i lyst eller gråt hår på grund af faktorer som klor eller okker i vandet. INsight Anti-Yellow Shampoo arbejder aktivt på at neutralisere gule undertoner, hvilket giver dit hår et forfrisket og naturligt udseende. Se Blonde serien til afbleget og lynnet hår

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

På lager

Varenummer (SKU): INAYS0400 Kategorier: , , ,

Anti Yellow Shampoo

Til Naturlig gråt hår -Forkæl dit grå hår med den omsorg det fortjener ved at vælge INsight Anti-Yellow Shampoo. Bevar dets naturlige glans og farve ved at eliminere uønskede nuancer, og nyd et friskt og strålende udseende hver dag.

96% naturlige ingredienser + Økologisk kamille-ekstrakt + Safran-ekstrakt+ Økologisk citron-ekstrakt

INsights Shampoo Anti Yellow såkaldte Silver shampoo ( Violet). Er et produkt som er udviklet til at fjerne uønskede gule og gyldne nuancer i et naturligt gråt hår. Egner sig til et lyst eller gråt som er blevet misfarvet gullige (gult) toner der kan skyldes klor/okker i vores vand så det lyse hår bliver mere misfarvet.

Vegan INsight vegan hårpleje vegan spray vegan stylingsprodukter vegan

______________________________-

INsight Shampoo Anti-Yellow- Fordele

Velegnet på det naturligt grå hår. Shampooen renser skånsomt og neutraliserer uønskede gule og gyldne pigmenter i håret og efterlader det blødt og glansfuldt. Ønsker du en kraftigere Silver shampoo se INsight blonde shampoo for mere intenst koldt undertone. Hvis du ønsker en mere silver look har INsight også en Blonde Mask som indeholder blålige pigmenter.

Der er stor forskel på de hårprodukter du køber i supermarkedet og frisørens kvalitet hårprodukter. INsights Anti-Yellow Shampoo indeholder 96% naturlige ingredienser, og er med naturlige allergivenlige dufte, så derfor et rimeligt rent produkt hvis du ønsker at fjerne gullige farver i dit hår.

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT. Shampoo uden sulfater. Naturlig, vegansk, bæredygtig, 0 sulfater.
Denne naturlige hårpleje er uden syntetiske farvestoffer, det er kun dette produkt (anti-gul shampoo), hvori der bruges af farvestoffer som er uundgåelig, fordi det er nødvendigt for at produktet virker.

HOW TO USE

Fordeles jævnt på vådt hår. Masseres hovedsageligt på de mest udsatte områder (der, hvor den uønskede gule/gyldne farve er) lad indvirke i 2-3 min og skyl grundigt efter vask. Mangler håret extra pleje se blonde mask  Se INsight Hårpleje

Se Artego hårpleje

Find Naturlig Hudpleje

Se Parfumefri Her

 

* Indeholder et farvestof, som er væsentlig for produktets virkning

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Sodium Coceth Sulfate, Cocamidoprofyl Betaine, Parfum (Fragrance), Disodium Lareth Sulfosuccinatem Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matrcaria) Flower Extract, Crocus Sativus Stigma Extract, CI 60730 (Acid Violet 43), Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Citric Acid,  Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt 0,470 kg

1 anmeldelse af INsight – Anti Yellow Shampoo 400 ml Til naturligt gråt hår

  1. Michelle

    Lækker shampoo!
    Skånsom og drøj i brug , med en dejlig duft.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *