...
Tilbud

Echosline Styling – Extraforce mousse 400 ml- Hårskum

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Til Styling Extraforte Musse

Stylings Musse er let at fordele i dit hår selv i læger længder

Echosline Extraforce mousse hårskum har flere fordele ud over at give et stærkt hold i håret, så fugter og nærer den hår og er meget nem at vaske ud igen. Echosline Extraforce mousse fikserer din hårstyling ved at beskytte hver enkelt hår ind i en nærende film. Se Artego mousse her

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): ELSME0400 Kategorier: , , ,

Til Styling Extraforte Musse

Stylings Musse er let at fordele i dit hår selv i læger længder

Echosline Extraforce mousse hårskum har flere fordele ud over at give et stærkt hold i håret, så fugter og nærer den hår og er meget nem at vaske ud igen. Echosline Extraforce mousse fikserer din hårstyling ved at beskytte hver enkelt hår ind i en nærende film.

_________________________________

Fordele

Egner sig til rigtig mange hårtyper og frisurer. Meget kommer an på om du ønsker en skum eller gel til at style dit hår med. Echosline mousse er rigtig nem at anvende og perfekt til dig der ønsker hold i dit hår uden det tynger. Hvis du ønsker en hårskum til fint hår med extra volumen kan jeg anbefale Echosline Styling - Volume Body Volume Mousse. Er du til mere naturlige hår stylings produkter har INsight noget at byde på som du finder her

Hvordan bruger jeg hårskum?

Ryst flasken godt, vend den med hovedet nedad, tryk en gang på dysen og lad Echosline Extraforce mousse gøre sin entré i dine håndflader. Fordel hårskummen i dit nyvaskede fugtige hår enten ved at kæmme det ind eller ved at køre det hen over håret ved hovedbunden for at skabe volumen.

Afslut ved at påføre Echosline Extraforce mousse de ønskede steder i håret.

Start din styling helst ved brug af en føn for at opnå endnu mere volumen. Hører du til dem der tror, at hårskum kun kan bruges til krøllet hår?

Så  kan det godt være at du er gået glip af et hårprodukt, Echosline Extraforce mousse har mange flere perfekte egenskaber, som du slet ikke havde forventet. Men det er aldrig for sent at prøve en hårskum.

HOW TO USE

Kommes i nyvasket håndklæde tørt hår-styles efter ønske, Eller kom i tørt hår for at opnå en mere defineret frisure.

Ingredienser:

Aqua (Water), Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Polyquaternium-46, PEG/PPG-25/25 Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-4, Cocamidopropylamine Oxide, Polyquaternium-11, Cetrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Wheat Protein, Hexyl Cinnamal, Linalool, Disodium Edta, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Silk Amino Acids (Hydrolyzed Silk).

Yderligere information

Vægt 0,430 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Echosline Styling – Extraforce mousse 400 ml- Hårskum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *