...
Tilbud

INsight- Elastic Fibre Paste – Hårvoks til styling

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 161,00 kr..

Hvis du søger en hårvoks, der giver form uden at stive håret, er INsight Elastic Fibre Paste det perfekte valg.

Med en sammensætning af 96% naturlige ingredienser, herunder økologisk olivenolie og økologisk sød mandel-ekstrakt, giver vores voks dig mulighed for at style dit hår på din måde.

Vores Elastic Fibre Paste er skabt til at give dig fleksibelt hold og en let mat finish, hvilket gør den egnet til forskellige hårtyper og stylingpræferencer. Uanset om dit hår er kort eller langt, kan du finde den perfekte voks til din stil med INsight. Vælg en voks, der let kan vaskes ud (vandopløselig), så du kan eksperimentere med forskellige looks uden besvær. Skab dit ønskede udtryk med INsight Elastic Fibre Paste og nyd en naturlig og ubesværet hårstyling. Godkendt til Curly Girl og derfor ideel til krøllet hår

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

 

Kun 2 tilbage på lager

INsight elastic fibre paste -Styling hårvoks 90ml

96 % naturlige ingredienser + Økologisk olivenolie + Økologisk sød mandel-ekstrakt

Hvor finder jeg en god voks som ikke stivner mit hår ?

Styl dit hår sikkert med  INsight Elastic Fibre Paste, den passer til mange hårtyper langt hår, kort hår.  Du kan vælge en voks efter hårets længde og hvilket styling du ønsker. En god ide er at vælge en Wax der er nem at vaske ud igen  (Vandopløseligt)

Det er meget vigtig at du kan vasket alle rester ud af håret igen – for at undgå hovedbunds problemer som skæl og hårtab. En vandopløseligt wax som INsight Elastic Fibre Paste er høj i kvaliteten og har 96 % naturlige ingredienser velegnet til dig der vil passe på dig selv og vores miljø. INsight Wax er lettere at vaske ud igen.

______________________________

INsight elastic fibre paste -Gurly Girl godkendt

INsight  Elastic Fibre Paste er godkendt til Grøn Salon. Er du mere til mat voks finder du INsight Elastic Molding  Wax 

Naturlig bæredygtig hårpleje, naturlige ingredienser, fri af sulfater og vegansk, hvilken voks der styler de flotteste krøller.

Er voks godt for håret?

Det kommer an på hvilken kvalitet du vælger, og om den indeholder vandopløselige silikoner. Der findes 3 forskellige typer af hårvoks fra INsight , mud wax, fibra Wax, Elastic wax. Alle 3 er baseret på minimum 96% naturlige ingredienser og indeholder kun vandopløselige silikoner. Så det er op til dig hvilken hårvoks der passer dig bedst.

Bedste hårvoks ?

Den bedste hårvoks afhænger af hvilken type styling du ønsker, .Eller om du har langt hår, krøllet hår, tykt hår, kort hår, og hvilken hårvoks type du kan lide der findes forskellige typer hår og smag hvilket gør det meget svært at udpege en bestemt som du vil være tilfreds med.

Hvis du har tykt hår og det er kort hår og du samtiden ønsker et godt hold løbet af dagen vil jeg anbefale Mud wax. Hvis du har lidt længere hår med krøl vil jeg vælge Elastic Fibre Paste  som er Gurly Girl godkendt. Hvis dit hår ikke holder hele dagen er det meget nemt med INsight wax at gensætte dit hår.

Med Elastic Wax er du i stand til at lægge glat flyvsk hår ned, så du på den måde tæmmer dit hår , den kan som de andre typer af hårvoks bruges til dig der ønsker let- middel hold med glans. Det var de 3 typer af hårvoks INsight har at byde på og du kan med god fordel kombinerer dem.

INsights Elastic Fibre Paste

INsights Elastic Fibre Paste har et medium til stærkt hold medet let mat finish. INsights fiber voks er særdeles velegnet  til at style frisuren. Egner sig til mange stylingsmuligheder-det er kun fantasien der sætter grænser. Kan også bruges til dit krøllede hår, hvor man kan style sine krøller meget flotte. Du krammer produktet ind i  dit hår for at få dine krøller til at forme sig bedre og mindske krus. Der er kommet en metode der hedder Curly Girl INsights Elastic Fibre Paste er et godkendt produkt til den metode.

Når du bruger denne voks vil du stadig kunne køre dine fingre igennem håret, et fantastisk produkt  fra INsight  som er nemt og fleksibelt at påføre

Der er stor forskel på supermarkedets hårprodukter og frisørens produkter.

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT
Naturlig bæredygtig hårpleje, fri af sulfater og vegansk.

HOW TO USE

Fiber voksen kan anvendes på håndklæde tørt hår eller tørt hår

Se flere stylingsprodukter fra INsight

Se Flere produkter fra INsight MEN

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Ceteareth-20, Olus (Vegetable) Oil, Polysorbate 20, Hydrogenerated Castor Oil, Oleth-20, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Polyquaternium-37, Parfum (Fragrance), Dicaprylul Carbonate, Lauryl Glucoside, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Oleth-10 Phosphate, PEG-90M, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Silica, Sodium.

Yderligere information

Vægt 0,125 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight- Elastic Fibre Paste – Hårvoks til styling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *