...
Tilbud

Rosenserien Bodyolie med Havtorn og Rosenolie 100 ml

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 296,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Body olie fra Rosenserien få blød hud igen

Få blød, næret hud med den fantastiske Body Olie fra Rosenserien!

Med hele 85% økologisk certificeret indhold og 100% naturlige, veganske ingredienser er denne body olie det ultimative valg for dig, der ønsker en lækker og plejende oplevelse.

Beriget med havtorn og rosenolie, er denne olie en sand skattekiste af vitaminer og gode umættede fedtsyrer. Havtorn er en særlig kilde til essentielle fedtsyrer som omega 3, 6, 7 og 9, der er afgørende for hudens sundhed og velvære. Vores let absorberende formel giver din hud den kærlighed, den fortjener, efterlader den følelsen af fløjlsblødhed.

 

 

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): ROBO150 Kategorier: , , ,

Økologisk body olie fra Rosenserien få blød hud igen

 85% økologisk certificeret indhold 100% naturlig 100% vegansk

Hører du til dem, der sætter stor pris på en super lækker bodyolie, er du havnet det helt rigtige sted!

Body olie med havtorn og rosenolie er rig på vitaminer og de gode umættede fedtsyrer. Havtorn indeholder alle de vigtige fedtsyrer som omega 3, 6, 7 og 9. Bodyolien absorberes let ind i huden og efterlader den fløjlsblød og meget velduftende.

100%vegans svensk mærke Rosenserien 100% naturlig

_____________________________________

Body olie Fordele

Body olie med havtorn og rosenolie modvirker cellulitis ved regelmæssig brug. Så ikke nok med at huden bliver dejlig blød, er dette en ekstra sidegevinst!!

Derudover hjælper bodyolien huden med at opbygge et naturligt værn mod skadelige påvirkninger. Bodyolien kan med fordel fordeles på fugtig hud og er meget velegnet til alle hudtyper og især til en tør hud.

Til dig der ønsker at gøre extra for at bevare en blød hud kan jeg anbefale Glow Nordic Peeling som du finder under Glow Nordic, den kan anvendes på krop og ansigt Glow Nordic skønhedsprodukter er meget milde og tåles af alle hudtyper selv sart hud

Så hvis du vil forkæle dig selv med en ren og naturlig skønhedsrutine, er vores Body Olie fra Rosenserien det perfekte valg. Giv din hud den næring den fortjener, og oplev den forvandling, som kun den bedste kvalitetsolie kan levere. Vælg det bedste for dig og din hud, vælg Rosenserien!

Hudpleje med omtanke

HOW TO USE

Jeg vil anbefale at komme body olie på lige efter badet, hvor huden er varm og fugtig. Den smøres på huden som en almindelig creme/bodylotion og du masserer din hud, så olien trænger ind samtidig med at du sætter gang i blodomløbet.

Dette er også med til at nedbryde cellulitis. Bodyolie med havtorn og rosenolie fremhæver din huds teint. Har du lyst til at komme tør hud til livs og af med de døde hudceller, har jeg her på shoppen en rigtig god og effektiv peeling til face og body , som jeg helt kart vil anbefale dig og du vil opleve at body olie kommer meget mere til sin ret.

Find alle Hudplejeprodukter med Rosenolie

Rigtig god fornøjelse med Bodyolie med havtorn og rosenolie.

Indeholder:
Tidselolie*,ermega-3 fedtsyror, havtornsolie*, gulerodsekstrakt, rosmarin*, rosenolie*, E-vitamin, plantesterol, vegetabilske blødgører, rapsolie, sojaolie, planteparfume ..

* Økologisk certificeret ingrediens efter følgende standarter EEC 834/2007 and USDA/FDA Standard.

Ingredients:
Carthamus tinctorius seed oil*, Coco-Caprylate, Hippophaë rhamnoides seed oil*, Betacarotene, Rosmarinus officinalis leaf oil*, Rosa damascena flower oil*, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene , Brassica napus seed oil, Glycine soja oil, Parfum.

*Ingredient from organic farming according to EEC 834/2007 and USDA/FDA standard.

Yderligere information

Vægt 0,145 kg

1 anmeldelse af Rosenserien Bodyolie med Havtorn og Rosenolie 100 ml

  1. Tina Poulsen

    En længe ventet body-oil. Simpelthen det bedste produkt, jeg nogensinde har prøvet i denne kategori. Virkelig en tydelig effekt på meget tør hud med tendens til at klø.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *