...
Tilbud

INsight – Rebalancing Serum Control Shampoo -Til fedtet hår

179,00 kr.

INsight Shampoo til Fedtet Hår og Hovedbund med Naturlige Ingredienser

Udforsk INsight’s Rebalancing Serum Control Shampoo, skræddersyet til at adressere fedtet hår og ubalanceret hovedbund. Vores shampoo indeholder  sammensætning af 97% naturlige ingredienser, herunder Tea Tree olie, Rebalancing Phytocomplex og økologisk birke-ekstrakt, grapefrugt og lavendel, der leverer en effektiv løsning på dine hårbekymringer.

Denne særlige shampoo fungerer som en kurbehandling til hovedbunden, der er tilbøjelig til at producere overskydende talg. Overproduktion af talg kan skyldes forskellige faktorer, såsom alder (især hos teenagere og kvinder i overgangsalderen). Vores Rebalancing Serum Control Shampoo regulerer talgproduktionen og genopretter en sund hovedbund.

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter

På lager

Varenummer (SKU): INRSS0400 Kategorier: , , ,

INsight Shampoo til Fedtet Hår og Hovedbund med Naturlige Ingredienser

Opdag INsight Rebalancing Serum Control Shampoo, der er skabt specielt til at bekæmpe fedtet hår og ubalanceret hovedbund. Vores shampoo indeholder hele 97% naturlige ingredienser, herunder Tea Tree olie, Rebalancing Phytocomplex, og økologisk birke-ekstrakt, grapefrugt og lavendel, for at give dig en effektiv løsning på dine hårbekymringer.

Denne unikke shampoo fungerer som en kurbehandling til din hovedbund, der har tendens til at producere overskydende talg. Overproduktion af talg kan have forskellige årsager, herunder alder (især hos teenagere og kvinder i overgangsalderen). Vores Rebalancing Serum Control Shampoo hjælper med at regulere talgproduktionen og genoprette en sund hovedbund.

Vælg naturlig hårpleje med vores veganske produkt, der er skabt med kærlighed til dit hår og miljøet. Giv din hovedbund den pleje, den fortjener, og opnå et sundt og friskt look med INsight Shampoo til fedtet hår. Når du vasker dit hår for tit ,så kan du risikerer at hovedbunden producerer mere fedt. (det modsatte gælder ved en tør hovedbund) her ud tør du ved hyppige hårvaske.  Længerer hår ser hurtigere fedtet ud ved hovedbunden, anvend da tør shampoo for at udskyde en hårvask.

___________________________________________________________

INsight shampoo Rebalancing

Undgå fedtet hår hvis du har den tendens, gode råde er start med at vaske dit hår hver anden dag, undgå varmt vand, brug en shampoo der henvender sig til problemet god shampoo til fedtet hår indeholder olie, fordi fedt og olie ophæver hinanden og fjerner blidt det overskydende fedt så hovedbunden kan komme i balance. Når din hovedbund har vendt sig til mindre vaske sætter nu ind med kun nogle gange om ugen ovs... så du ikke får fedtet hår igen. Find en mild shampoo efter 4-6 uger for komme ud af behandlingen af en fedtet hovedbund.

INsight - Rebalancing Serum Control Shampoo regulerer overproduktionen af talg og genopretter en sund hovedbund. Skal ses som en kurbehandling af din hovedbund som producerer meget talg, og det kan der være mange årsager til. De to mest almindelige årsager er  X alder-teenagere og overgangsalder.

Naturlig hårpleje, naturlige ingredienser, vegansk

___________________________

Fordele ved INsight Shampoo

En vigtig ting: INsight Shampoo Rebalancing Serum Control indeholder olie. Det geniale i det er at olie opløser olie og på den måde affedter du ikke din hovedbund, der producerer for meget talg. Gør du det med en affedtende shampoo vil din hovedbund bare producere mere talg og det bliver skruen uden ende med alt for mange hårvaske og endda en ødelagt hovedbund. INsight Rebalancing Serum Control Shampoo er godkendt til Grøn Salon.

Men heldigvis kan man med INsight Shampoo Rebalancing Serum Control som regel gøre en forskel, hvis den bruges rigtigt. INsight Serum Control er også en plejende shampoo som giver dit hår fugt og efterlader det silkeblødt.  Jeg anbefaler dig også at bruge INsight Rebalancing Schalp Exfoliating Creme  for bedst muligt resultat.   INsight Rebalancing Schalp Exfoliating Creme er Curly Girl Godkendt

Fri for sulfater MIT, parabener
Denne naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer og med allergivenlige dufte.

HOW TO USE

Fordeles jævnt på vådt hår og skylles grundigt efter vask.

Derfor anbefaler jeg, at den bruges efter behov.

Jeg anbefaler dig, i tilfælde af at du producerer meget talg at trappe lige så stille og roligt ud af alle de hårvaske. Det kan gøres med at sætte intervallerne mellem hårvaskene op, men bliv i den nye metode i en længere periode, så din hovedbund vænner sig til ikke at producere talg. Derefter sætter du endnu en dag på ovs. Det kan godt tage lang tid, før dine nye vaner virker ! Held og lykke med dit nye hårprojekt

Se Flere produkter fra INsight MEN

Se Hovedbundspleje produkter

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Betula Alba Leaf Extract, Menthol, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Citric AcidGlycerin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt 0,470 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight – Rebalancing Serum Control Shampoo -Til fedtet hår”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *