...
Tilbud

Artego Dream Repair salonkur reparerer håret indefra -Hårkur

Original price was: 189,00 kr..Current price is: 89,00 kr..

Salonkur  Dream Repair Shots

Velkommen til Artego Salonkur Dream Repair Shots – hvor dine hårdrømme bliver til virkelighed!

Nu kan du opleve en ægte professionel salonkur i dit eget hjem, på en dag, hvor selvforkælelse er nummer et på dagsordenen. Dream Repair Lotion er som en magisk “fugemasse” til dit hår, der balancerer fugtniveauet og giver en utrolig beskyttelse. Med denne unikke kur får du alt, hvad du har brug for: en nærende shampoo, en kraftfuld shotkur og en vidunderlig efterbehandling.

Gør dig klar til at forkæle dit hår som aldrig før med dette luksuriøse frisørprodukt. Drømme bliver til virkelighed, når du opnår den perfekte glans, styrke og smidighed, som du altid har drømt om.

På lager

Varenummer (SKU): DRSK0008 Kategorier: , ,

Salonkur  Dream Repair Shots

From Dream To Reality

Så træd ind i Dream Repair Shots-universet og giv dit hår den kærlige opmærksomhed, det fortjener. Lad os sammen skabe et håreventyr. Vær ikke bange for at drømme stort – vi er her for at hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed!

Artego Dream Repair Nu er det muligt at prøve en rigtig professionel salon kur i dit eget hjem, en dag hvor selvforkælelsen står som nr 1.  Dream Repair Lotion er en total ren  ”fugemasse” til dit hår, som afbalancerer fugten i håret og er utrolig beskyttende. De aktive ingredienser holder på næringsstofferne til hårstrået og den rene  keratin, som er meget fugtgivende skaber her en tredobbelt beskyttelsesfilm til dit hår.

____________________________________________________

Artego Dream Repair-HOW TO USE

For at anvende Dream Repair korrekt følger der en lille spray flaske med. Den indeholder Dream  Pre-Shampoo som åbner skællaget, så  Dream Repair Lotion kan arbejde sig grundigt ind i hårstrået. Når shampooen i den lille spray er brugt skylles beholderen. Hæld  ampullen med Dream Repair Lotion på sprayflasken og spray direkte på dit håndklædetørre hår, start altid med længderne. Rigtig god fornøjelse med denne skønne hår kur

 1.Påfør Dream Pre-Shampoo på vådt hår.

2.Lav en let massage (2-3 min.). Skyl godt og evt. gentag hårvasken.

3.Spray Dream Repair Lotion på det håndklædetørre hår, start i dine længder

4.Massér Dream Repair Lotion godt ind i håret fra spidser til rod - frisér gerne håret igennem for at fordele produktet – lad virke 5 min.

5.Skyl grundigt og kom Dream Repair Mask i håret i 5 min. Denne ekstra behandling forlænger og fastholder din nye kurbehandling

Se mere fra Artego

Fordele

De aktive ingredienser holder på næringsstofferne til hårstrået og den rene  keratin, som er meget fugtgivende skaber her en tredobbelt beskyttelsesfilm til dit hår. Desuden tilfører Dream Repair Lotion samtidig UVA og UVB filter, der er meget farvebeskyttende. Er dit hår meget tørt og mangler fugt kan du med fordel også prøve Aqua Plus Lotion 

Se hele INsight hårpleje

Se RFA parfumer fri

Se seliar Luxury Lotion

Se seliar Argan lotion

 

 

Ingredienser

PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., AQUA, MYRISTYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, TETRASODIUM DISUCCINOYL CYSTINE, KERATIN, HYDROLYZED KERATIN, PARFUM, POLYAMIDE-2, CI 19140, CI 14720, CI 16255, CI 28440, CI 73015, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, EUGENOL, SUCCINIC ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 42051, PHOSPHORIC ACID, CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL.

Yderligere information

Vægt 0,060 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Artego Dream Repair salonkur reparerer håret indefra -Hårkur”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *