...
Tilbud

INsight – Elastic Molding Wax 90 ml-Hårvoks til styling

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 139,00 kr..

Hårstyling med naturlig pleje: INsight Elastic Molding Wax

Ønsker du en hårstyling, der kombinerer naturlige ingredienser med effektivitet? Vores INsight Elastic Molding Wax er netop det produkt, du leder efter.

INsight Elastic Molding Wax tilbyder en let holdbarhed, perfekt til dig, der ønsker smukt stylet hår uden at gå på kompromis med naturlig glans og fugt. Selv når du anvender denne voks, vil du stadig kunne køre dine fingre igennem håret, hvilket giver en ubesværet og naturlig følelse. Den er ideel til at lægge længere frisurer ned og skabe et velplejet look, der oser af naturlig elegance. Udforsk mulighederne med INsight Elastic Molding Wax og opnå en stil, der både ser fantastisk ud og føles fantastisk.

Denne voks er beriget med økologisk ingefær-ekstrakt og økologisk sød mandel-ekstrakt, og den er desuden 100% vegansk

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

Kun 2 tilbage på lager

Til hårstyling

+ Økologisk ingefær-ekstrakt + Økologisk sød mandel-ekstraktekstrakt + Vegansk

INsight Elastic molding wax har et  let hold. Den er til dig der ønsker et flot og velplejet hår uden det ser mat og tørt ud. Når du anvender denne Wax er det stadig muligt at du vil kunne føre fingrene igennem håret. God til at lægge længer frisure ned  

Vegan INsight vegan hårpleje vegan spray vegan stylingsprodukter vegan

_____________________________________

Fordele

Hvis du ønsker en ordentlig hårvoks med høj kvalitet som ikke lukker af for din hovedbund og hår, er det meget sjældent noget du bare kan købe i det lokale supermarked. Men hos din frisør er det et godt sted at kigge. Her på shoppen er alle varer udelukkende af højeste kvalitets, som kun forhandles hos frisøren.

Ud over det er Elastic Wax kommet på listen som Grøn Salon  hvilket betyder at der stilles højere krav til hårpleje, og dem vil INsight bestræbe sig på at efterkomme, så det ikke kun er i salonerne men også i kundens eget hjem. INsight Elastic Wax  indeholder minimum 96% naturlige ingredienser og har udelukkende allergivenlige dufte. Hvis du er mere til en fiber wax har INsight og en at byde på

HOW TO USE

Voksen anvendes i tørt hår og styles derefter. Det kan være en god idé at afslutte med lidt hårspray, så du sikrer dig ekstra hold resten af dagen. Her på shoppen kan du finde INsight medium hold ecospray som samtidig bibeholder et shine finish.

Indeholder ikke: syntetiske farvestoffer, parabener, MIT, SLS/SLES, mineralolier, vaseline eller oliebaseret silikone. Se flere stylingsprodukter fra INsight

Se Pakkeløsninger

Ingredienser:

Aqua (Water), Ceteareth-25, Glycerin, PEG-7 Glyceryl, Parfum (Fragrance), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sobate.

Yderligere information

Vægt 0,122 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight – Elastic Molding Wax 90 ml-Hårvoks til styling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *