...
Tilbud

INsight Blonde Shampoo og blonde Mask – koldtoning

(2 kundeanmeldelser)

Original price was: 498,00 kr..Current price is: 360,00 kr..

INsight Silver Blonde Shampoo og Blonde Mask – Koldtoning til Blondt Hår

Få det ultimative sæt til blondt hår med INsight Silver Blonde Shampoo og Blonde Mask – den perfekte koldtoning til at neutralisere uønskede gule toner og tilføje en kølig skær til dine lokker.

Blonde Shampoo og Mask Sæt til Blondt Hår – Opnå den ønskede blonde farve med INsight’s Blonde Shampoo og Mask. Vores særligt udviklede formel er designet til at være den bedste silver shampoo, der effektivt bekæmper gule toner, hvilket gør det ideelt for dem, der stræber efter et kolde blonde look. Vores blonde-serie giver ikke kun den ønskede hårfarve, men efterlader også dit hår blødt og næret.

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

Varenummer (SKU): INBP00500 Kategorier: , , , ,

Blonde shampoo og blonde mask sæt

Har du svært ved at finde en god silver shampoo ?Døjer du med at holde gullige toner vær fra dit lyse hår?  ønsker du et smukt blond hår med kold skær?  INsight blonde er den perfekte løsning med det smukkeste blonde hår,  ud over efterlader blonde serien det blødeste og mest repareret hår. Blonde er ca 98% naturlige ingredienser

____________

Hvorfor trækker min lyse hår gult over?

Når du har fået lavet striber, balayage eller andre former for lysfarvninger trækker håret som regel gulligt over om ikke andet med tiden, fordi vores vand indeholder forskellige ting, og et afbleget hår er mere porøs end et ikke bleget hår.

INsight Blonde er en serie som præcis dækker et porøs hår behov den tilføre optimal pleje efterlader håret i bedre stand, med en smuk blond farve, Cold undertone, uden at blive helt blåligt eller violet, hold da selv øje med hvor mange gange du behøver i træk. Indeholder 97- 98 % naturlige ingriendser den perfekte SOS til det skade lyse hår.

INsight Blonde Shampoo til Lyst og skadet hår

+ Økologisk hvede-ekstrakt + Økologisk kamille-ekstrakt + Økologisk kastanje-ekstrakt

INsight Blonde Shampoo er det samme som en Silver Shampoo. Den er perfekt til dig, der har striber i håret, lysnet, hvidt eller lys blond hår og ønsker en mere kold tone.

Blonde shampoo virker særdeles godt på hårfarven, er tillige meget genopbyggende på hårstrået. På shoppen finder du en Anti Yellow shampoo som er mere velegnet til naturligt gråt hår

Hvis du ønsker at undgå gult hår ved afblegning, kan det være en udfordring at gå fra mørkt blondt hår til blondt hår, da de mørke toner indeholder mange gullige nuancer. I sådanne tilfælde kan brugen af silver shampoo og silver maske, som svarer til blonde shampoo og maske, være uundværlig.

For at opnå den rigtige hårfarve er det også vigtigt at overveje din hud undertone. Hvis den blonde farve passer dig, anbefales det at starte med striber i håret eller Ombre-hår, da det giver en mere naturlig overgang og er nemmere at fjerne uønskede gule eller orange farver ved brug af blonde shampoo og maske.

INsight Blonde produkter er specielt plejende for håret, da de indeholder op til 98% naturlige ingredienser. De er ideelle til blondt hår og kan hjælpe med at bevare den ønskede hårfarve.

 

HOW TO USE

Fordel shampooen jævnt i fugtigt hår og massér det godt ind  på de områder, som er tilbøjelig til at blive gult, gulligt/orange. Lad produktet virke i 2-3 minutter og skyl håret grundigt efter vask.

Se flere INsight hårpleje til farvet hår

INsight Blonde Mask til lyst og skadet hår

INSIGHT Blonde Hair Mask neutraliserer uønskede orange-gule toner i afbleget blondt hår og giver ekstra pleje til håret. Den indeholder hvede-ekstrakt, som er kendt for sine blødgørende og beroligende egenskaber.

Kastanje er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter, som fugter og beskytter håret og hovedbunden. Kastanje-ekstrakten hjælper desuden med at forbedre fugtigheden i både hår og hovedbund samt øger elasticiteten i håret.

INSIGHT Blonde Hair Mask er en kur der både reparerer og giver dig et koldt/ hvidligt skær, og har en meget blå tone. Jo længere du lader kuren sidde i håret - jo mere kold tone opnår du. INSIGHT Blonde Hair Mask kan gentages efter behov og alt efter hvor kold en tone du ønsker.

Du kan med stor fordel  kombinere med INsight Blonde Brightening Shampoo, Den har en mere blå violet tone og et fantastisk pleje program, når du både ønsker et sundt og glansfuldt hår med et kold skær.

HOW TO USE

Fordel produktet jævnt i fugtigt hår efter en hårvask med shampoo. Massér det godt ind i håret på de områder, som er tilbøjelig til at blive gult. Lad produktet virke i 5-10 minutter og skyl håret grundigt efter vask. Se pakke løsninger

Se Glow Nordic hudpleje

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,9 kg

2 anmeldelser af INsight Blonde Shampoo og blonde Mask – koldtoning

  1. Katrine (verificeret ejer)

    Bedste silvershampoo, den gør håret så blødt og lyst?

  2. Gitte

    Hold op det er første gang mit lyser er blevet så blødt og flot naturlig lyst

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *