...
Tilbud

Rosenserien-Rose 300ml Vegetabilsk Økologisk Sæbe

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 159,00 kr..Current price is: 139,00 kr..

Body wash- Kropspleje

Forny din kropsplejeoplevelse med vores fantastiske Body Wash!

Vores Body Wash er en vidunderlig kombination af 100% naturlige og 72% organisk certificerede ingredienser, og det er helt vegansk – godt for dig og godt for dyrene! Vi er stolte af at være godkendt af Animal Rights og International PETA, da vi stræber efter at levere produkter, der tager hensyn til vores kære planet og dens skabninger.

Rosenserien bringer dig en ekstraordinær økologisk vegetabilsk sæbe, der er skabt til at give dig den ultimative plejeoplevelse. Den er skånsom nok til at blive brugt på selv den sarteste hud og er alsidig nok til at fungere som både håndsæbe og skumbad. Se Parfume fri

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): RSVSG0300 Kategorier: , , ,

100% naturligt og 72% organisk certificeret indhold.+100% vegansk. Godkendt af Animal Rights og International PETA.+Naturlig hudpleje skal føles godt.

Body wash fra Rosenserien - Økologisk vegetabilsk sæbe er en meget mild økologisk sæbe som er baseret på Fair Trade mærket Aloe Vera gelé.
Rosenserien - Økologisk vegetabilsk sæbe kan anvendes på hele kroppen, selv på den sarteste hud. Rosenserien egner sig til dig som vil pleje din hud og henvender sig til den bevidste forbruger som tager ansvar for vores miljø. Hudpleje med omtanke se Body wash parfumefri

Naturlig 100% Organisk 72% Økologisk grønt indhold mærke svenske mærker

_________________________________________________________________

Body wash Fordele

Body wash fra Rosenserien sæbe har høj genfedtningseffekt og skummer nemt op samt er meget koncentreret. En dejlig og behagelig sæbe med en fin blid duft af rose, ja endda så mild  så den tåles af mange også sart hud som kan anvende Rosenserien - Økologisk vegetabilsk sæbe, er også perfekt til sarte babynumser! Så hvis du vil investere i et godt bæredygtigt produkt til hele familien kan Rosenserien - Økologisk vegetabilsk sæbe  varmt anbefales, den har et smart pumpe system så du får passende dosering bare ved et pump. Læs om tør hud

Ønsker du fløjls blød hud kan du finde Rosenserien Body olie med havtorn

Eksklusiv, økologisk og 100% Naturlig hudpleje Ingredienser, Bæredygtighed. til både mænd og kvinder Gå på opdagelse i den naturlige hudpleje, der vil forkæle dig og efterlade dig med en forfrisket fornemmelse. Vores Body Wash gør det nemt at tage sig af din krop med kærlighed og omsorg, så du kan føle dig godt tilpas hver dag!

Rosenserien er en svenskproduceret hudplejeserie. * Økologisk certificeret USDA/FDA  ingredienser i henhold til EU standard EEC 834/2007 og Amerikansk standard.

Rosenserien egner sig til dig som vil pleje din hud og henvender sig til den bevidste forbruger som tager ansvar for vores miljø. Hudpleje med omtanke se Body wash

HOW TO USE

Bruges over alt på kroppen både i badet, karbad og som håndsæbe. Det er en utrolig exklusiv og mild sæbe. God fornøjelse med denne dejlige sæbe. Find alle Hudplejeprodukter med Rosenolie

Brug  meget lidt, så sæben holder længere og du sparer på C02 regnskabet.

Den Sodium Laureth Sulfate som Rosenserien bruger er fremstillet af kokosfedt.
Man kan fremstille SLS af forskellige råvarer og sædvanligvis anvendes ethylene dioxide fra petroleum industrien til fremstillingen.
Den ethylene oxid som anvendes ved fremstilling af vores SLS kommer fra sukkerroer.
Vores SLS er økologisk certificeret og godkendt til økologiske produkt

Aloe Vera gelé, vegetabilsk vaskeemne fremstillet af kokosfedt, havsalt, vegetabilsk vaskeemne (fra kokosolie), vegetabilsk glycerol, pro-vitamin B5, rosenolie*, 2 plantesalte, vegetabilsk emulgator, planteparfume, 3 vegetabilske fugtbindere, vand.

 

Ingredients:
Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Panthenol, Rosa damascena flower oil*, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sorbitan caprylate, Parfum, Pantolactone, C12-13 Alkyl lactate, C12-13 Alcohols, Aqua.

*Ingredient from organic farming according to EEC 834/2007 and USDA/FDA standard.

Yderligere information

Vægt 0,340 kg

1 anmeldelse af Rosenserien-Rose 300ml Vegetabilsk Økologisk Sæbe

  1. Tina Poulsen

    Så lækker, mild og dejlig diskret duft, der efterlader huden blød og smidig.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *