...
Tilbud

INsight skæg Shampoo 250 ml- shampoo til skæg

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 129,00 kr..

Opdag INsight Beard Cleanser – Skægpleje med økologiske ekstrakter

INsight Beard Cleanser er din redning inden for skægpleje. Denne skægshampoo er skabt til at rense og samtidig tilføre fugt til dit skæg og skægbund. Beriget med økologisk dadelekstrakt, økologisk nøddekstrakt samt økologisk ingefærekstrakt, giver den din skægpragt en dybdegående pleje.

For optimal skæg hygiejne og sundhed anbefaler vi en daglig skægplejerutine. INsight Beard Cleanser er det ideelle værktøj til at opretholde et rent, velplejet og velnæret skæg. Giv dit skæg den opmærksomhed, det fortjener, med vores skægshampoo, der er rig på naturlige ekstrakter.  INsight serien findes der en skægolie for yderligere pleje 

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

På lager

Varenummer (SKU): INMC00250 Kategorier: , ,

INsight Skæg Shampoo

+ Økologisk dadel-ekstrakt + Økologisk nød-ekstrakt + Økologisk ingefær-ekstrakt

INsight skæg shampoo er en SOS skægpleje. Shampoo til skæg, som er formuleret med meget blide overfladeaktive stoffer, der effektivt renser og samtidig fugter dit skæg. Jeg vil altid anbefale at have en god skæg hygiejne, hvor der dagligt indgår en plejerutine af skæghåret.

INsight serien findes der en skægolie for yderligere pleje.  INSIGHTs Beard Cleanser  hjælper dig med at holde dit skæg blødt og fugtet. INSIGHTs Beard Cleanser kan varmt anbefales til daglig rensning af dit skæg. INSIGHTs Beard Cleanser  er så mild, at den er godkendt til GRØN SALON, som kræver en stor gennemgang af indholdet i produktet. Høre du til dem der sætter pris på at have samme produkter fra en serie er  kan du finde INsight Men hair & body shampoo

__________________________________________

Fordele

Så er du kvalitetsbevidst og til miljøvenlig, allergivenlig skægpleje, så er du havnet det rigtige sted. Udover det er alle produkter også dermatologisk og nikkeltestet på sensitiv hud.

INsight Men serien er Eco Bio Comestics certificeret og indeholder derfor bl.a. planteafledt glycerin, certificerede økologiske ekstrakter & olier og allergivenlige dufte. .

HOW TO USE
Vigtigt er at rystes godt før brug.  En god ide er at anvende INSIGHTs Beard Cleanser  under bruseren  i det våde skæg, masseres  godt ind og skylles grundigt.

Se Flere produkter fra INsight MEN

Se Rosenserien for men

Se RFA Parfumefri hud og hårpleje

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Magnesium Lauryl Sulfate, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Juglans Regia (Walnut) Leaf Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Sodium PCA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrolyzed Rice Bran, Protein, Citric Acid, Benzoic Acid, Arginine, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Hydrolyzed Corn Starch, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Yderligere information

Vægt 0,280 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight skæg Shampoo 250 ml- shampoo til skæg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *