...

Curly Girl

Det handler om som Curly Girl  at tilfører meget fugt og de rigtige mængder proteiner. Naturlige krøller er særlige tørstige efter fugt. Det handler om at genskabe  en sund balance med naturlig pleje. Nogle hårtyper der er let bølget kan ende op i flotte krøller.

På den måde vil du komme til at holde rigtigt meget af dine krøller. Se Curly Girl kom let i gang

Curly Girl Få styr på dine krøller Hudoghårpleje

Det kan være en stor mundfuld at komme i gang med mange regler og retningsregler. Se vores godkendte Curly produkter her

Men find din ynglings serie og sikker dig at den er godkendt til metoden. INsight har en sortiment der er godkendt de er helt fri af sulfater, silikoner, og udtørrende alkoholer som skal overholdes til metoden.

Find bedste godkendte Produkter

Produkterne du finder fra INsight og nogle fra Artego er Curly – Girl testede og godkendte.

Der er udviklet en fast shampoo som bibeholder fugt og proteiner, Vi mener ikke en hovedbund har godt af undgå vaske indimellem.

Du skal rense dit hår fri for silikone en sidste gang ( sidste vask), Det gøres ved at gentage hårvasken 2 gange med Elastic curl shampoo, nu er håret klar til at starte en ny rejse som Curly Girl, det handler om at fjerne alle rester fra hårstrået og hovedbunden. Find den mask der passer til din hårtype og afslut med Conditioner.

De fleste krøller er kedelige når de har været på hovedpuden

. De dage du ikke har håret under bruseren med håret, kan det anbefales en Restyling  Spray Antioxidant Refrech på håret og kom Tørvask i hovedbunden Kram derefter håret op i krøllerne. Skab volumen tag  hoved nedad  masser let ved hovedbunden og afslut med at kramme ved hovedbunden og længderen så krøllen kommer frem igen og du opnår mere volumen

Se Curly- Girl Styling Bedste Teknikker