...
Tilbud

Parfumefri Conditioner – RFA ProCare+ Dansk Hårpleje

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

RFA ProCare+ Conditioner Dansk produkt.

Forny dit hår med det fantastiske RFA ProCare+ Conditioner – danskernes favorit!

Giv dit hår den kærlighed det fortjener med RFA ProCare+ Conditioner – den ultimative daglige forkælelse til dine lokker! Denne vidunderlige conditioner tilfører dit hår den skønneste fugt, som det bare elsker, og efterlader det med en sund og velplejet. Det er ren velvære for håret!

Siger farvel til skadelige kemikalier! RFA ProCare+ er helt fri for parabener, hormonforstyrrende stoffer, silikoner, farvestoffer og parfume. Vi går ind for naturlig skønhed, derfor er vores conditioner beriget med økologisk Aloe Vera ekstrakt, E-Vitamin og nærende mandelolie, der giver den perfekte pleje til alle hårtyper, selv farvet hår.

På lager

Varenummer (SKU): RAFPC0200 Kategorier: , ,

RFA ProCare+ Conditioner Dansk produkt.

Oplev det danske balsam prafumefri - RFA ProCare+ Conditioner. Lad dit hår få pleje. Velkommen til  sundt hår

RFA Conditioner ProCare+ er en plejende og nærende conditioner der kan bruges dagligt. Den giver dit hår fugt som hårstrået kan lide, får håret til at se sundt ud. RFA Conditioner  Indeholder ingen parabener - hormonforstyrrende stoffer - silikoner - farvestoffer - parfume. Indeholder økologisk Aloe Vera ekstrakt, E-Vitamin og mandelolie for at give den perfekte pleje til alle hårtyper også farvet hår.

_____________________________________

Fordele

RFA  Conditioner er allergivenlig  da den ikke indeholder parfume og dig der ikke tåler/ vil have duft til din hud og hår. RFA Conditioner ProCare+ styrker, fugter og plejer håret og kan derfor anvendes til beskadiget hår fra kemi i håret til naturlige hårskader. RFA Conditioner ProCare+ har  fået forbrugerrådet tænk kemiluppen a couple, og er IKKE testet på dyr. ProCare+ serien har mange af mine kunder været glade for, selv kunder med allergi. Hvis du ønsker et stylingsprodukt fra RFA serien 

For at opnå blødt hår brug Conditioner ved hver hårvask

Jeg vil anbefale shampooer der hører til i samme serie hvis der kun ønskes hårpleje uden nogen former for dufte. I denne serie er der to forskellige shampooer: En skæl shampoo som også er god ved  tør skælledet hovedbund RFA ProCare+ Aktive No.1  eller RFA ProCare+ Shampoo til normalt- til farvet hår der dækker over mange hårtyper. Hvis du kan tåle naturlige dufte kan du her på shoppen finde INsight – Sensitive Skin Shampoo og INSIGHT – Lenitive Dermo-Calming Shampoo som egner sig til en tør hovedbund, som begge har fået Cosmo mærket som skulle ligge over Svanemærket.

HOW TO USE

Fordel RFA Conditioner ProCare+ jævnt i dit hår. I længere længder starter du med at komme conditioner i spidser og masser godt ind. Husk at anvende RFA ProCare+ Shampoo før hver conditionering for den optimale pleje af håret.

Se alle produkter fra RFA PROCARE+  

Se INsight sensitive skin mask conditioner  Her

Se Naturlig hudpleje

Ingredienser:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium
Methosulfate, Helianthus Annuus Seed Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis
Leaf Extract, Prunus Almygelalus Dulcis Oil, Tocopherol, PEG-7 Glyceryl
Cocoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol,
Sodium Benzoate.

Yderligere information

Vægt 0,291 kg

1 anmeldelse af Parfumefri Conditioner – RFA ProCare+ Dansk Hårpleje

  1. Liselotte Nielsen

    Jeg er vild med den Conditioner, som jeg bruger i spidserne efter hver hårvask.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *