...
Tilbud

INsight Elasti Curl -Hair Detangling Mask

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Curly Girl Godkendt Hår Mask 300ml

Velkommen til Curly Girl Godkendt Hår Mask, en uundværlig hårplejeprodukt designet specielt til alle, der følger Curly Girl-metoden eller vil forbedre sine krøller. Denne revolutionerende maske er udviklet til at pleje og fremhæve dine naturlige krøller, samtidig med at den reducerer krus og forbedrer hårets sundhed. INsight Elasti -Curly Hair Detangling Mask  kan du få smukt og velplejet hår, med glans. En maske til at udfiltre krøllet hår med en tekstur. Se flere produkter fra Elastic Curl

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

På lager

Varenummer (SKU): ELAS300MA Kategorier: , , ,

Curly Girl Godkendt Hår Mask

Velkommen til Curly Girl Godkendt Hår Mask, en fantastisk hårplejeprodukt designet specielt til alle, der følger Curly Girl-metoden. Denne revolutionerende maske er udviklet til at pleje og fremhæve dine naturlige krøller, samtidig med at den reducerer krus og forbedrer hårets sundhed. INsight Elasti -Curly Hair Detangling Mask  kan du få smukt og velplejet hår, med glans. En maske til at udfiltre krøllet hår med en tekstur.

___________________________________________

INsight Elasti -Curly Hair Detangling Mask

Effektiv hårpleje: Curli Girl Godkendt Hår Maske er baseret på principperne bag Curly Girl-metoden, en unik tilgang til hårpleje og styling af naturligt krøllet hår. Denne metode anbefaler brugen af specielle produkter, der er godkendt til Curly Girl-metoden, samt bestemte teknikker til styling. Ved at følge denne metode kan du forbedre dit hårs tilstand, fremhæve dine krøller og minimere krus. + Økologisk kokosnøddeolie + Chiakerne- og Sacha inchiolie

Elasti Curl Fugtgivende

Beriget med fugt plej og næring: Vores Curli Girl Hår Mask er beriget med fugtgivende ingredienser, der trænger dybt ind i håret og tilfører den nødvendige fugt. Denne fugtighed hjælper med at bekæmpe tørhed og udtørring af håret, hvilket er almindelige udfordringer for personer med krøllet hår. Derudover indeholder masken også plejende komponenter, der styrker håret og bidrager til at forhindre knækkede spidser.

INsight mask- hårkur

Naturlige ingredienser: Vi vægter kvaliteten af vores produkter højt, og derfor er Curly Girl Godkendt Hår Maske formuleret med naturlige ingredienser. Vi undgår skrappe sulfater, udtørrende alkoholer og silikone, der kan være skadelige for dit hår og underminere dets sundhed. Vores masken er også beriget med protein, der bidrager til at styrke og reparere håret.

HOW TO USE

For at få optimalt udbytte af Curli Girl Godkendt Hår Mask anbefales det at følge Curly Girl-metodens trin for trin rutine. Først skal du rense dit hår ved hjælp af en sulfatfri shampoo Elasti Curl. Derefter påfører du masken jævnt i håret og lader den virke i 5-10 min anbefalede tid. Skyl masken grundigt ud, og fortsæt med næste trin style derefter dine krøller som ønsket.

EGNET TIL KRØLTYPE
Alle krøltyper

Curly Girl-godkendte produkter, der supplerer din hårplejerutine og hjælper dig med at opnå smukke bløde krøller

Læs brugsanvisningen her

Ingrediensliste:

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cetrimonium
Chloride, Myrica Pubescens Fruit Wax, Rhus Verniciflua Peel Cera
(Rhus Verniciflua Peel Wax), Myristyl Alcohol, Myristyl Lactate, C15-19 Alkane,
Parfum/Fragrance, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil,
Salvia Hispanica Seed Oil, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Glyceryl Laurate

Yderligere information

Vægt 0,360 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight Elasti Curl -Hair Detangling Mask”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *